Geld lenen bij Alpha Credit Nederland

Geld lenen bij Alpha Credit Nederland Alpha Credit Nederland is in 2020 een onderdeel van ABN AMRO. Een autolening en motorlening is zo snel gesloten. U kunt ook eenvoudig lenen voor een verbouwing van uw huis. Lenen wordt zo erg eenvoudig en niet duurder dan nodig is. Snel geld lenen kunt u met de geldreserve als direct cash. U kunt bij huurkoop kiezen voor een slottermijn en zo de maandelijkse lasten laag houden. En natuurlijk kunt u bij het moederbedrijf terecht want dat is ABN AMRO.

Lenen bij ABN AMRO


Wie is Alpha Credit?

Alpha Credit Nederland ACN is het commerciële merk van ALFAM dat een 100% dochter van ABN AMRO. De specialisatie is consumptief krediet dat is aangepast aan uw wensen en behoeften. Deze verstrekker van krediet heeft biedt ondernemers ook een Financial Lease voor de zakelijke auto aan.

Auto - en motorlening, huurkoop of persoonlijke lening

U kunt een lening afsluiten voor auto en motor, of kiezen voor een persoonlijke lening. Huurkoop kan voor een bedrag van 2.250 tot 100.000, een persoonlijke lening van 2.250 tot 50.000. Deze financiering is mogelijk bij zowel de aankoop van een nieuw of tweedehands auro. Financiering is zelfs mogelijk tot 110%. Als er geen voorschot wordt betaald, maar alles wordt gefinancierd, is een zeer lage rente mogelijk.

Huurkoop

Bij huurkoop maakt u vooraf afspraken over de hoogte en de looptijd van de lening. Hoeveel u kunt lenen hangt onder andere af van de aanschafprijs en de levensduur van het voertuig. Hoeveel u maandelijks moet betalen hangt af van de rente, de aflossing en de slottermijn. Doordat u pas aan het einde van de duur van de lening de slottermijn aflost, zijn de maandelijkse lasten laag. De slottermijn is een rest die u ook door middel van een nieuwe lening kunt aflossen. Bijvoorbeeld als u tegen die tijd bij de dealer een andere auto koopt. Enkele voorwaarden hierbij zijn:
 • Ten minste 18 jaar en ten hoogste 75 jaar.
 • U leent minimaal 2.250 euro.
 • De looptijd van de lening bedraagt maximaal zes jaar en minimaal 3 jaar.
 • U betaalt een vaste rente.
 • De auto is onderpand.

Een Persoonlijke Lening bij Apha Credit Nederland?

Een Persoonlijke Lening kan ook. Bij deze lening betaalt het geleende bedrag terug in vaste, maandelijkse termijnen. De bedragen die u zo aflost, mag u niet opnieuw opnemen. Voorwaarden hierbij zijn:
 • Minimaal 18 jaar oud, maximaal 70 jaar.
 • Minimale lening 2.250.
 • Maximale lening 50.000.
 • Terugbetaling in vaste, maandelijkse termijnbedragen.
 • U betaalt een vaste rente, deze wijzigt niet.
 • Extra aflossen is toegestaan, er kunnen wel kosten in rekening worden gebracht.
 • Een lening van minimaal drie jaar en maximaal 72 maanden (vijf jaar maanden bij een occasion).

Kredieten samenvoegen en hergroeperen

Vele kleine kredieten hebben is niet handig. Bovendien kunnen er kredieten tussen zitten met een hogere rente. In dat geval is het samenvoegen van leningen zeer aan te raden. Het maakt het geheel transparant en is meestal goedkoper, zeker als de verschillende looptijden op elkaar worden afgestemd. ABN AMRO helpt u verder.

Verbouwen, inrichtingen of renovaties

Wie zijn huis wil verbeteren en bijvoorbeeld een andere keuken of badkamer wil financieren kan wel bij ABN AMRO zelf voor een lening terecht. Vraag offerte aan en u weet snel hoeveel u kunt lenen. Hoeveel u kunt lenen kunt u eenvoudig online nagaan via de simulator op de site.

Slot lenen bij Alpha Credit in 2020

Alpha Credit is ook een hele bekende in België en Luxemburg, maar is daar onderdeel van BNP Paribas Groep (niet ABN AMRO). U kunt ook daar terecht voor een snel krediet en veel meer. Velen gingen u al voor.

Lees verder

© 2011 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Snel geld lenen - huurkoopBij huurkoop gaat het om een overeenkomst tussen drie partijen, waaronder de leverancier, de instelling die het geld lee…
Persoonlijke lening voor een nieuwe auto en geen huurkoopPersoonlijke lening voor een nieuwe auto en geen huurkoopStel u koopt een auto en wilt een goedkope autolening afsluiten, kies dan voor een persoonlijke lening of niet? Zonder h…
Geld lenen voor een auto (auto lening)Geld lenen voor een auto (auto lening)Je zult het altijd zien.. je auto gaat kapot terwijl je geen financiële ruimte hebt voor het kopen van een nieuwe auto.…
Persoonlijke leningPersoonlijke leningBij een aflopend krediet staan de looptijd en het effectief kredietvergoedingspercentage vast bij sluiten van de overeen…

De Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP (BE)De Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP (BE)De Centrale voor Kredieten aan Particulieren, CKP, is wat het BKR in Nederland is. Uw kredieten en leningen worden hier…
Pas op met lenen: neem geen doorlopend kredietLenen lijkt het modewoord om al je problemen op te lossen. Maar het maakt problemen vaak alleen maar groter. Want lening…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 25-10-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.