De Belastingdienst & vooraf ingevulde belastingaangifte IB

De Belastingdienst & vooraf ingevulde belastingaangifte IB Digitaal belastingaangifte doen in 2024 over 2023 is eenvoudiger dan ooit. De Belastingdienst heeft een prettige service voor de belastingbetalers. Dit is de door de Belastingdienst vooraf ingevulde aangifte IB. Gemakkelijk is deze hulp bij het invullen van uw belastingaangifte, maar controleer altijd goed de gegevens die de fiscus al voor u heeft ingevuld. Anders betaalt u wellicht te veel belasting en u bent verantwoordelijk voor de fouten in de aangifte. De digitale belastingaangifte is een snelle manier van belastingaangifte en heeft vele voordelen. Let op uw aftrekposten. U krijgt, als u dat wilt, berichten over uw belastingaangifte ook per mail.

Belastingdienst vult in en toch zelf belastingaangifte doen

Wie belastingaangifte doet, weet dat de aangifte IB vaak tot stress leidt. Er moeten allerlei gegevens worden opgezocht en ingevuld. Vaak ook dingen die u net even niet bij de hand hebt. Een beetje overbodig moet de Belastingdienst gedacht hebben, want veel gegevens zijn bij de Belastingdienst al bekend. In plaats van u op alles te checken kan de Belastingdienst in theorie dus al heel wat voor u invullen. Tja, als u vervolgens weer van die gegevens afwijkt, valt er natuurlijk weer wat te controleren. Zoals dit geldt voor alle gegevens die voor de Belastingdienst nieuw zijn. Maar uw persoonlijke situatie kan ook veranderd zijn, wat een anders ingevulde aangifte noodzakelijk maakt.

De vooraf ingevulde belastingaangifte IB, VIA

De Belastingdienst kan vooraf al heel wat voor u invullen. Kijkt u maar naar de volgende gegevens die bekend zijn:
  • Het burgerservicenummer en geboortedatum;
  • Uw naam, gegevens echtgenoot of fiscaal partner;
  • Uw loon, pensioen en andere uitkeringen;
  • Uw spaargeld bij banken;
  • De WOZ-waarde van uw eigen woning en het eigen woning forfait dat daar bij hoort;
  • De periode, waarin deze woning uw hoofdverblijf is of was;
  • Eventuele gegevens van andere woningen;
  • De heffingskortingen;
  • De voorlopige aanslag;
  • De teruggaaf inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet, Zvw.

De Vooraf Ingevulde Aangifte in 2023 is vanaf 1 maart 2024 beschikbaar. Wacht dus met het aangifteprogramma 2023 tot na 1 maart 2024 en lever het uiterlijk 1 mei 2024 in.1.

Buitenlandse belastingplichtigen

Als buitenlands belastingplichtige in Nederland moet u aangifte doen als:
  • U een aangiftebrief hebt ontvangen.
  • Een 'C-biljet hebt ontvangen.
  • Geen aangiftebrief of C-biljet hebt ontvangen, maar wel inkomsten uit Nederland had waarover u meer dan € 46 belasting moet betalen.
  • Geen aangiftebrief of C-biljet hebt ontvangen, maar wel in aanmerking denkt te komen voor een teruggaaf die hoger is dan € 15.

Digitale aangifte inkomstenbelasting 2023 en 2024, controleer uw gegevens goed

Punt is wel dat u alleen van deze mogelijkheid gebruik kunt maken als u digitale aangifte van uw belastingen doet. Voor de ingevulde aangifte over 2023 moet u bovendien wachten tot 1 maart 2024. De Belastingdienst heeft dan alle bovengenoemde gegevens binnen. Als u het digitale programma wilt gebruiken, moet u vooraf aanvinken dat u dat wilt doen inclusief de door de Belastingdienst vooraf ingevulde gegevens. De vooraf ingevulde aangifte gaat in het jargon van de Belastingdienst als VIA door het leven. Zonder deze gegevens is het programma al vanaf 1 januari beschikbaar.

Voordelen digitale belastingaangifte 2023 en 2024

De digitale belastingaangifte heeft meerdere voordelen:
  • Zoals eerder aangegeven zijn allerlei gegevens al ingevuld.
  • Er is vaak meer ruimte voor uw gegevens. Zeker bij fiscale partners met meerdere huizen is dat een groot voordeel.
  • Het programma berekent hoe u het beste uw aftrekposten onderling kunt verdelen.

U hebt wel beiden een digid-inlogcode nodig. Wie in het buitenland digitaal belastingaangifte doet kan de belastingdienst om een elektronische handtekening vragen.

Foute gegevens belastingaangifte

En wat als sommige gegevens niet juist of onvolledig zijn ingevuld door de Belastingdienst? Welnu, u moet die gegevens controleren en u bent volgens de wet ook verantwoordelijk voor de uiteindelijk ingestuurde belastingaangifte en de juistheid daarvan. Het is een service van de Belastingdienst en niet meer dan dat.

Papieren belastingaangifte

U kunt dus digitaal belastingaangifte doen, met al dan niet de vooraf ingevulde gegevens, maar ook gewoon traditioneel gebruik maken van het papieren aangiftebiljet. Voor 1 mei, tenzij u uitstel aanvraagt en krijgt. Bovendien start de Belastingdienst nu met de VIA bij de particulieren en zullen ook de ondernemers op een later moment volgen.

Hulp bij de belastingaangifte 2023 en 2024

Een hulp bij uw belastingaangifte is natuurlijk superhandig. De Belastingdienst helpt via de vooraf ingevulde aangifte, u kunt deskundige hulp inschakelen of zoals u nu doet via het internet. Maar check alles goed voordat u het instuurt.

Slot

Wie sneller zijn geld terug wil krijgen van de Belastingdienst, kan beter zijn gegevens zelf invullen en zo digitaal zijn belastingaangifte doen. Dan hoeft u namelijk niet met de aangifte op de fiscus te wachten. De mogelijkheid van digitale aangifte is er ook voor de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2024, de teruggave of vooruitbetaling.

Lees verder

© 2009 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
DigiD machtiging belastingaangifte 2020 inkomstenbelastingDigiD machtiging belastingaangifte 2020 inkomstenbelastingGaat u ook digitaal belastingaangifte voorjaar 2021 over het jaar 2020? U kunt met DigiD ook iemand anders machtigen om…
Wie moet belastingaangifte doenWie moet belastingaangifte doenWie geen uitstel van de Belastingdienst heeft gekregen, moet de belastingaangifte inkomstenbelasting de belastingaangift…
Belastingaangifte zelf doen of uitbesteden?Belastingaangifte zelf doen of uitbesteden?De meeste mensen kunnen hun belastingaangifte prima zelf doen, maar soms is aangifte doen zo ingewikkeld dat je hulp hie…
Belastingdienst, het T-biljetBelastingdienst, het T-biljetWie geen aangiftebiljet inkomstenbelasting 2020 of 2021 heeft ontvangen, maar toch recht heeft op een teruggave van de B…

Belastingdienst & herstel zo fout in je belastingaangifteBelastingdienst & herstel zo fout in je belastingaangifteHoe herstelt u een fout in uw belastingaangifte voordat de belastingaangifte een definitieve belastingaanslag is? Een fo…
Belastingdienst & tips belastingaangifte eigen woningBelastingdienst & tips belastingaangifte eigen woningDe betaalde hypotheekrente is in 2022 en 2023 de grote aftrekpost voor de eigen woning met hypotheek, maar er zijn bij h…
Bronnen en referenties
  • Voetnoot 1: Het aangifteprogramma in 2024 gaat over uw inkomen in 2023, niet dat uit 2024.
Reacties

W. Loots, 22-08-2020
Tijdens het invullen van IB 2019 heb ik per ongeluk kennelijk aangegeven niet van de vooraf ingevulde gegevens gebruikt te willen maken. Kan ik die weer terugkrijgen, en hoe gaat dat? Reactie infoteur, 25-08-2020
Beste W. Loots,
Dan moet u helemaal terug naar het begin van uw belastingaangifte.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Kim, 29-04-2020
Ik heb de aangifte van 2019 ingevuld (met fiscaal partner) en nog niet ondertekend, maar dit klopt niet. Ik wil dus opnieuw beginnen zonder fiscaal partner, maar kan dit nergens verwijderen. Hoe begin ik met een schone lei? Reactie infoteur, 30-04-2020
Beste Kim,
Als u bij de persoonsgegevens de fiscale partner niet kunt verwijderen, wordt u geacht om een gezamenlijke belastingaangifte inkomstenbelasting te doen. Klopt dit niet meer, dan neemt u het beste contact op met de Belastingdienst.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Nico, 31-03-2020
Kan nergens bijlage zorgkosten uploaden. Klopt dat? Reactie infoteur, 01-04-2020
Beste Nico,
Het klopt dat u bij uw belastingaangifte inkomstenbelastring geen bijlage kunt uploaden. Het idee hierachter is dat als de Belastingdienst een nadere specificatie wil, u op een later moment daarnaar kan worden gevraagd.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Peter Bevers, 30-03-2020
Ik kan de vooraf ingevulde gegevens van aangifte IB 2019 niet uitprinten. Waaraan kan dat liggen?
met vriendelijke groeten

Peter Bevers Reactie infoteur, 30-03-2020
Beste Bevers,
Wat dan misschien wel lukt is via rechtermuisklik alles selecteren en kopiëren en vervolgens in een document opslaan en dan het document printen. Vaak ligt het aan de instellingen van de printer.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Y. Schoonbrood, 29-03-2020
Ik wil graag aangifte doen zonder ingevulde gegevens. Ik kan bij de ingevulde gegevens namelijk geen bankrekening verwijderen. Wat wel zou moeten want is een en/of rekening. De andere eigenaar van deze rekening doet hier namelijk aangifte over. Hoe los ik dit op? Krijg nu steeds de ingevulde variant Reactie infoteur, 30-03-2020
Beste Y. Schoonbrood,
Kies onder 'Rekeningnummer' voor 'Mijn rekeningnummer doorgeven of wijzigen'. Vul de vragen in. Het mag alleen het nummer van een betaalrekening zijn en klik op 'Akkoord'.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

A. J. Vendrig, 24-03-2020
Ik ben ingelogd bij de belastingdienst
voor aangifte inkomstenbelasting 2019,
maar ik kan niet verder komen dan de gegevens van 'partner'.
Ik wil verder met de "vooraf ingevulde gegevens"

in afwachting van uw advies en info Reactie infoteur, 25-03-2020
Beste A. J. Vendrig,
Maar als u bij de gegevens van de partner oké aanklikt, dan komt u toch verder in het programma.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Dirk Jonkman, 15-03-2020
Ik heb mijn aangifte voor een deel ingevuld maar ben nu een aantal vooraf ingevulde gegevens kwijt. Als ik deze aangifte zou verwijderen, kan ik dan weer opnieuw beginnen met alle vooraf ingevulde gegevens? Reactie infoteur, 18-03-2020
Beste Dirk Jonkman,
U moet de belastingaangifte niet verwijderen, maar aanpassen. Anders bent u uw belastingaangifte kwijt.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Janjr, 05-03-2020
Mijn vooraf ingevulde gegevens zijn dit jaar niet ingevuld. Belastingdienst zegt dat dit komt dat ik verleden jaar geld terug heb ontvangen en dat ik daarom geen belasting aangifte hoef te doen? Kan ik de belastingdienst verzoeken om alsnog de gegevens te uploaden? Reactie infoteur, 05-03-2020
Beste Janjr,
Er zijn meer mensen waarbij de vooraf ingevulde belastingaangifte niet is ingevuld of onvolledig is. Ook als u geen belastingaangifte hoeft te doen, hebt u toch recht op inzage in uw gegevens? Gewoon vragen.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

E. de Heer, 05-03-2020
Een vooraf ingevulde aangifte is niet te vinden
Bij het invullen gaan we direct naar beleggingen en slaan bankrekeningen over. Het blad bankrekeningen is niet te vinden.
Wat nu? Reactie infoteur, 05-03-2020
Beste E. de Heer,
Dat is raar, het is juist de vooraf ingevulde belastingaangifte die inmiddels klaar moet staan.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

H. C. A. Nietsch, 21-02-2020
Waar kan ik mijn door de belastingdienst vooraf ingevulde belastingaangifte 2019 vanaf i maart a.s. opvragen en downloaden?

m.vr.gr.
H.C.A. Nietsch Reactie infoteur, 24-02-2020
Beste H. C. A. Nietsch,
Die link is er nog niet.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Margriet, 06-04-2019
Voorgaande jaren waren al onze gegevens al vooraf ingevuld als ik de aangifte ging invullen. Dit jaar is dat niet het geval. Heel onhandig. Doe ik iets verkeerd? Ik heb gewoon ingelogd zoals altijd. Overigens heb ik na de eerste keer inloggen niet meer opnieuw kunnen inloggen, blijf continue foutmelding krijgen. Daar wordt vast aan gewerkt, maar als ik straks weer kan inloggen, wat kan ik dan doen om in de "versie" met ingevulde gegevens te komen? Heb ik ergens iets over het hoofd gezien? Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Margriet,
Ook voor u moet er een ingevuld versie van de belastingaangifte inkomstenbelasting online beschikbaar zijn. Hebt u wellicht aangeklikt dat u niet van de voorafingevulde gegevens gebruik maakt? Ook de continue foutmelding is niet zoals het hoort.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Marian, 13-03-2019
Beste (mevrouw/mijnheer?) Zeemeeuw,

Ik ben al een dag of 3 op zoek naar mijn bankgegevens in het belastingprogramma.
In de vooraf ingevulde gegevens zie ik het wel staan, maar om iets te wijzigen, komt het maar niet tevoorschijn.
Wat doe ik verkeerd?

M.vr.gr.,
Marian Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Marian,
Als u naar de regel bankgegevens en bezittingen gaat, dan krijgt u alle bankgegevens te zien en kunt u die regel voor regel aanpassen.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

R. Hekkens, 03-03-2019
Bij het onderdeel 'Pensioen en andere uitkering' heeft de belastingdienst ingevuld dat ik een WIA uitkering heb.
Maar dat héb ik niet. Wel heb ik een IOAW uitkering, maar die staat er niet bij in de lijst. Wél staat er 'bijstandsuitkering'.
Maar bijstandsuitkering is toch niet hetzelfde als IOAW-uitkering?
Moet ik dan 'Andere uitkeringen' selecteren?
Alvast dank! Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste R. Hekkens,
Ja.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Manuela, 05-04-2018
Is het mogelijk om de vooraf ingevulde aangifte te resetten? Ik vermoed dat ik iets per abuis gewijzigd heb. Ik heb de nieuwe gegevens wel opgeslagen, maar nog niet verzonden. Ik zou graag weer met een 'schone' versie met door de BD ingevulde gegevens beginnen. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Manuela,
U kunt per blok wijzigingen aanbrengen en de rest onveranderd laten, of helemaal in het begin kiezen voor de voorafingevulde belastingaangifte. U begint dan met de schone lei van de Belastingdienst.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

H. V. D. Beek, 02-04-2018
Wij wonen samen in een huurhuis en verder niks. Alleen samen ingeschreven bij het gemeentehuis. Geen contract afgesloten en niet als partner bij pensioenfonds en geen kinderen. Volgens u ben je dan voor de inkomstenbelasting wel fiscaal partner omdat je samen woont. Die voorwaarde is nergens terug te vinden bij de belastingdienst en ook als je met ze belt zeggen ze dat wij dat niet zijn. Ik wil het graag zeker weten. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste H. V. D. Beek,
Neen hoor jullie zijn geen fiscale partners, wel medebewoners. Dat laatste kan van invloed zijn op de huursubsidie.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

H. van Wieringen, 24-03-2018
Goedemorgen
Heb per ongeluk een deel van het vooraf ingevulde belastingformulier verwijderd, maar weet de gegevens niet meer of moet ik opvragen.
Zijn die terug te halen?
Kan ik de ingevulde versie verwijderen en kan ik dan de eerste ingevulde versie van de belastingdienst weer opnieuw downloaden? of is die dan definitief weg?
vriendelijke groet
Henk Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste H. van Wieringen,
Alle vooraf ingevulde gegevens zijn in het menu nog zichtbaar, in uw belastingaangifte inkomstenbelasting niet meer, als u de door u aangebrachte wijzigingen hebt opgeslagen. Maar u kunt uw belastingaangifte gewoon weer aanpassen.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Ronald Hogewoning, 17-05-2017
Goedemiddag,
ik heb de digitale IB over 2016 reeds ingevuld en verstuurd, nu kwam ik erachter dat ik een ANBI verklaring nog had kunnen toevoegen. De verklaring is inmiddels door de stichting ingevuld en ondertekend maar waar en hoe kan ik de ANBI verklaring nog toevoegen? En kan ik ook nog een ANBI verklaring van 2015 toevoegen en hoe doe ik dat dan?

Alvast bedankt. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Ronald Hogewoning,
U kunt nu geen bijlagen toevoegen, maar als de Belastingdienst op een later moment om een ANBI verklaring vraagt, stuurt u die alsnog toe.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Cornelis Meeuwsen, 09-04-2017
Ik kan de vooraf ingevulde aangifte niet vinden op mijn belastingdienst, waar moet ik kijken? Alvast bedankt. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Cornelis Meeuwsen,
Links in het menu staan de verschillende aangiftes. Als die er voor u dit jaar niet bij staat, neemt u het beste even contact op met de Belastingdienst. Wellicht hoeft u geen belastingaangifte te doen of is er een fout gemaakt.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Helen, 30-03-2017
Alles is keurig ingevuld maar de rekening van mijn dochter ontbreekt, is dat niet meer nodig? Zij is nog wel minderjarig. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Helen,
Waarschijnlijk is die rekening niet door de bank doorgegeven. Hij behoort eigenlijk wel bij uw vermogen te worden geteld.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Cor, 22-03-2017
Heb per ongeluk het vooraf ingevulde belastingformulier verwijderd! hoe krijg ik deze weer terug in het systeem?
wie weet raad? Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Cor,
Als u het doorgestuurde formulier bedoelt, kunt u eenvoudig weer een nieuwe uitdraai maken op de laatste pagina. Als er problemen zijn op de site, neemt u het beste contact op met de Belastingdienst.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

A. van Winkelhoff, 25-02-2017
Als er een fout in de vooraf ingevulde aangifte zit die in jouw voordeel is, MOET je die dan corrigeren? Is er dan geen sprake van een fiscale dwaling? Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste A. van Winkelhoff,
Als de fout zo evident is dat iedereen die kan waarnemen, dan kan de Belastingdienst hier later nog op terug komen. Een fiscale dwaling van uw kant hoeft het niet te zijn, als u zelf geen expert bent op het punt van fiscale zaken.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Dick de Wolf, 04-03-2016
Kan het voor ingevulde formulier van mij en mijn vrouw niet gebruiken.
Krijg mededeling dat de schuld niet kan worden aangewezen aan een persoon?
Had het zelfde probleem ook vorig jaar.
Ik vul samen met met mijn vrouw de belasting in.

Rara? Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Dick de Wolf,
Als het goed is, kunt u de vooraf ingevulde gegevens zelf aanpassen, zodat die belastingaangifte wel bruikbaar is. Kennelijk heeft de Belastingdienst op dit punt dezelfde gegevens gebruikt als vorig jaar.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Jack van der Weegen, 28-04-2015
Ik woon in Portugal en ben binnenlands belastingplichtig AOW en pensioen ABP en heb geen C biljet ontvangen maar kan deze ook nergens downloaden, moet ik deze dan zelf aanvragen? of gewoon afwachten? Vorig jaar een M formulier ingevuld. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Jack van der Weegen,
Het M-formulier is er wanneer u een deel van het jaar in Nederland hebt gewoond. Dan zou nu voor u het C-formulier gelden. Dit formulier kunt u telefonisch aanvragen (+31 555 385 385).
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

A. Klijnsma, 31-03-2015
Mijn vrouw is overleden en ik heb de crematie uit eigen zak betaald, waar kan ik dat op een vooraf ingevuld belasting formulier invullen? gaarne advies.

mvgr. A.Klijnsma Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste A. Klijnsma,
De kosten van een crematie zijn aftrekbaar bij de aangifte erfbelasting en niet bij de belastingaangifte inkomstenbelasting.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Hans, 13-08-2014
Ik heb een gewetensvraag. Ik woon nu 10 jaar in de Dominicaanse Republiek, ben buitenlands belastingplichtig en heb mijn laatste belastingaangifte gedaan in 2007. Ik krijg wachtgeld (ex-beroepsmilitair) vanuit Nederland. Ben ik nu een belastingontduiker en zo ja wat zijn de consequenties? Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste Hans,
Ik ga er vanuit dat uw wachtgeld netto is en er al belasting en premies zijn ingehouden. Als u daarmee voldoende betaald hebt en geen verzoek van de Belastingdienst hebt gekregen om aangifte te doen, bent u in Nederland geen belastingontduiker:

https://financieel.infonu.nl/belasting/33658-wie-moet-belastingaangifte-doen.html

Overigens kan in de Dominicaanse Republiek zelf e.e.a. anders liggen.

Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

T. van Dijk, 19-03-2014
Ik wil aangifte doen maar onze aangifte is helemaal leeg. Ik moet zelf alles invullen. Komt dit omdat de afgelopen jaren onze aangifte is gedaan door een belastingconsulent? Of heeft het te maken met een fout bij de belastingdienst? Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste T. van Dijk,
Beide is mogelijk. Helpt opnieuw downloaden u niet verder, waarbij u als u het programma opent wordt gevraagd voor wie de aangifte is en waarna u uw gegevens kunt ophalen? Zo niet, dan zijn die helaas niet beschikbaar.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

J. A. de Mol, 16-03-2014
Hoe krijg ik nou het ingevulde belastingaangiftebiljet op mijn computer?
Vr.bedankt voor uw uitleg. Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste J. A. de Mol,
Als u het aangifteprogramma op uw computer zet en opstart is de eerste vraag voor wie u de belastingaangifte invult, waarna de mogelijkheid volgt (als de aangifte voor u is) om uw gegevens te downloaden.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

H. vd Linde, 07-03-2012
Ik heb netjes gewacht tot 1 maart om het ingevulde belastingformulier te kunnen downloaden,
maar helaas. De mogelijkheid om dat te doen staat natuurlijk wel ergens, maar is moeilijk te vinden.
Ik zie het tenminste niet. Wel duidelijk wordt uitgelegd wat het allemaal inhoudt met zelfs uitgebreide waarschuwingen om het goed na te kijken, maar waar zie ik de link.
Vast ergens verstopt.
Met vriendelijke groet
H.v.d.Linde Reactie infoteur, 21-02-2020
Beste H. vd Linde,
U kunt online belastingaangifte doen.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 24-01-2024
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Belasting
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.