ASN Bank: jeugdsparen 2021 met hoog rendement

ASN Bank: jeugdsparen 2021 met hoog rendement In 2021 jeugdsparen voor kind of kleinkind? Dan geeft de ASN bank een hoog rendement. Sparen bij de ASN Bank is vooral duurzaam sparen en groen sparen. Zet zo geld opzij voor uw kind of kleinkind met een uitstekende spaarrente. Kies voor ASN Jeugdsparen. U steunt vele andere kinderen in de wereld. Bovendien heeft de ASN Bank een betaalrekening met overstapservice.

Jeugdsparen in 2021


Groen sparen en duurzaam sparen bij de ASN Bank

ASN Bank staat bekend voor maatschappelijk verantwoord sparen en beleggen. De rekening Jeugdsparen van de ASN bank combineert dit met een goed rendement voor uw kind. De rekening Jeugdsparen staat op naam van het kind tot zijn of haar achttiende verjaardag. Tussentijds opnemen is niet mogelijk, tenzij het geld nodig is voor aantoonbare studiekosten vanaf het voortgezet onderwijs. Bovendien betaalt de ASN Bank elk jaar een bepaald percentage van de totale inleg aan de straat kinderprojecten in onder meer Kameroen en India. De ASN bank heeft eerder de prijs gewonnen van het beste financieel product. De bank heeft berekend dat u met 1.000 op een rekening ASN Jeugdsparen jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als met elf volgroeide bomen in de tuin.

Hoge rente bij ASN Bank, ideaalsparen en jeugdsparen 2021

U ontvangt in januari 2021 met jeugdsparen per jaar 0,40% rente. Al met al een hoge rente, waarmee u door de steun aan Cordaid in feite een dubbel rendement behaalt. De eerste inleg bedraagt 50. Na deze inleg is bijstorten van variabele bedragen mogelijk. Automatisch sparen kan ook, maar is niet verplicht. Ook grootouders of andere familieleden kunnen een rekening voor een kind openen. Als u wilt, kunt u het spaarsaldo zonder kosten tussentijds overboeken naar een andere rekening van de ASN bank, zoals ASN Deposito met een gelijke of hogere rente. De bedragen die van deze rekeningen vrijkomen, vloeien voor het bereiken van de meerderjarige leeftijd van de rekeninghouder automatisch terug naar de gekoppelde rekening ASN Jeugdsparen. Deze Bank beheert inmiddels voor ruim 300.000 spaarders en beleggers een totaal vermogen van zon 4 miljard euro. Met Ideaalsparen ontvangt u 0,01% rente. Misschien is een deposito wat voor u.

ASN deposito sparen

Met deposito sparen kunt u bij de ASN bank sparen tegen 0,35% in 2021. De rente wordt jaarlijks bijgeschreven (standen 1 januari 2021):
 • 1 jaar: 0,01%;
 • 2 jaar: 0,01%;
 • 3 jaar: 0,01%;
 • 4 jaar: 0,01%;
 • 5 jaar: 0,01%;
 • 6 jaar: 0,05%;
 • 7 jaar: 0,10%;
 • 8 jaar: 0,20%;
 • 9 jaar: 0,30%;
 • 10 jaar: 0,35%.

Oordeel van de consument over de ASN bank

Regelmatig wordt het oordeel over de kwaliteit van banken bij de consumenten door middel van een consumenten monitor gemeten. De ASN Bank scoort bij de consument een hoog cijfer, namelijk een 8,2. Daarbij wordt geoordeeld over:
 • Het klaarstaan voor klanten;
 • De snelheid van dienstverlening;
 • Het nakomen van gedane beloften;
 • De kwaliteit ten opzichte van de bankkosten.

Betaalrekening ASN Bank

U kunt bij de ASN bank ook een betaalrekening openen. Als u al een spaarrekening bij deze bank heeft, hoeft u nauwelijks gegevens in te vullen. Bent u nieuw dan geeft u online uw gegevens op en kunt u zeer snel over de betaalrekening met betaalpas beschikken. Er is een overstapservice, maar u kunt ook bij uw eigen bank blijven als u deze extra betaalrekening wilt openen. Na opening is de betaalrekening drie maanden gratis.

Slot ideaalsparen bij de ASN bank in 2021

Het leven wordt alleen maar duurder en daarom is het een uitkomst om via een kinderspaarrekening bij ASN Bank wat geld opzij te kunnen zetten. Een mooi en nuttig initiatief, waarvoor u ook nog een hoge rente krijgt bijgeschreven. Uw kinderen en kleinkinderen zullen u later daarvoor dankbaar zijn. Er zijn fiscale voordelen bij groen en duurzaam sparen en beleggen en dat is een mooie stimulans voor wie maatschappelijk verantwoord wil sparen en beleggen.
© 2007 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Zilvervloot sparen kind in 2020Zilvervloot sparen kind in 2020Zilvervloot sparen in 2020 voor kind of kleinkind. Bij staatsbank SNS spaart u zo met 0,30% rente plus een bonus van max…
Spaarrekening kind - gunstige tarievenSpaarrekening kind - gunstige tarievenEen spaarrekening voor je kind openen kan gunstig zijn voor later. Vergelijk de aanbieders van kinderspaarrekening goed…
Groendeposito is belastingvrij sparen en beleggenGroendeposito is belastingvrij sparen en beleggenEen groendeposito is groen sparen met een mooi rendement. Zowel de ING bank als de Rabobank bieden een groendeposito aan…
Spaarrekening voor uw kind & kinderspaarrekeningenSpaarrekening voor uw kind & kinderspaarrekeningenIn 2020 sparen voor uw kind en kleinkind op een kinderspaarrekening kan op vele manieren. Voor een studie bijvoorbeeld.…

Waarom banksparen, banksparen is niet altijd voordeligerWaarom banksparen, banksparen is niet altijd voordeligerWaarom banksparen, waarom wil iedereen banksparen? Banksparen is door het fiscaal voordeel financieel slim sparen en voo…
Veranderen van bank? Overstappen dus in 2021Veranderen van bank? Overstappen dus in 2021Snel veranderen van bank en zo een nieuwe start maken in 2021 is eenvoudig en vaak is het zeer aantrekkelijk om over te…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 17-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Sparen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.