Kredietspotter: snel krediet tot 50.000 euro

Kredietspotter: snel krediet tot 50.000 euro Via Kredietspotter kunt u snel geld lenen. Door het geautomatiseerde systeem van veel banken is het mogelijk dat u binnen 10 minuten weet of u snel uw krediet zult krijgen. Dit snelle krediet kan relatief goedkoop zijn doordat Kredietspotter lenen tegen een voordelig tarief mogelijk maakt. Grote bedragen kunnen worden geleend tot 50.000 euro. Soms is ook het mogelijk om met een negatieve BKR-melding een lening af te sluiten. Tot slot biedt Kredietspotter ook financial lease aan.

Kredietspotter voor een snelle lening


Wie is Kredietspotter?

Kredietspotter is een onafhankelijke bemiddelaar voor leningen en dat heeft het grote voordeel dat de bemiddelaars onafhankelijk zijn en niet gebonden aan een specifieke bank, dealer of leasemaatschappij. Zo kan Kredietspotter voor u de voordeligste keuze maken.

Hoeveel kunt u lenen?

Wie een persoonlijke lening afsluit of een doorlopend krediet, kan forse bedragen lenen. Bij een persoonlijke lening is een bedrag tot 50.000 euro mogelijk. Uiteraard bekijkt Kredietspotter welke lening en welk bedrag binnen uw financiële mogelijkheden hoort. Is uw aanvraag goedgekeurd, dan kunt u snel over het aangevraagde krediet beschikken.

De kredietaanvraag duurt zeker lang, is het wel een snel krediet?

De kredietaanvraag kan binnen 10 minuten uitsluitsel krijgen. Zo weet u bijna direct of de lening ook mogelijk is. Maar in sommige gevallen is de kredietaanvraag wat lastiger en wordt deze handmatig in behandeling genomen. Dan kan het volgens Kredietspotter een dag duren voordat u weet waar u aan toe bent.

Een snelle lening en BKR

Een BKR-melding is altijd een lastig punt. Als er een BKR-registratie is, kan worden bekeken om welke melding het gaat. Zo zal een herstelde melding of een melding die u heeft opgelopen door inlossing van de hypotheek door NHG de minste problemen opleveren. U kunt een persoonlijke lening afsluiten of een doorlopend krediet. Het gaat dus niet om de relatief lage bedragen relatief kleine bedragen die mensen even uit de brand helpen, zoals bij een flitslening. Het gaat hier om de snelle afhandeling van uw kredietaanvraag.

Hoe kunt u geld opnemen?

Als uw lening is is goedgekeurd, kunt u op drie manieren uw krediet opnemen:
 • Via uw online account bij de bank die de lening via Kredietspotter verstrekt.
 • Per e-mail.
 • Telefonisch.

Wat kost een snelkrediet bij Kredietspotter?

Kredietspotter biedt de persoonlijke lening tegen een vaste rente aan. Dat betekent dat uw rente voor de periode van de lening gelijk blijft, maar het is wel zo dat de marktrente kan veranderen en als u op een ander moment een lening wil afsluiten de rente hoger of lager kan zijn. De rente op bij Kredietspotter staat vandaag op vanaf 3,6%. Het vanaf heeft ook te maken met hoe groot uw lening is. De rente op een doorlopend krediet is variabel en kan dus elke dag anders zijn.

Voordelen en nadelen van een krediet afsluiten

Als u twijfelt tussen een persoonlijke lening of doorlopend krediet, kan het verstandig zijn om ook de voordelen en nadelen even te bekijken:

Voordelen doorlopend krediet

 • U mag boetevrij extra aflossen.
 • Is er eenmaal een bedrag afgelost, dan kunt u weer opnieuw geld opnemen.

Nadelen doorlopend krediet

 • De rente is variabel (een nadeel als de rente stijgt, een voordeel als de rente daalt).
 • Het is als u een deel hebt afgelost ook wel erg gemakkelijk om weer geld op te nemen. Het snelle krediet is wel erg aanlokkelijk.

Ook de persoonlijke lening heeft zo zijn voordelen en nadelen:

Voordelen persoonlijke lening

 • Alles staat vooraf vast, u weet precies waar u aan toe bent. Maandbedrag, vaste aflossing en rente en de looptijd zijn bekend. Geen verrassingen dus.
 • Doordat u maandelijks afgelost, blijft er ook geen restschuld over.

Nadelen persoonlijke lening

 • De afgeloste delen kunt u niet weer opnemen. Wilt u meer krediet, dan kunt u wel een nieuwe (kleine) lening afsluiten.
 • Boetevrij aflossen is niet (altijd) mogelijk. Bekijk dus de voorwaarden van de lening.

Financial lease

U kunt een auto kopen en daarvoor bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten, maar u kunt ook kiezen voor financial lease. Bij de financial lease is de auto het onderpand van het krediet. U bent de economische eigenaar van de auto, de financieringsmaatschappij de juridisch eigenaar. Dit kan een handige constructie zijn voor vooral starters en zzp’ers, u hoeft namelijk geen jaarcijfers te overleggen. Net zoals bij de persoonlijke lening staan looptijd, maandtermijn en rente gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract vast. Het is een snelle manier om een gedegen auto te kunnen rijden.

Slot

Mogelijkheden genoeg dus om snel aan krediet te komen.

Lees verder

© 2013 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Op vakantie met vakantiekredietOp vakantie met vakantiekredietLenen voor een vakantie, dat kan. Extra geld voor een fijne vakantie hebt u met uw vakantiegeld, maar ook een vakantiekr…
Doorlopend kredietDoorlopend kredietBij het lenen van geld zijn altijd diverse mogelijkheden. Je kunt geld lenen middels het afsluiten van een hypotheek, ma…
Moderne leningenModerne leningenHet is altijd fijn om even wat lucht te hebben in krappe tijden. Zo kan je met wat extra geld die duurdere aankoop doen,…
Wat is woz krediet?Het WOZ krediet is een lening die het beste te vergelijken is met een doorlopend krediet. Een belangrijke voorwaarde voo…

Renteopslag bij bankenRenteopslag bij bankenDe renteopslag bij banken staat algemeen bekend als een risicopremie, die komt bovenop de reguliere rente. Meestal komt…
Schulden versneld afbetalenSchulden versneld afbetalenOm grip te krijgen op uw financiën is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van de inkomsten en de uitgaven.
Bronnen en referenties
 • Kredietspotter
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 05-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.