InfoNu.nl > Financieel > Sparen > Hoge spaarrente renterekening Delta Lloyd

Hoge spaarrente renterekening Delta Lloyd

Hoge spaarrente renterekening Delta Lloyd Delta Lloyd omvat vele bedrijven en biedt vele financiële producten aan. Hier kunt u sparen tegen een hoge spaarrente, verzekeren, hypotheken. Nu kunt u bij de Delta Lloyd Bank sparen tegen een hoge spaarrente op de renterekening en internet spaarrekening. Maar u kunt ook kiezen voor een spaardeposito met hoge rente. Sparen bij Delta Lloyd is sparen met een doel.

Wie is Delta Lloyd?

Onder Delta Lloyd vallen vele zelfstandige bedrijven met een eigen merknaam. Zo zijn bijvoorbeeld Ohra en ABN AMRO Verzekeringen ook onderdeel van de Delta Lloyd groep. U kunt bij deze kolos internet sparen, pensioensparen, een hypotheek afsluiten, een verzekering afsluiten, sparen op een beleggingsrekening, beleggen, levensloop sparen en een spaardeposito afsluiten. Het zijn allerlei vormen van sparen waarbij u een bepaald doel voor ogen hebt:
 • sparen voor later;
 • sparen voor uw pensioen;
 • sparen voor uw huis;
 • sparen voor een vakantie;
 • beleggen om zo kapitaal op te bouwen;
 • sparen voor de studie van uw kind.

Renterekening sparen met hoge spaarrente

De rente op de renterekening bedraagt tot 0,95% en dat is redelijk te noemen. Zeker omdat aan deze rekening verder geen voorwaarden zijn verbonden. U kunt boetevrij geld storten en boetevrij geld opnemen. Een spaarrekening zonder beperkende voorwaarden dus, maar toch met een hoge spaarrente. De rente is variabel. Het handige is dat u vanuit deze rekening ook een ander spaarproduct kunt aanschaffen.

Voordelen renterekening Delta Lloyd Bank

Delta Lloyd bank maakt online sparen op de renterekening mogelijk. De voordelen van deze online spaarrekening op een rij:
 • U bent zo 24/7 online en dus altijd weten hoeveel geld er op de rente rekening staat.
 • Als het spaarsaldo hoger is dan 25.000 euro, krijgt u meer spaarrente. Sparen loont.
 • U kunt eenvoudig en gratis online overboeken.
 • Er zijn verder geen beperkingen. Zo kunt u altijd sparen tegen een variabele rente en zoveel als u maar wilt.
 • Eenvoudig kunt u het spaargeld van de internet spaarrekening overzetten in een spaardeposito. Dat is de snelste manier om een spaardeposito af te sluiten.

Deposito sparen met hoge spaarrente

Deposito sparen kan ook (rente eind september 2016):
 • 1 jaar: 0,55%;
 • 3 jaar: 0,7%;
 • 5 jaar: 1%;
 • 10 jaar: 1,35%.

Dit zijn relatief hoge rentes als u ze vergelijkt met het aanbod van andere banken, maar zoals zo vaak bij een deposito kunt u niet zomaar uw geld opnemen. U krijgt voor deze afspraak met de bank een extra vergoeding. Aan de andere kant moet u 1% moet betalen als u eerder uw tegoed toch opvraagt dan is afgesproken. Het kan dus wel, maar deze boete gaat dan in feite van uw maximaal haalbare rendement af.

Slot sparen bij Delta Lloyd in 2016

Kies voor sparen bij Delta Lloyd. De rente is hoog en u spaart er veilig. Deze bank valt onder het depositogarantiestelsel van de Nederlandse Bank. Wilt u een andere rekening openen, dan kunt u ook sparen bij de top 5 banken met de hoogste spaarrente in Nederland. Zeker als de rente laag staat door het beleid van de ECB, is goed vergelijken van de spaarrente belangrijk.

Lees verder

© 2011 - 2017 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Spaarrente OHRASpaarrente OHRABanken hebben met de huidige kredietcrisis veel geld nodig. Daarom gooien ze hun spaarrentes omhoog. Eén van de banken d…
Sparen: de beste spaarrente kiezen voor je spaarrekeningSparen: de beste spaarrente kiezen voor je spaarrekeningNet als bij een hypotheek kan ook de rente bij een spaarrekening vast of variabel zijn. De variabele spaarrente is afhan…
Rentetarieven sparen vergelijken: Wat is de hoogste rente?Rentetarieven sparen vergelijken: Wat is de hoogste rente?Wanneer je spaarrekeningen met elkaar gaat vergelijken, zijn de rentetarieven van die spaarrekeningen het meest belangri…
Hoe werkt rente op rente?Hoe werkt rente op rente?Om uw spaargeld te laten renderen, moet u spaarrente ontvangen over uw vermogen. Spaarrente is ook noodzakelijk om uw ge…
Sparen hoe veilig sparen tegen de hoogste renteSparen hoe veilig sparen tegen de hoogste renteSuper veilig sparen in 2017 tegen de hoogste rente, betekent ook geen onnodig risico nemen met beleggen. Hoe u dan het b…

Reageer op het artikel "Hoge spaarrente renterekening Delta Lloyd"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Zeemeeuw
Laatste update: 22-09-2016
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Sparen
Special: Hoogste spaarrente 2017
Schrijf mee!