Geld lenen bij Freo en Lage Landen

Geld lenen bij Freo en Lage Landen Freo is goedkoop krediet aanvragen en boetevrij aflossen bij een bank en was lange tijd te zien op het shirt van PSV. Snel lenen kan bij Freo. Bij de beoordelingen door consumenten staat Freo op een hoge plaats, met een rapportcijfer 8,8. Wie voordelig geld wil lenen, vraagt offerte aan. Vandaag geld nodig, kan vrijwel direct worden beantwoord. Snel lenen tegen een aantrekkelijke rente kan echt bij Freo.

Freo is online snel lenen via internet

Het is druk op internet met aanbieders van consumptief krediet. Vele aanbieders van geld zijn er actief. Vaak zijn het volle dochters van andere banken. Zo ook de Lage Landen, een volle dochter van de Rabobank. De ambities bij deze bank zijn, ondanks de grote concurrentie op de kredietmarkt, groot. Freo is onderdeel van de Rabobank en wil de grootste aanbieder van consumptief krediet zijn op internet. Online lenen is nog nooit zo populair geweest als nu.

De Lage Landen is meer dan alleen Freo

De Lage Landen heeft een netwerk meer dan 25 landen in Europa. Bovendien in Noord- en Zuid Amerika, Zuidoost Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Kortom, zeer internationaal en niet alleen geïnteresseerd in consumptief krediet. Het richt zich op vele bedrijfstakken:
  • Food & Agriculture;
  • Healthcare;
  • Office Equipment;
  • Information Technology;
  • Telecommunications;
  • Financial Institutions;
  • Trucks & Trailers;
  • Public Finance;
  • Materials Handling & Construction Equipment.

Geen kleine jongen dus.

Lage rente

De rente hangt af van de grootte van de lening. Freo hanteert een minimumbedrag voor een lening, maar ook een maximumbedrag. In de praktijk blijkt aan een hogere lening een lagere rente gekoppeld te zijn dan aan een kleine lening van slechts een paar duizend euro. Misschien is dat verrassend, maar meer lenen kan dus goedkoper zijn dan en klein bedrag lenen.

Consumptief krediet aanvragen

Het leasen en verschaffen van een consumptieve lening is een belangrijke tak van sport voor de Lage landen. De verkoop gebeurt door lokale banken. De Lage Landen zorgt voor de marketingondersteuning, de kredietbeoordelingen, het acceptatieproces en de volledige contractuele afhandeling. Op de website van de Lage Landen (Freo) kunt u online een krediet aanvragen. Zodra de aanvraag geaccepteerd is, komt een koerier langs om de overeenkomst te laten ondertekenen. Er worden kopieën gemaakt, maar het kan dus razendsnel gaan. Wilt u het minder snel doen, dan kan dat ook. Op uw verzoek vindt de afhandeling dan gewoon per post plaats. Bijkomend groot voordeel is, dat u wat langer kunt nadenken voordat u voor akkoord tekent. Is het allemaal in orde dan wordt het geld snel naar u overgemaakt.

Freo

De Lage Landen gaat er prat op dat Freo een zeer transparante site is. Bovendien zou de nieuwe merknaam moeten staan voor eerlijke en betrouwbare kredietverstrekking onder volkomen transparante voorwaarden. De Lage Landen claimt dat de klant bij Freo niet bang hoeft te zijn om een krediet af te sluiten. Het is volgens hen verantwoord en betrouwbaar. Freo is een handelsnaam van de Rabobank.

Voordat u lening tekent wel de voorwaarden lezen

De markt van consumptieve kredieten is voor banken erg interessant, want het gaat al gauw om 25 miljard euro per jaar. Het is een vechtmarkt, wanneer de aanbieder een groter deel van de taart wil. Waar het nu om gaat is dat u de voorwaarden altijd goed leest en begrijpt. Teken niet overhaastig een overeenkomst. Stel uw vragen en teken niet voordat u goed begrijpt met wat u akkoord gaat. En vraag bij meerdere aanbieders uw offertes. Dan kunt u zelf goed vergelijken en rustig uw keuze maken. Een groot voordeel van Freo is bijvoorbeeld dat u boetvrij extra op uw persoonlijke lening mag aflossen. Bij vele andere banken mag dat niet.

Slot lenen bij Freo en Lage Landen

Snel geld lenen kan dus bij Freo. Ze helpen u direct verder.
© 2007 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Lenen met onderpand: voordelen lenen met onderpandEr zijn verschillende vormen van lenen op onderpand. De bekendste lening is de hypothecaire lening, waarbij de woning he…
Lenen, een flexibel krediet is vaak veel goedkoperLenen, een flexibel krediet is vaak veel goedkoperEen flexibel krediet kost minder rente en is meestal geld lenen tegen een lage rente. Wees flexibel met een consumptieve…
Lage rente leningLage rente leningKies voor een lening of hypotheek met een lage rente in 2020. Nu het nog kan, goedkoop geld lenen kan nog, maar als stra…
Lenen zonder BKR: geld lenen in België als NederlanderLenen zonder BKR: geld lenen in België als NederlanderNederlanders die in België geld willen lenen, kunnen dit doen om meerdere redenen. Eén daarvan is om niet bij het BKR ge…

Overstappen van bank: echt zo eenvoudig?Overstappen van bank: echt zo eenvoudig?Stap nu gemakkelijk over. Banken willen graag nieuwe klanten binnenhalen, maar dit overstappen van de ene naar de andere…
Een achtergestelde deposito: meer risico en meer spaarrenteEen achtergestelde deposito: meer risico en meer spaarrenteEen spaardeposito met meer risico geeft mogelijk ook een heel hoge spaarrente wilt. Als u uw geld wat langer kunt wegzet…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 17-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.