Snel geld nodig 2020/'21

Snel geld nodig 2020/'21 Hebt u snel geld nodig in 2020 en 2021 voor de vervanging van een kapotte koelkast, de wasmachine, een avondje uit, een computer of u komt wat geld tekort. Of is er een vergeten rekening of de belastingaanslag die nog betaald moeten worden. Het overkomt ons allemaal. Een flitskrediet in 2020 en 2021 kan als een tijdelijke oplossing dienen. Snel geld lenen kan dan een eenvoudige uitkomst zijn. Lenen bij de familie kan ook, maar ook dat geeft meestal maar even een oplossing.

Hoe kunt u snel aan geld komen?


Snel geld nodig hebben overkomt ons allemaal

Voor wie een relatief laag inkomen heeft of geen spaargeld heeft is er geen alternatief. Rekeningen moeten worden betaald en dus moet er een oplossing worden gevonden. U kunt aankloppen bij familie of vrienden, maar op een gegeven moment is dat ook niet meer de oplossing. Of u zorgt dan voor extra inkomsten of u kiest voor een lening die bij u past. Vaak worden deze keuzes uitgesteld, maar dat moet u niet doen.

Een extra inkomen maakt geld lenen eenvoudiger

Extra inkomen kan door meer of ander werk, maar ook door gebruik te maken van de toeslagen en bijstand die beschikbaar is.maar waar niet iedereen gebruik van maakt. Denk aan toeslagen van de belastingdienst. Voor de bijstand kunt u zich melden bij de gemeente. Vaak zijn er allerlei vrijstellingen te krijgen en bijstand of bijzondere bijstand. Maar ook dat lost meestal niet alle problemen op.

Geld lenen, flitskrediet of minilening

Geld lenen kan bij vele instanties en op vele manieren. Het kan een lening zijn van een aantal dagen tot enkele maanden en vele jaren. Het is de kunst om een structurele oplossing te vinden met lenen. Het lenen voor een korte tijd kan heel snel en heel eenvoudig. U kunt zo een flitslening of mini-lening afsluiten. Die leningen beiden maar even een oplossing omdat u vrij snel een dergelijke lening ook weer moet aflossen. Beter is het om alle leningen die u momenteel hebt eens op een rij te zetten. Daar zitten vast leningen tussen die te duur zijn. Dat wil zeggen leningen waarvan de rente hoger is dan nodig is. Een structurele oplossing kan zijn om de verschillende kredieten over te sluiten naar een nieuwe lening. Stel u hebt meerdere kleinere leningen tot een bedrag van 10.000 euro, dan zult u zien dat een enkele lening van 10.000 euro vaak veel goedkoper is. Voorkom dus een versnippering en stapel niet lening op lening, maar maak daar een overzichtelijk geheel van.

Online tot 1000 euro lenen, snel krediet krijgen

Online kunt u eenvoudig inzicht krijgen in wat geld kost. U gaat naar een aanbieder van geld en tikt daar in hoeveel u wilt krijgen. Al snel wordt dan duidelijk wat de maandlasten zullen zijn. Vergelijk die kosten met wat u nu betaalt. Als de kosten lager zijn is het oversluiten dus meteen winst voor u. Maar stop niet bij de eerste de beste aanbieder van geld, want de ene zal meer geld en garanties vragen dan de ander. Bij een flitslening overigens worden die vragen niet of nauwelijks gesteld. Bedrijven als Voorschotje, Betaaldag en Ferratum komen snel met geld over de brug. De doelgroep bestaat vooral uit personen die voor het einde de maand net te weinig geld overhouden en wat extra geld nodig hebben om de periode tot het het aanstaande loon te overbruggen. Als u meer geld nodig hebt en geen haast hebt, kunt u kijken naar een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten

Bij het vergelijken van de kredietverleners moet u voorkomen dat u appels en peren met elkaar vergelijkt. Als u alleen maar naar de rente kijkt en niet naar de soort lening, doet u het niet goed. U moet de rentes van een persoonlijke lening met elkaar vergelijken of de rentes van een doorlopend krediet, maar nier door elkaar. Bekijk wat de maandlasten zijn en wat dus voor u het best betaalbare is. Daarbij is de rente een belangrijke factor, maar ook hoeveel u hoe snel moet aflossen. Hoe langer de duur van de lening is, hoe lager de aflossingen per maand en dus hoe lager de maandlasten zullen zijn. Natuurlijk zal ook de aanbieder van het geld berekenen of hij de lening met een gerust hart kan verstrekken. Niet elke bank doet dit op dezelfde manier. Niet elke intermediair is even lastig. Daarom loont het de moeite om goed rond te kijken en voldoende offertes aan te vragen.

Slot

Lenen kost geld, maar rood staan of op krediet kopen kost ook geld. Lenen kan een uitstekende oplossing zijn. Vooral als u al u inkomsten en uitgaven op een rijtje zet,en zo bekijkt hoe u met lenen goedkoper uit zult zijn dan nu het geval is. U kunt altijd uw lening oversluiten naar een doorlopend krediet om zo nog meer geld te besparen zolang de rente laag is. Sluit de lening zo snel over tegen een lagere rente.
© 2010 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Minilening populair bij jongeren vanaf 18 jaarMinilening populair bij jongeren vanaf 18 jaarSnel geld lenen kan iedereen via een flitslening. Het is snel geld lenen is zeer populair bij jongeren vanaf de leeftijd…
Goedkoopste flitslening en minilening vergelijkenGoedkoopste flitslening en minilening vergelijkenMet spoed een paar honderd euro lenen kan bij verschillende specifieke aanbieders. Maar wat kost een flitslening, flitsk…
Snel geld lenen met mobieltjeSnel geld lenen met mobieltjeSnel geld nodig in 2020? Dat kan worden geregeld. Sneller dan snel kunt je extra geld lenen met je mobieltje of smartpho…
Direct lenen met flitslening of minileningDirect lenen met flitslening of minileningDirect geld lenen kun je in 10 minuten met een flitslening, minilening of flitskrediet. Het kan nog steeds in 2022, bij…

Kleine lening kanKleine lening kanGeld lenen, u wilt een klein bedrag lenen als spoedgeld aanvragen? Het gaat immers niet altijd om grote bedragen. Snel e…
Snel geld lenen/ Lenen zonder BKR: voordelen en nadelenSnel geld lenen/ Lenen zonder BKR: voordelen en nadelenEen lening afsluiten zonder BKR kan een aantrekkelijke optie zijn, want de lening wordt niet geregistreerd, zodat je bij…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 15-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.