Sparen hoogste spaarrente Aegon Bank

Sparen hoogste spaarrente Aegon Bank Sparen bij Aegon kan via de rekening flexibel internet. Deze spaarrekening geeft u een spaarrente die ook nog eens flexibel is. Maar u kunt ook kiezen voor een vaste rente, dat kan via depositosparen. Met depositosparen staat Aegon bank in de top van banken met de hoogste spaarrente en een mooi rendement. Op een spaardeposito ontvangt u een mooie procent rente. Wilt u sparen voor uw pensioen, dan is Aegon lijfrente sparen wellicht ook een optie voor u.

Sparen bij Aegon Bank met hoogste spaarrente

Aegon kent twee grote onderdelen. De Aegon verzekeringstak en de Aegon Bank. Uiteraard hebt u bij Aegon verzekeringen de keuze uit tal van verzekeringen die voor een dekking tegen schade zorgen. Bij Aegon bank spaart u op een spaarrekening, een spaardeposito of spaart u voor een fiscaal slimme aanvulling op uw pensioen later. De Aegon Bank biedt een hoge spaarrente op zowel een internet spaarrekening als een spaardeposito. Aegon Bank heeft een eigen bankvergunning. Door deze extra bankgarantie spaart u bij Aegon Bank veilig. Uw spaargeld is tot 100.000 euro per persoon volledig door de Nederlandse Bank gegarandeerd. Veilig sparen tegen de hoogste spaarrente dus. Bij een deposito is dat afhankelijk van de looptijd van het gekozen spaardeposito.

Spaarrente AEGON Bank hoort tot de hoogste in Nederland

Flexibel sparen is sparen met een variabele rente en zonder dat er beperkingen zijn. U kunt uw geld opnemen zodra u dat wilt. Wellicht wilt u een andere bestemming voor uw geld regelen bij Aegon, een deposito of een lijfrentepolis. Voor wie dus geen beperkingen wil voor inleg van geld of gewoon zijn geld snel zonder boete wil opnemen, is deze vorm van flexibel sparen basisrente aantrekkelijk. Er zijn ook geen lastige afspraken meer en geen extra kosten.

Rekening openen voor uw kleinkind

U kunt ook een rekening openen voor uw kind of kleinkind. Dit kan op twee manieren:
  • U opent de rekening op de naam en het adres van uw kleinkind. De ouders of voogd van het kind ondertekenen daartoe het inschrijfformulier.
  • U opent de rekening op uw eigen naam en voegt als u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ontvangen, uw kleinkind toe als 2e rekeninghouder.

Op deze manier kan ook iemand die jonger is dan 18 jaar eenvoudig sparen bij Aegon.

Aegon deposito sparen voor 1 jaar tot 10 jaar

Wie zijn geld wat langer wil vastleggen, kan ook kiezen voor deposito sparen met een navenant hogere rente.

Lijfrente sparen

Wie nog geen AOW ontvangt, heeft te maken met het fenomeen dat de AOW-leeftijd, dat wil zeggen het moment dat u uw eerste AOW ontvangt, steeds verder doorschuift. De tijd dat u op uw 65ste uw AOW kreeg is voorbij. Hierdoor zult u, als u toch eerder met pensioen wilt gaan, een buffer moeten opbouwen. Deze buffer kan op vele manieren worden aangelegd. De gemeenschappelijke factor bij deze methoden is dat er geld opzij moet worden gezet voor later. Met dat geld gaat u sparen, koopt u een woning dat in waarde kan stijgen, gaat u beleggen of kiest u voor Aegon lijfrente sparen. Wat de beste keuze is, is per persoon vaak weer anders. Niet iedereen zal evenveel willen of kunnen sparen, anderen willen er ook als ze ouder worden niet te veel op achteruit gaan. Een manier om voor uw pensioen te sparen is lijfrente sparen, wellicht ook voor u een reden om te bekijken of dat ook wat voor u is.

Slot

Ja, Aegon Bank is een grote concurrent op de spaarmarkt aan het worden en verkeert steeds in de top met de hoogste spaarrente. Aegon Sparen, internet sparen of een spaardeposito voor wie zijn geld wil vast zetten. Wilt u uw geld spreiden over meerdere banken, kijk dan ook banken als NIBC Direct en Nationale Nederlanden bank of Knab (eveneens onderdeel van Aegon).
© 2009 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sparen bij Ohra in 2020Sparen bij Ohra in 2020De meeste spaarrekeningen van OHRA zijn omgezet in een rekening bij Nationale Nederlanden. Ohra is in 2020 vooral een ve…
Aegon flexibel sparen  internetsparen met hoge renteAegon flexibel sparen internetsparen met hoge renteEen spaardeposito of de flexibel sparen rekening van Aegon bank is vaak sparen tegen een hoge spaarrente. Flexibel spare…
Spaargeld naar kleine bankenSpaargeld naar kleine bankenU kunt gerust sparen bij de kleine banken. Gaat u ook overstappen naar een andere bank voor een relatief hoge rente op u…
Spaarrente jaar vastSpaarrente jaar vastHet heeft zeker zin om uw spaarrente in 2022 een jaar vast te zetten, maar hoe doet u dat slim? In een periode van lage…

Hoogste spaarrente top 8 bankenHoogste spaarrente top 8 bankenWelke 8 banken geven gemiddeld genomen de hoogste spaarrente op een direct opneembare spaarrekening? Welke banken vallen…
Ook Belgen halen massaal zwart geld terug naar eigen landOok Belgen halen massaal zwart geld terug naar eigen landVooral vermogende mensen halen veel zwart geld terug van buitenlandse rekeningen. Niet alleen Nederlanders, maar ook de…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 17-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Sparen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.