Snel geld lenen met mobieltje

Snel geld lenen met mobieltje Snel geld nodig in 2020? Dat kan worden geregeld. Sneller dan snel kunt je extra geld lenen met je mobieltje of smartphone. Dit gsm-krediet is voor wie in acute geldnood zit en direct geld nodig heeft. Direct geld lenen dus met een mobieltje. Als je extra geld nodig hebt, is een mobieltje de snelste oplossing. Geef je gegevens door en binnen 10 minuten staat tot 1.500 euro op je rekening. Ja, dit flitskrediet, ook wel email krediet en het sms-krediet genoemd, zijn direct binnen je bereik. Ferratum heeft bovendien de mogelijkheden uitgebreid en is via de nieuwe site online bereikbaar.

Met een mobieltje snel 500 euro lenen tot maximaal 1.500 euro

Snel 500 euro lenen met een sms-krediet. Je stuurt een email naar het bedrijf van je keuze met daarbij wat gegevens en de 500 euro staan zo op je rekening. Dat is toch super handig. Natuurlijk is een mobieltje er niet alleen om te bellen, maar dat je dan zo eenvoudig een lening kunt afsluiten is toch wel cool. Het internet helpt je verder bij het vinden en aanvragen van een snel krediet. Betaal wel altijd op tijd terug (maximaal 62 dagen). Je kunt bijvoorbeeld snel geld lenen bij Ferratum.

Behandelingskosten van flitskrediet en minikrediet bij grote spoed

500 euro is een klein krediet. Daarom heet een flitslening ook wel een minilening. Deze minilening krijg je zodra je akkoord gaat met de voorwaarden. En dat betekent niet vele dagen of weken wachten, maar bijna direct een positief resultaat. En als je deze aanvraag voor een lening bij meerdere aanbieders van spoed geld aanvraagt, kun je in 10 minuten over het geld beschikken.

Elke lening moet je terugbetalen

Waar je wel op moet letten is dat je de lening op tijd terug betaalt inclusief rente, maar dat is altijd zo. Ook als je naar een bank stapt voor een lening zul je die op enig moment moeten terugbetalen. Bij een persoonlijke lening bijvoorbeeld betaal je maandelijks rente en aflossing, maar de looptijd van een flitslening is zo kort en de bedragen zijn vaak zo klein, dat daar gekozen wordt voor een betaling ineens. Maar goed, ook een kleine lening moet ooit worden terugbetaald. Betaal je netjes op tijd terug, dan kun je ook, als je dat wilt, vervolgens een nieuwe flitslening afsluiten.

Wanneer een flitslening met een mobieltje afsluiten?

Een flitslening of flitskrediet neem je wanneer je even wat geld tekort komt, even krap bij kas bent. Je bent een rekening vergeten en wilt niet ook nog eens de boete gaan betalen wanneer je niet direct betaalt. Of je salaris laat nog een aantal dagen op zich wachten. Of je gaat op vakantie, je gaat stappen en kunt wel wat geld gebruiken. Nou, dan is dit flitskrediet een goede oplossing. Je wordt snel geholpen, als je acuut geld nodig hebt.

Wat kost een flitslening eigenlijk?

Want een flitslening kost geen rente. Er vindt ook geen BKR-toetsing plaats. Natuurlijk moet je de lening later terug betalen, maar de aanbieder neemt daarmee bewust een verhoogd risico. Betaal altijd op tijd terug, want wie te laat terugbetaalt betaalt ook extra kosten. Het helpt je voor de korte termijn uit de brand en daar is het om te doen.

Wie bieden flitsleningen aan?

Flitsleningen zijn op tal van plekken van het internet beschikbaar voor nadere informatie. Op de site is er een formulier beschikbaar waarop je je gegevens kunt invullen en zeker als je eerder een flitslening hebt afgesloten en afgelost, kun je heel snel worden geholpen. Correspondentie is ook mogelijk via email. Je krijgt snel uitsluitsel, soms binnen 10 minuten of anders dezelfde dag nog. Sneller kan echt niet.

Slot geld lenen met mobieltje, sneller dan snel geld lenen

Uit het aantal mensen dat een flitslening aanvraagt blijkt nog maar een hoe handig deze vorm van krediet is. Pak je mobieltje, kies je aanbieder, lees de voorwaarden, en de lening is gesloten.
© 2010 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Direct lenen met flitslening of minileningDirect lenen met flitslening of minileningDirect geld lenen kun je in 10 minuten met een flitslening, minilening of flitskrediet. Het kan nog steeds in 2022, bij…
Minilening populair bij jongeren vanaf 18 jaarMinilening populair bij jongeren vanaf 18 jaarSnel geld lenen kan iedereen via een flitslening. Het is snel geld lenen is zeer populair bij jongeren vanaf de leeftijd…
Ferratum België - snel geld lenen met minikredietFerratum België - snel geld lenen met minikredietGeld lenen in België? In Nederland kennen we Ferratum al lang van de flitslening, minikrediet en minilening. Maar Ferrat…
Minilening zonder veel BKR controle  voordelen en nadelenMinilening zonder veel BKR controle voordelen en nadelenGoedkoop een minilening aanvragen, waar kan dat? Dit kan snel met een flitslening zonder BKR-toetsing. Er worden in veel…

Snel lening aanvragen: hoe dan?Snel lening aanvragen: hoe dan?Snel een lening aanvragen ook krijgen, hoe gaat u dat doen? Het krijgen van een lening van een paar honderd euro of meer…
Lage rente leningLage rente leningKies voor een lening of hypotheek met een lage rente in 2020. Nu het nog kan, goedkoop geld lenen kan nog, maar als stra…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 12-09-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.