Flitskrediet bij Ferratum is direct geld in handen

Flitskrediet bij Ferratum is direct geld in handen Ferratum is snel geld lenen. Binnen 10 minuten staat het flitskrediet op de bankrekening, soms ook bij een negatieve BKR. Een paar honderd euro, 100, 200, 300 of tot 1.500 euro. Ook als elders een lening is geweigerd. Wie met spoed geld nodig heeft, neemt contact op met Ferratum voor deze flitslening via hun website. Na bevestiging krijg je direct geld in handen. Ook bij Saldodipje.

Snel geld met flitskrediet van Ferratum

Direct geld in handen krijgen kan bij de juiste aanbieder. Ferratum, onderdeel van het bedrijf DBV Investment, biedt direct en in een mum van tijd een flitslening of flitskrediet op maat aan. Deze lening heet zo, omdat het inderdaad allemaal snel te regelen is. Een flitskrediet is een kleine lening en deze mini lening begint vanaf een bedrag van 100 euro. Meer kan ook, tot maximaal 1.500 euro. Je kunt opnieuw bij Ferratum lenen als een eerder krediet bij hen inmiddels is afbetaald.

Flitskrediet van 100, 200 of 300 euro

Dit flitskrediet is echt bedoeld voor wie op een bepaald moment direct extra geld wil hebben, en geen tijd heeft om daar lang op te wachten. Direct snel geld lenen moet dan ook snel gaan. Bij Ferratum staat het geld meestal binnen 10 à 20 minuten op je bankrekening. Kenmerkend voor het flitskrediet is dat de looptijd van deze lening kort is, velen kiezen voor een periode van 30 dagen. Het voordeel is dat je er dus ook weer snel vanaf bent.

Kosten van een flitslening

Voor een flitslening worden geen behandelingskosten in rekening gebracht. Dat verandert als je niet op tijd terug betaalt, dan kunnen de kosten verder oplopen door incassoprocedures. Voorkom dat dus altijd. Een flitslening helpt je snel uit de brand (je hebt het geld snel op de rekening staan), maar als je bij de aanvraag al weet dat je niet ook op tijd terug kunt betalen, kun je beter naar andere mogelijkheden voor geld kijken. Met andere woorden:

Afhandelingskosten voor een flitskrediet bij Ferratum: geen, maar betaal wel op tijd terug.

De belangrijkste voorwaarde is dat je bevoegd bent om een nieuwe lening aan te gaan en dat je de lening ook netjes zult terug betalen. Op de website krijg je de precieze voorwaarden nog eens te zien. Als je daarmee akkoord gaat is het allemaal zo geregeld. Kies niet voor een te korte looptijd als je niet op tijd kunt terug betalen. Deze manier van lenen is handig als je geld te kort komt. Je hebt er niets aan als de krediet verstrekker de volgende keer neen zegt, omdat je te laat was met het terugbetalen van een eerdere lening.

Wat is nodig om het flitskrediet te krijgen

Je doorloopt een aantal stappen waarin je je gegevens doorgeeft:
  • Het leenbedrag;
  • Looptijd lening;
  • De initialen voornamen;
  • De voorletters;
  • Je achternaam;
  • Je geboortedatum;
  • Het rekeningnummer voor het geld;
  • Je straat en huisnummer;
  • Je postcode en woonplaats;
  • Ter identificatie het nummer van je rijbewijs of identiteitskaart.

Kan ik sms'en?

Snel geld lenen gaat niet meer per sms maar via een formulier op de website. Voer de gevraagde gegevens in. Is de lening met succes aangevraagd, dan stort Ferratum snel het geld op de rekening.

Conclusie flitskrediet bij Ferratum is direct geld in handen

Ja bij Ferratum of zusterbedrijf Saldodipje kun je snel geld lenen via de site van dit bedrijf. Besef wel dat ook een flitslening maar een tijdelijke oplossing is, er moet immers weer worden terugbetaald binnen de afgesproken termijn. Wie meer geld wil lenen of ook akkoord kan kan met een lagere looptijd van een lening dan 62 dagen, kan uiteraard ook bij een andere geldverstrekker terecht voor een persoonlijke lening.

Lees verder

© 2010 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Snel geld lenen bij Ferratum (flitslening)Snel geld lenen bij Ferratum (flitslening)Een bedrag van 1.000 euro lenen of nog meer, het kan eenvoudig. Snel geld lenen, denk anders aan 100 euro lenen of meer…
Goedkoopste flitslening en minilening vergelijkenGoedkoopste flitslening en minilening vergelijkenMet spoed een paar honderd euro lenen kan bij verschillende specifieke aanbieders. Maar wat kost een flitslening, flitsk…
Direct geld via flitsleningDirect geld via flitsleningFerratum heeft een snelle afhandeling van aanvragen voor een lening. Die snelle bediening helpt je direct bij het geld l…
Direct lenen met flitslening of minileningDirect lenen met flitslening of minileningDirect geld lenen kun je in 10 minuten met een flitslening, minilening of flitskrediet. Het kan nog steeds in 2022, bij…

Studentenkrediet en studentenlening DUO aanvragenStudentenkrediet en studentenlening DUO aanvragenStudenten hebben ook in 2022 geld nodig, want studeren is duur. De woonlasten lopen ook nog eens hoog op. Om toch als st…
Lening: de vier soorten leningenLening: de vier soorten leningenWie geld nodig heeft, kan dit lenen. Het klinkt simpel, maar is het dat ook? Want er zijn meerdere soorten leningen. Wel…
Reactie

Jm, 28-04-2010
Die effectieve rentepercentages zijn wel degelijk bekend, alleen je moet even de tijd nemen om ze uit te rekenen, en ze zijn zeer hoog, als je voor 10 dagen?50 wilt lenen is de effectieve rente 2375%. Zelfs het gunstigste geval, 28 dagen?300 lenen kent een zeer hoge effectieve jaarrente van 911%. Conclusie: deze vorm van geld lenen kost zeer veel geld. Reactie infoteur, 04-07-2020
Beste JM,
1. Iemand leent voor een aantal dagen geld en betaalt daarvoor. Het is niet realistisch om dan te doen of iemand elke keer weer een dergelijke lening aangaat.
2. Ter vergelijking: volgens uw redenering is op een dag voor 50 euro tanken hetzelfde als in een jaar voor 18250 euro tanken. Of 1 keer 10000 euro winnen bij de staatsloterij hetzelfde als per jaar 120000 euro winnen.
Met vriendelijke groeten,
Zeemeeuw

Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 04-01-2021
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.