Snel geld lenen bij Geldshop

Snel geld lenen bij Geldshop Geldshop is een expert in leningen die in samenwerking met andere geldverstrekkers snel een goede lening voor je klaar heeft. Snel geld lenen voor een verbouwing, een keuken, een auto of een veel groter bedrag wanneer je een woning wil kopen. Misschien heb je al een lening en wil je die oversluiten naar een lening met een lagere rente of kleinere leningen samenvoegen, Geldshop maakt dit vaak mogelijk.

Geld lenen bij Geldshop


Wie is geldshop?

Geldshop zorgt ervoor dat een lening terecht komt bij wie hem nodig heeft en kan betalen en werkt voor de particuliere markt samen met:
 • BNP Paribas Personal Finance.
 • DEFAM.
 • InterBank.
 • Lender&Spender.
 • Nationale-Nederlanden.
 • Qander Consumer Finance.

Vraag een offerte aan bij Geldshop en Geldshop bekijkt welke aanbieding kan worden gedaan.

Snel een lening oversluiten

Als je al een lening hebt bij een andere bank of kredietverstrekker, kan het zo zijn dat de rente die je nu betaalt aan de hoge kant is. In veel gevallen is dat aan de orde wanneer de lening enkele jaren geleden is afgesloten, immers de rente is de laatste paar jaren behoorlijk gedaald. Een lening oversluiten betekent dan dat je bij Geldshop voor hetzelfde bedrag of als dat mogelijk is een hoger bedrag een nieuwe lening afsluit tegen een lagere rente. De lening bij de bank kun je daarmee direct aflossen. Je voordeel zit dan in twee zaken:
 • Je krijgt mogelijk meer geld in handen (grotere lening, extra krediet).
 • De hoge rente op de oude lening vervalt en daar komt een nieuwe rente voor de nieuwe lening voor in de plaats.

Snel leningen samenvoegen

Sommige mensen hebben een lappendeken aan kleine leningen, maar kleine leningen blijken in de praktijk nogal duur te zijn. In dat geval kan het erg slim zijn om Geldshop te vragen of de leningen (en graag nog iets extra) kunnen worden samengevoegd en kunnen worden vervangen door een nieuwe lening met een lagere rente.

Welke lening dan?

In hoofdzaak zijn er drie leningen waaruit je kunt kiezen:
 • Een persoonlijke lening.
 • Een doorlopend krediet.
 • Een hypotheek.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening geeft zekerheid en duidelijkheid, immers het bedrag dat je leent is vooraf bekend, de rente staat vast en is bekend en daarmee zijn ook de maandlasten bekend. Je weet ook precies wat de looptijd van de lening is. Duidelijker en eenvoudiger is haast niet mogelijk en doordat je maandelijks ook een deel van de lening aflost, weet je zeker dat er geen restschuld ontstaat.

Een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet heeft een wat ander karakter, de looptijd van de lening staat immers niet vast en de rente is variabel. Bij een doorlopend krediet wordt er een maximaal kredietplafond afgesproken. Je mag dat plafond volledig opnemen, maar je mag ook minder lenen. Wat ook geldt is dat als je na een tijdje voldoende van het krediet hebt afgelost, je weer extra krediet mag opnemen tot aan het kredietplafond. Het grote voordeel is dat er snel weer extra geld voor handen kan zijn, een nadeel is dat geld lenen met een doorlopend krediet een veel langere looptijd kan hebben waardoor je langer aan een lening vast zit.

Een hypotheek afsluiten

Een hypotheek sluit je uiteraard af voor een woning of de verbouwing van een woning. De hypotheekrente die je betaalt zal in de regel veel lager zijn dan de rente op een persoonlijke lening of op een doorlopend krediet. Je hebt de keuze uit:
 • Een annuïteitenhypotheek.
 • Een lineaire hypotheek.
 • Een aflossingsvrije hypotheek.

Bij een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek betaal je maandelijks rente en aflossing (net zoals bij een persoonlijke lening). Bij een aflossingsvrije hypotheek spreek je met Geldshop af voor hoe lang je wilt lenen. Je hoeft dan niet maandelijks af te lossen, maar als de looptijd voorbij is (30 of 40 jaar later) kan de hoofdsom door de bank worden opgevraagd. De aflossingsvrije hypotheek heeft het voordeel dat er niet hoeft te worden afgelost. Maar je kunt dit aflossingsvrije element ook als nadeel zien, omdat je je dan ook aan het slot nog steeds de hoofdsom schuldig bent. Wanneer de woning over zoveel jaar meer waard is geworden en je betaalt de lening terug door de woning te verkopen, zal ook dat geen probleem zijn en houd je er mogelijk een forse winst aan over. Om het risico van een restschuld te beperken, kun je er ook voor kiezen om tussentijds vrijwillig een bedrag af te lossen.

Conclusie snel geld bij Geldshop

Bespreek met Geldshop wat je het beste kunt doen. In de regel is er veel mogelijk om snel aan extra geld te komen.

Lees verder

© 2010 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat is woz krediet?Het WOZ krediet is een lening die het beste te vergelijken is met een doorlopend krediet. Een belangrijke voorwaarde voo…
Op vakantie met vakantiekredietOp vakantie met vakantiekredietLenen voor een vakantie, dat kan. Extra geld voor een fijne vakantie hebt u met uw vakantiegeld, maar ook een vakantiekr…
Kun je als oudere geld lenen?Kun je als oudere geld lenen?Wanneer ouderen geld willen lenen, blijkt dit in praktijk nog niet zo gemakkelijk. Banken staan niet te springen om oude…
De Ambtenarenlening, goedkoop geld lenenDe Ambtenarenlening, goedkoop geld lenenEen ambtenarenlening afsluiten kan als je (semi-) ambtenaar bent of je partner dat is. Je kunt goedkoper geld lenen als…

Direct geld via flitsleningDirect geld via flitsleningFerratum heeft een snelle afhandeling van aanvragen voor een lening. Die snelle bediening helpt je direct bij het geld l…
Doorlopend krediet goedkoper dan creditcardDoorlopend krediet goedkoper dan creditcardWaarom een creditcard in plaats van een doorlopend krediet afsluiten? Een creditcard en de prepaid creditcard hebben in…
Reacties

Patricia, 15-08-2019
Geachte heer, mevrouw,

Ik wil een SMS sturen naar Reddingsgeld, alleen weet ik het SMS-nummer niet.

Kunt u mij dat geven?
Alvast bedankt!

Groetjes,
Patricia Reactie infoteur, 15-08-2019
Beste Patricia,
Probeer het via Ferratum of Voorschotje.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Giulia, 06-09-2017
Geachte,

Werkt dit echt? En naar welk nummer kan dit? Reactie infoteur, 07-09-2017
Geachte Giulla,
Ferratum werkt met een email.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

René Jonk, 10-08-2011
Geachte,

Naar welk mobiel nummer moet de sms gestuurd worden? Reactie infoteur, 04-08-2020
Beste René Jonk,
Reddingsgeld is er (tijdelijk) mee opgehouden. U kunt nog steeds terecht bij Ferratum, Voorschotje, Betaaldag (onderdeel van de Ferratum Group):

https://financieel.infonu.nl/lenen/52618-goedkoopste-flitslening-en-minilening-vergelijken.html

Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 05-08-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.