Zorgverzekering Hema 2021

Zorgverzekering Hema 2021 Ook de Hema heeft voor 2021 een goedkope zorgverzekering in de aanbieding. Niet zomaar een basisverzekering, maar een verzekering met een zeer lage zorgpremie, zonder medische selectie en uitgevoerd door Menzis. Wat kost een zorgverzekering bij de Hema? U kunt uw ziektekosten voor 2021 al voor 95 euro bij dit warenhuis verzekeren. De hoogte van de zorgpremie is in 2021 ook afhankelijk van uw eigen risico. Voor de lage zorgpremie moet u wel een verhoogd eigen risico nemen. Ook een aanvullende zorgverzekering is mogelijk. Dat is nog niet alles: u krijgt een zorgpas die op het hele assortiment van de Hema 10% extra korting geeft. Met de goedkope zorgpremie en klantenkaart doet de Hema duidelijk aan klantenbinding, zonder dat u nadelen ondervindt. Goedkoop dus.

Hema zorgverzekering 2021 afsluiten is een goedkope keuze

De Hema biedt steeds meer diensten aan en doet dat op een slimme manier door zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Het is een warenhuis dat veel verder kijkt dan naar de verkochte goederen in de winkel De Hema probeert steeds meer klanten met allerlei voordelen aan zich te binden. Ook met de zorgverzekering 2021. U kunt online bij dit warenhuis een zorgverzekering afsluiten. U kunt kiezen voor alleen de basisverzekering, maar u kunt daarbij ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten.

Wat is de zorgpremie voor de basisverzekering bij de Hema in 2021?

De HEMA introduceert bij de basisverzekering de mogelijkheid om uw eigen risico te verhogen. Iedereen heeft in 2021 standaard een eigen risico van 385 euro maar deze kunt u verder verhogen tot 885 euro (2021) en dat scheelt aanzienlijk in de premie. Dat de Hema al jaren een goedkope zorgverzekering aanbiedt blijkt wel uit het volgende overzicht:

Zorgverzekering Hema, zorgpremie 2021, basisverzekering bij een verhoogd eigen risico, premieoverzicht:

zorgpremieeigen risico
119 euro385 euro
95 euro885 euro

Voor wie is de zorgverzekering van de Hema?

Iedereen kan zich online aanmelden want de aanbieder is verplicht om u voor een basisverzekering te accepteren. Dan is de maandelijkse premie relatief laag vergeleken met de concurrentie en hangt het vooral van uw gezondheid af of het verstandig is om het eigen risico zodanig te verhogen dat u maar 95 euro in 2021 gaat betalen. U bespaart dan per persoon nog eens 288 euro, maar hebt uw eigen risico daarvoor wel met 500 euro moeten verhogen. Als er wat gebeurt met uw gezondheid waardoor uw eigen risico aangesproken moet worden, bent u waarschijnlijk duurder uit. Wie gezond is of nauwelijks gezondheidsklachten heeft, kan zo relatief goedkoop een basisverzekering ziektekosten afsluiten.

Aanvullende zorgverzekering Hema 2021

U kunt ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten die maximaal tot 18 euro extra premie leiden. De aanvulling is afhankelijk van uw wensen. Het vergoedingenoverzicht geeft aan waarvoor u dan extra verzekerd bent. De aanvullende verzekeringen waaruit u kunt kiezen zijn:

Aanvullende zorgverzekering voor 8,50 tot 31,50 euro per maand in 2021:

 • fysiotherapie tot 18 behandelingen;
 • spoedeisende zorg buitenland 100%;
 • voorbehoedsmiddelen 100%;
 • eigen bijdrage voor geneesmiddelen maximaal 200;
 • orthodontie voor kinderen tot maximaal 2000;
 • kraamzorg en kraampakket.

Extra verzekering afsluiten

U kunt als deze aanvullende verzekering u onvoldoende dekking biedt ook bij een andere verzekeraar een aanvullende verzekering afsluiten. Zo wie zo heeft de Hema naast de zorgverzekering allerlei andere verzekeringen in de aanbieding:
 • Autoverzekering, brommerverzekering, fietsverzekering, caravanverzekering, motorverzekering;
 • Woonverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Rechtsbijstandverzekering;
 • Dierenverzekering;
 • Reisverzekering;
 • Ongevallenverzekering.

Conclusie zorgverzekering 2021 Hema

De conclusie is dat u ook bij de Hema eenvoudig online terecht kunt voor het goedkoop afsluiten van een zorgverzekering. Wie veel ziektekosten heeft, kan beter niet kiezen voor de extra lage premie als gevolg van het verhoogd eigen risico. Verder kunt u bij dit concern ook prima terecht voor een aanvullende ziektekosten verzekering. U kunt kiezen uit drie pakketten waarvan de maandelijkse premie 8,50 tot 31,50 euro extra bedraagt. Als bonus krijgt u de HEMA klantenkaart die u 10% korting op alle producten in de winkel van dit warenhuis geeft.

Lees verder

© 2013 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Zorgverzekering studenten 2021Zorgverzekering studenten 2021Studenten willen een goedkope zorgverzekering voor 2021 kunnen afsluiten en hebben het meestal niet breed. Gelukkig is e…
De ziektekosten in 2021, uw zorgverzekering opzeggen in 2020De ziektekosten in 2021, uw zorgverzekering opzeggen in 2020Een zorgverzekering sluit u voor een jaar af. Als u wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan dat uiterlijk 3…
Goedkoopste premie zorgverzekering 2020 en zorgpremie 2020Goedkoopste premie zorgverzekering 2020 en zorgpremie 2020Let op de premie zorgverzekering 2020 en de veranderingen in de zorgverzekering 2020. Besparen op de premie zorgverzeker…
Korting collectieve zorgverzekering 2021Korting collectieve zorgverzekering 2021Door een collectieve zorgverzekering af te sluiten kunt u een extra korting krijgen op de zorgpremie 2021 en 2022. Werkg…

Sportongevallen: wie waagt, wint niet altijdSportongevallen: wie waagt, wint niet altijdBij risicovolle sporten kan de verzekeraar in geval van een ongeval uitbetaling weigeren of verminderen. De meeste koste…
Ixorg biedt alternatief voor tandartsverzekeringIxorg biedt alternatief voor tandartsverzekeringEen tandartsverzekering is erg duur en maar weinig mensen besparen echt geld door zich te verzekeren voor tandartskosten…
Bronnen en referenties
 • Hema
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 13-11-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Verzekering
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.