Hoge spaarrente Lloyds

Hoge spaarrente Lloyds Lloyds geeft u op de direct opneembare rekening een hoge rente wanneer u die vergelijk met de spaarrente bij andere banken. U kunt bij Lloyds eenvoudig via het internet sparen. De bank valt onder het Europese depositogarantiestelsel met een garantie van een ton per persoon. In Nederland opereert men onder de naam Lloyds bank Nederland. Bij Lloyds Bank Nederland kunt u sparen, een hypotheek afsluiten en zakelijk geld lenen voor uw bv.

Lloyds Nederland geeft hoge rente

Lloyds Nederland is onderdeel van Lloyds Banking Group. Met zijn 30 miljoen klanten over de hele wereld is de Lloyds Banking Group de grootste retailbank van het Verenigd Koninkrijk. Lloyds Bank Nederland is al enige tijd actief in ons land. Naar schatting 100.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij Lloyds afgesloten of er een spaarrekening geopend. De bank is lid van de Nederlandse Vereniging van Banken, NVB, en Thuiswinkel Waarborg.

Sparen bij Lloyds Nederland

U kunt ook in Nederland sparen bij de Lloyds Bank. Woont u in Nederland, bent u ouder dan 18 jaar, hebt u een Nederlandse tegenrekening en een vaste verblijfplaats in Nederland en zoekt u een hogere rente dan u vindt bij de meeste andere banken, dan is een online internetspaarrekening snel en gratis geopend. Het beheer van de rekening verloopt geheel via het internet, zodat u op elk moment inzage hebt in uw saldo en overboekingen. Er is geen minimuminleg voor deze spaarrekening en u kunt er altijd bij komen (zowel geld opnemen als storten).

Rente van de Internetspaarrekening

Als u de aanmeldingsprocedure hebt doorlopen en uw identiteit via een eerste storting is vastgesteld, kunt u sparen op de nieuwe internetspaarrekening. Zodra het geld op de rekening staat krijgt u de rente vergoed. Deze wordt uitbetaald op 31 december van het jaar. U kunt ook eerder over de rente beschikken als u de rekening tussentijds opzegt. Deze rente is variabel.

Lloyds bank en het depositogarantiestelsel

Lloyds bank heeft een vergunning in Europa en valt daarmee onder het Europese depositogarantiestelsel. Jarenlang was dit anders en viel de bank via het Financial Services Compensation Scheme, FSCS, onder het Britse depositogarantiestelsel. Dat de bank onder het Europese garantiestelsel valt is wel prettig, want zo is per persoon 100.000 euro gegarandeerd, precies zoals u in Nederland van de banken gewend bent. Blijf onder deze grens met sparen en uw spaargeld is veilig. De bank staat eveneens onder toezicht van De Nederlandse Bank en de Autoriteit Financiële Markten AFM. Eigenlijk een Nederlandse bank dus.

Veilig hoogste spaarrente

De spaarrente van de Lloyds Banking Group behoort tot de hoogste rente in ons land. Zolang u niet meer op de spaarrekening plaatst dan de waarde van 100.000 euro, is dit een prima en veilige aanvulling op andere banken. Volgens de bank heeft maar 1 procent van de spaarders bij de bank meer dan 50.000 euro op de rekening staan. Uiteraard kunt u ook kijken naar de top 5 banken met hoogste spaarrente in Nederland. Een spaarrekening bij Lloyds bovendien zo geopend.

Hypotheek bij Lloyds bank

Bovendien kunt u hier een hypotheek afsluiten. Aanvragen kan eenvoudig online gebeuren. De bank biedt annuïtaire en lineaire leningdelen aan tegen sterk concurrerende tarieven. U kunt hier ook een hypotheek oversluiten.

Zakelijk geld lenen

Bij Lloyds is het mogelijk om een zakelijke lening aan te vragen door een besloten vennootschap is (bv), wanneer u een een Tesla wilt kopen. U leent dan tegen een vaste rente en hebt snel duidelijkheid over de acceptatie van de lening.

Conclusie Lloyds bank Nederland

Open dus eenvoudig een rekening en activeer deze zodra u de code van de bank hebt ontvangen. U logt dan eenvoudig in met de door u zelf gekozen inlognaam. Veilig en wel.
© 2010 - 2024 Sparen4you, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
MoneYou en depositogarantiestelselMoneYou en depositogarantiestelselHoe valt MoneYou onder het depositogarantiestelsel in 2020 en hoe is uw spaargeld of spaardeposito bij deze bank gegaran…
Welke banken geven de hoogste spaarrente in NederlandWelke banken geven de hoogste spaarrente in NederlandOok in 2021 sparen met de hoogste spaarrente? Verander daarom direct van bank en kies voor een toprente, ook al is die t…
Sparen met de hoogste rente bij kleinere bankSparen met de hoogste rente bij kleinere bankSparen bij een kleinere bank kan aantrekkelijk zijn en is tegen de hoogste rente. Kies bij het sparen ook in 2020 voor e…
Hoge spaarrente renterekening Delta LloydHoge spaarrente renterekening Delta LloydDelta Lloyd omvat vele bedrijven en biedt vele financiële producten aan. Hier kunt u sparen tegen een hoge spaarrente, v…

Spaargeld voor zeer lange tijd vastzettenIn tijden van lage spaarrentes moet u uw geld een zeer lange tijd vastzetten om toch nog een redelijke rentevergoeding t…
Waarom sparen bij een bank?Waarom sparen bij een bank?Nederlanders staan bekend als spaarders. Geen cent teveel is bijvoorbeeld een landelijk bekende uitspraak van het boterm…
Sparen4you (7 artikelen)
Laatste update: 13-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Sparen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.