Direct geld via flitslening

Direct geld via flitslening Ferratum heeft een snelle afhandeling van aanvragen voor een lening. Die snelle bediening helpt je direct bij het geld lenen van kleinere bedragen. Vaak gaat het om een minilening van 100 euro tot 1.500 euro. Deze vorm van lenen wordt een minilening genoemd. En omdat je met spoed geld krijgt, noemen ze het ook een flitslening, flitskrediet of snelkrediet. Erg handig als je snel en met spoed geld nodig hebt. Voorkom extra kosten en betaal op tijd terug.

Wat is een minilening of flitslening

Een minilening of flitskrediet is een lening van een relatief klein bedrag voor een zeer korte periode. Het gaat om enkele dagen tot maximaal enkele maanden. Vooral jongeren maken hier graag gebruik van, omdat het een kortstondig probleem kan oplossen. In zeer korte tijd heb je namelijk de gevraagde lening op je rekening staan. Je kunt een mini lening met een simpele sms afsluiten. Hoe wordt hierna verder uitgelegd.

Ferratum betekent snel geld in handen

Extraatje is bekend om de snelle flitslening. Wie even zonder geld zit kan hier direct terecht om wat geld te lenen. En dat gaat dan geen weken duren met allerlei ingewikkelde procedures. Neen, binnen 10 minuten het geld op je rekening kunt hebben staan. Dat gaat je waarschijnlijk niet lukken als je bij een ander aanklopt voor een persoonlijke lening en daarbij een hele procedure moet doorlopen met toetsing bij het BKR. Daarom voorziet de flitslening wel snel in je behoefte om in een flits aan geld te kunnen komen. Sneller dan dit kan nauwelijks. Veel sneller geld dan in één dag kan dus.

Persoonlijke lening afsluiten

Wie een persoonlijke lening wil afsluiten, zal immers merken dat dat niet zo maar gaat. Je moet allerlei vragen beantwoorden en met je loongegevens op de proppen komen. Bovendien kan een negatieve BKR registratie een probleem zijn, ook al zijn er bedrijven die ook bij een negatieve BKR een lening zullen aanbieden. Tegen een hogere rente weliswaar, maar het kan nog steeds. Wat de persoonlijke lening en het doorlopend krediet gemeenschappelijk hebben is dat het vaak om grotere bedragen gaat. Maar wat nu als je direct geld nodig hebt, en slechts kleine bedragen als 100, 150, 200, 250 of 300 euro wilt lenen. Welnu, dan ben je hier aan het juiste adres. Binnen 10 minuten geld op je rekening, als je correct je gegevens doorgeeft en akkoord bent bevonden.

Kleine flitslening bij Ferratum en saldodipje

Een kleine flitslening is een beetje dubbelop want het gaat altijd om een relatief klein bedrag. Bij Ferratum kun je maximaal1. 500 euro lenen. Er zijn geen extra afhandelingskosten. De looptijd is kan kort zijn (30 dagen bijvoorbeeld) of langer (62 dagen bijvoorbeeld). Dan moet uiterlijk alles zijn terugbetaald. Let er op dat de dagen geen werkdagen zijn, maar de dagen in een maand. Je betaalt natuurlijk wel rente.

Lenen per sms

Kenmerkend voor een flitslening is dat de lening met een paar simpele clicks is af te sluiten. Daarbij moet je in eerste instantie aangeven hoeveel je graag snel zou willen lenen, wie je bent, waar je woont, je rekeningnummer en zo verder. Dat moet wel in een specifieke volgorde gebeuren. Lenen online maakt het allemaal eenvoudig als je onderweg bent. Je krijgt de voorwaarden toegestuurd. Ga je met de voorwaarden akkoord door Ja in te tikken dan wordt je aanvraag beoordeeld. Een eenmaal gekozen looptijd van de lening kan niet meer worden veranderd, dat zou te lastig zijn.

Slot flitslening Extraatje

De flitslening is een transparante manier van lenen: je weet van tevoren hoeveel je kunt lenen en hoeveel je terug moet betalen. Bovendien blijkt de flitslening, omdat het zo snel gaat en een mini lening is, vooral bij jongeren in een grote behoefte te voorzien. Zorg er wel altijd voor dat je ook tijdig terug kunt betalen. Neem niet een looptijd van 30 dagen als je al van tevoren weet dat je het pas over 62 dagen kunt terug betalen.
© 2010 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Direct lenen met flitslening of minileningDirect lenen met flitslening of minileningDirect geld lenen kun je in 10 minuten met een flitslening, minilening of flitskrediet. Het kan nog steeds in 2022, bij…
Goedkoopste flitslening en minilening vergelijkenGoedkoopste flitslening en minilening vergelijkenMet spoed een paar honderd euro lenen kan bij verschillende specifieke aanbieders. Maar wat kost een flitslening, flitsk…
Saldodipje is snel 1.500 euro lenenSaldodipje is snel 1.500 euro lenenSaldodipje 2021, je kunt zelfs tot 1.500 euro lenen bij Saldodipje en dat voor 62 dagen. Dat zou je misschien niet verwa…
Snel geld lenen per SMS bij VoorschotjeSnel geld lenen per SMS bij VoorschotjeWie eenvoudig en snel geld wil lenen, kiest voor de flitslening of minilening van Voorschotje. Direct geld lenen met een…

Lening met laagste rente: Waar moet je op letten bij lenen?Iedereen is natuurlijk op zoek naar een lening tegen de laagst mogelijke rente. Maar dat is in de praktijk toch iets mee…
Snel geld lenen bij GeldshopSnel geld lenen bij GeldshopGeldshop is een expert in leningen die in samenwerking met andere geldverstrekkers snel een goede lening voor je klaar h…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 27-11-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.