5 tips om geld te verdienen met internet

5 tips om geld te verdienen met internet Hoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zijn gelukkig heel veel manieren om gemakkelijk wat extra geld te verdienen vanuit je eigen huis, met behulp van het internet. Hoe doe je dit? Welke methodes zijn er allemaal om geld te verdienen met internet?

Geld verdienen met internet

Iedereen wil graag wat extra geld hebben. Logisch, want het leven is al duur genoeg! Het internet is een hele goede manier om geld te verdienen. Je kunt op allerlei manieren extra inkomen krijgen en vaak kost dit helemaal niet veel van je tijd. Wel moet je onthouden dat je er wel iets voor moet doen: voor niks gaat de zon op.

Waarschuwing

Wil je geld verdienen met internet? Let dan sowieso goed op! Er wordt online heel veel misbruik gemaakt van mensen die graag geld willen verdienen. Betaal daarom nooit geld om geld te moeten verdienen. Dit is doorgaans een valstrik en je geld krijg je niet terug. Ook moet je goed bedenken: klinkt iets te mooi om waar te zijn? Dan is dit meestal ook het geval. Geloof dus niet in beloftes dat je rijk kunt worden. Dit zijn alleen maar lokkertjes, maar leveren vaak maar weinig op.

Tip 1: Artikelen schrijven

Een handige tip is om artikelen te schrijven en deze op internet te plaatsen. Hier zijn speciale artikelsites voor, maar je kunt ook kiezen voor een eigen website. Je verdient dan geld met de advertenties die bij je teksten staan. Je verdient dan geld per klik op een advertentie, maar ook per verkocht product. Dit laatste is alleen mogelijk wanneer je je bijvoorbeeld aanmeldt bij een partnerprogramma. Het voordeel is dat als een tekst eenmaal geschreven is, je er altijd geld mee kunt verdienen.

Tip 2: E-books schrijven

Met het schrijven van e-books kun je ook geld verdienen. Je kunt de e-books op je eigen website te koop aanbieden, maar ook bijvoorbeeld op fora, of via de website paypro.nl. Bij Paypro promoten anderen juist jouw e-book en kun je dus op die manier geld verdienen. Promoten is natuurlijk wel heel erg belangrijk in dit geval.

Tip 3: Een webshop starten

Ben je creatief en maak je zelf bijvoorbeeld sieraden, taarten of kaarsen? Dan kun je geld verdienen met internet door een webshop te openen. Je kunt dan je spullen te koop aanbieden en op deze manier voor extra geld zorgen. Je kunt je hobby dan heel goed combineren met het verdienen van geld.

Tip 4: Geld verdienen met filmpjes

Plaats je filmpjes op YouTube en verdien er geld mee! Je filmpjes moeten dan wel goed bekeken worden en uniek zijn. Maak dus zelf filmpjes, bijvoorbeeld wanneer je muziek maakt of iets grappigs doet. Als je filmpjes goed worden bekeken, dan kun je er advertenties bijzetten.

Tip 5: geld verdienen met foto’s

Zit er een fotograaf in je verscholen? Zet je foto’s dan op stocksites! Er zijn meerdere stocksites. Foto’s moeten vaak wel aan bepaalde eisen voldoen en moeten commercieel te gebruiken zijn. De foto’s kunnen gebruikt worden door bijvoorbeeld zakenmensen of uitgevers. Zij moeten geld betalen om de gebruiksrechten voor de foto te krijgen. Hoe meer foto’s je hebt, hoe meer geld je dus kunt verdienen met deze stocksites.

Lees verder

© 2012 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld verdienen onlineGeld verdienen onlineGeld verdienen online, wie wil dat nou niet? Op het internet zijn meerdere mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kun je…
Geld verdienen met e-booksGeld verdienen met e-booksE-books zijn een hele goede manier om geld te verdienen. Je kunt zelf e-books schrijven en deze online verkopen, of juis…
Drie manieren om online geld te verdienenDrie manieren om online geld te verdienenEr zijn verschillende manieren om online snel wat extra geld bij te verdienen, zonder hier al teveel tijd aan te bestede…
Geld verdienen met YouTubeGeld verdienen met YouTubeYouTube is natuurlijk de bekendste website met filmpjes. Wist je dat je ook geld kunt verdienen met deze filmpjes? Geld…

Sponsoring en financiële bijdrageSponsoring en financiële bijdrageSponsoring kan een welkome financiële bijdrage voor sportclubs betekenen. Succesvolle sponsoring biedt niet alleen de ve…
Besparen: Geld verdienen door minder uitgevenBesparen: Geld verdienen door minder uitgevenGeld verdienen kan door meer inkomen, maar ook door te besparen. Wanneer je minder geld uitgeeft, blijft er meer geld ov…
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 19-05-2015
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.