Snel veel geld verdienen: wat kan en wat kan niet

Snel veel geld verdienen: wat kan en wat kan niet Snel geld verdienen, liefst zoveel mogelijk en als het even kan zonder veel ervoor te doen. Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt. Dat wordt ook weerspiegeld in de zoekwoorden die in zoekmachines worden ingevoerd. Omdat de een of de andere zoekende misschien ook zijn weg vindt op deze site, onderstaand een aantal tips: wat is mogelijk en wat niet.

Kan je geld verdienen zonder iets ervoor te doen?

De allereerste vraag die opkomt is hoe men überhaupt geld verdienen kan. Wel, zonder er iets voor te doen, dat is nagenoeg onmogelijk. Tenzij je onverwacht een schenking of een grote erfenis ten deel valt waarvan je vooraf geen vermoeden had. Maar dat soort voorvallen zijn zeer onwaarschijnlijk en voor de meeste mensen uitgesloten.

Loon en salaris

Dus moeten we er iets voor doen. De meest bekende vorm is om je vaardigheden en tijd tegen geld van een ander in te ruilen. De gebruikelijke baan dus, zoals de meeste mensen deze uitoefenen. En in de regel verdient dat toch vrij snel want doorgaans ontvangt men zijn loon of salaris al binnen een maand. Toch zal je op deze wijze in de meeste gevallen niet veel geld verdienen, al is "veel" natuurlijk een relatief begrip. Bovendien ontvang je geen loon meer zodra je de activiteit stopt.

Snel geld verdienen met kansspelen

Veel mensen proberen om met gokken voor het snelle geld te gaan. Weliswaar wordt in de media af en toe bericht over winnaars in een loterij, maar het winnen van miljoenen in de loterij is zeer onwaarschijnlijk. De meeste mensen zullen nooit een grote prijs in een loterij winnen en het daarvoor uitgegeven geld had ze op lange termijn misschien wel rijk gemaakt.

Geld verdienen op de beurs

Drie of misschien zelfs viercijferige bedragen laten zich wel binnen enkele uren verdienen met de handel op de beurs. Maar hoge winstkansen gaan altijd gepaard met minstens zo hoge risico’s dat het geïnvesteerde kapitaal volledig verloren gaat. Slechts weinig gedisciplineerde handelaren lukt het om regelmatig voordeel uit prijsschommelingen aan de beurs te behalen.

Wie het kleine niet eert......

Kleinere geldbedragen laten zich wel vrij snel verdienen met de volgende activiteiten:
  • lege flessen verzamelen en geld voor het leeggoed incasseren;
  • bloeddonor worden of medicamenten testen;
  • niet meer gebruikte spullen op Marktplaats, eBay, Amazon of op de rommelmarkt verkopen.

Passief inkomen verdienen

En voor degenen die na het lezen van het bovenstaande de moed verloren hebben: er bestaan manieren om passief geld te verdienen. Om passief inkomen te verdienen moet je doorgaans enige tijd hard en veel werken terwijl dat in het begin maar weinig geld oplevert. Maar na verloop van tijd zal het verdiende bedrag stijgen. En op een gegeven moment zullen de inkomsten verder stijgen, hoewel je de activiteiten daarvoor verminderd hebt of zelfs helemaal gestopt hebt. Het fenomeen waarbij mensen geld verdienen zonder er veel voor te doen, wordt passief inkomen genoemd.

AdSense-websites

Een van de bekendste mogelijkheden om passief inkomen te genereren, zijn zogenaamde MFA-sites (Made for AdSense). Daarbij gaat het om doorgaans relatief kleine websites die na een kleine inspanning voor het maken ervan, zelden nog worden bijgewerkt en die zijn uitgerust met AdSense advertenties. Het voordeel van AdSense advertenties is dat die weinig of geen onderhoud van de websitebeheerder vragen, omdat Google dat zelf voor zijn rekening neemt. Bij andere bekende partnerprogramma’s zoals Daisycon TradeTracker kan dat anders zijn omdat daarbij van tijd tot tijd ook reclames wijzigen of zelfs hele affiliateprogramma's worden stopgezet.

Maar eerlijk is eerlijk, je moet ook weer geen wonderen verwachten. Wie ooit zo’n Adsense-site heeft gepubliceerd of er nieuwe inhoud op heeft geplaatst, moet zich niet verwonderen als de ranking en dus ook het aantal bezoekers in het begin tegenvallen.

Lees verder

© 2014 - 2024 Serkozy, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Veel geld verdienen - Beleggen in aandelenVeel geld verdienen - Beleggen in aandelenAls je op korte termijn veel geld wil verdienen dan is het wellicht een idee om je geld te gaan beleggen in aandelen. Ee…
Snel geld verdienen met thuiswerk mogelijk?Snel geld verdienen met thuiswerk mogelijk?Je hebt het vast wel eens gezien: aanbieders voor thuiswerk die vaak duizenden euro’s per maand beloven. Veel mensen dro…
5 tips om geld te verdienen met internet5 tips om geld te verdienen met internetHoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zi…
100 euro extra per maand verdienen100 euro extra per maand verdienenExtra geld verdienen, wie wil dat nou niet? Met 100 euro extra per maand kun je vaak net wat meer. Je kunt eindelijk gel…

Visa Creditcard: waar aanvragen?Visa Creditcard: waar aanvragen?De meest gebruikte creditcards ter wereld zijn de Visa creditcards. Visa creditcards zijn te verkrijgen via Internationa…
8 redenen om te sparen voor een aanvullend pensioen8 redenen om te sparen voor een aanvullend pensioenIn sommige gevallen is het pensioen goed genoeg. Dan is het natuurlijk niet noodzakelijk om extra te sparen. In de meest…
Bronnen en referenties
Serkozy (1.241 artikelen)
Laatste update: 20-03-2016
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.