Goedkoop beleggen via Lynx

Goedkoop beleggen via Lynx U kunt goedkoop online beleggen in 2022 via de goedkope broker Lynx, profiteer van de voordelen. Zo kunt u kiezen voor goedkoop online beleggen en allerlei instrumenten om slim te handelen. Online beleggen wordt zo steeds goedkoper. Lynx werd al door de VEB uitroepen als de goedkoopste broker. Lynx geeft goedkoop toegang tot meer dan 80 beurzen in 16 landen en vele analyses. Goedkoop online beleggen, lagere kosten en transparant. Wordt ook zelf zo een betere belegger.

Goedkope transacties op de effectenbeurs met Lynx


Goedkoop online beleggen via Lynx

Beleggen via het beleggingsplatform van Lynx is meer dan gewoon beleggen. Beleggen gaat zo snel, is grenzeloos en wereldwijd. Op meer dan 80 beurzen in 16 landen krijgt u toegang tot zeer veel beleggingen. Bovendien is dit goedkoper dan bij de concurrentie. En die concurrentie is momenteel groot. U kunt simpel online aan de slag met onder meer beleggingen in:
 • Aandelen en obligaties;
 • Futures en opties;
 • Verschillende valuta;
 • ETF’s en warrants;
 • Goud-, zilver-, mais- en olie-futures.

In deze lijst staan niet de turbo's, speeders of sprinters van de ING. Daarvoor kunt u wel terecht bij Binck bank, internetbroker en beleggersbank, of de grotere banken.

Lage tarieven via Lynx

De broker is ook zelf trots op de lage kosten die in rekening worden gebracht. Veel is gratis, dus kunt u vele kosten van het lijstje schrappen en goedkoop beleggen:
 • Geen bewaarloon betalen;
 • Geen abonnementskosten;
 • Geen beheerskosten;
 • Geen kosten bij uitbetaling van dividenden;
 • Geen administratieve kosten;
 • Lage transactiekosten.

Tarieven

Dat dit veelal lagere transactiekosten betekent dan beleggen bij Saxo bank (Binckbank), ABN AMRO of de Rabobank blijkt uit onderstaande tabel. De tarieven zijn onlangs weer verlaagd. Als u op het plaatje klikt ziet u de grote verschillen in kosten bij deze internet banken vergroot in beeld. Kosten Lynx zijn lager. Vergelijk zelf de tarieven voor online beleggen, het lijkt steeds goedkoper te worden:
 • Aandelen vanaf € 6,00.
 • Opties vanaf € 0,79.
 • Futures vanaf € 2,50.

Gebruikersvriendelijk, goedkoop en veilig online beleggen

Dit beleggers platform is zeer gebruikersvriendelijk, stabiel en betrouwbaar. Er zijn vele geavanceerde technische analyse tools en meer dan 60 ordertypes die het succesvol beleggen alleen maar eenvoudiger maken:
 • De OptionTrader;
 • De BookTrader;
 • De ChartTrader;
 • De SpreadTrader;
 • De FXTrader.

Lynx staat onder toezicht van de AFM en DNB. Het is op dit platform eenvoudig om de real-time streaming koersen en andere data te volgen. Uw geldsaldo is bovendien tot $1 miljoen verzekerd. Zeer handig is ook dat men gebruik maakt van het American Brokers platform met de directe toegang tot de beurzen en de mogelijkheid van het automatisch zoeken naar en beleggen de beste deal van het moment.

Openen van beleggers rekening bij Lynx

Op de website u de formulieren voor het openen van een rekening. Daarna ontvangt u de volgende werkdag thuis alle informatie die u nodig hebt om verder te te gaan. Bevestig uw aanmelding met de antwoordenveloppe en na maximaal twee werkdagen krijgt u per opgegeven email uw nieuwe rekeningnummer en verdere inloggegevens. Zodra uw eerste storting binnen is, kunt u meteen gaan beleggen. De minimum leeftijd om een rekening te openen is 18 jaar. U kunt er ook voor kiezen om uw aandelenportefeuille van elders over te boeken. Dan is er meestal geen storting nodig. Het overboeken van de portefeuille vraagt meestal veel tijd, omdat ook de oude bank moet meewerken. Als u ervoor kiest om uw oude portefeuille te liquideren en dan bij Lynx te beleggen, krijgt u een vergoeding van honderd euro. U kunt ook een zakelijke rekening openen.

Slot beleggen via Lynx brokers

Lynx is echt een prima platform voor online beleggers:
 • De kosten van beleggen zijn laag.
 • U hebt vele tools en veel informatie tot uw beschikking.

Zo haalt u het hoogste rendement uit uw beleggingen. Kies dus de juiste online broker.

Lees verder

© 2010 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Goedkoop beleggen - goedkoopste online brokerGoedkoop beleggen - goedkoopste online brokerGoedkoop online beleggen met weinig transactiekosten doet u vooral zelf online en via de goedkoopste broker. Vaak zijn e…
Internetbroker Binckbank: vermogensbeheerInternetbroker Binckbank: vermogensbeheerBinckbank is een grote internetbroker in Nederland met een uitstekende klantvriendelijkheid. Binck verzorgt ook vermogen…
Binck Bank, internetbroker en spaarbankBinck Bank, internetbroker en spaarbankInternetbroker Binck bank is goedkoop beleggen voor iedere belegger, het is ook eenvoudig beleggen en u kunt sparen bij…
Keytrade Bank als online broker in Nederland?Keytrade Bank als online broker in Nederland?De Keytrade bank is vooral groot en populair in België. Zoals Nederland inmiddels te klein is voor de Binck bank, geldt…

Beleggen in opties en warrantsBeleggen in opties en warrantsWat houdt beleggen in opties (put optie of call optie) en beleggen in warrants (gedekte warrant of ongedekt) in? Wat zij…
Duitse staatsobligaties kopen en verkopenDuitse staatsobligaties kopen en verkopenDe Duitse staatsobligaties gelden als relatief veilige investering. Samen met de Zwitserse obligaties worden ze gezien a…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 06-01-2022
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Beleggen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.