Gratis 50 euro lenen met Saldodipje?

Gratis 50 euro lenen met Saldodipje? Saldodipje adverteert met de tekst dat je gratis 50 euro kunt lenen zonder enige kosten. Saldodipje is een aanbieder van een minikrediet waarbij je een relatief klein bedrag kunt lenen tegen een korte terugbetalingperiode. Geen rente en alleen behandelingskosten als je meer dan 50 euro leent. Wat kun je lenen en tegen welke voorwaarden?

Wat is Saldodipje?

Saldodipje geeft de mogelijkheid om een relatief klein bedrag te lenen vanaf al 50 euro (gratis). Je kunt je gratis bij dit bedrijf inschrijven en gebruikmaken van de service op het moment dat jij het nodig hebt. Je kunt 50 euro gratis lenen en bij hogere bedragen worden servicekosten in rekening gebracht. Saldodipje is een onderdeel van het bedrijf Ferratum en is een aanbieder van minikredieten. Bij dit bedrijf kun je op een makkelijke manier een lening aangaan van een relatief klein bedrag tussen de 50 en 500 euro tegen een terugbetalingperiode van tussen de 15 en 30 dagen. Op de website kun je meer informatie vinden over het bedrijf zelf, hoe en wat je kunt lenen en de voorwaarden.

Wat voor lening biedt Saldodipje aan?

Saldodipje biedt een minikrediet lening aan, die je aankunt gaan via het sturen van een SMS en binnen enkele minuten staat het bedrag op je rekening. Je betaald geen rente en alleen maar behandelingskosten, met uitzondering van de eerste keer dat je 50 euro leent. Dan hoef je helemaal niks te betalen. Bij een minikrediet dien je het bedrag binnen 15 of 30 dagen terug te betalen. Hier kan Saldodipje voor zorgen, doordat ze bij de meeste grote banken een rekeningnummer hebben.

Wat kun je bij Saldodipje lenen?

Je kunt de volgende bedragen lenen bij Saldodipje:

  • 50
  • 100
  • 200
  • 300
  • 400
  • 500

Looptijden:

Je kunt bij Saldodipje een looptijd aangaan van tussen de 15 en 30 dagen. Indien de terugbetaaldag op een niet werkdag valt, dan is de eerst volgende werkdag de dag dat de lening terug betaald moet zijn.

Hoeveel kost een lening bij Saldodipje?

De behandelingskosten verschillen per bedrag en per looptijd, maar zoals eerder gezegd rekent Saldodipje geen behandelingskosten bij het lenen van 50 euro. Zie hieronder het overzicht van een paar mogelijkheden:

BedragLooptijd 15 dagenLooptijd 30 dagen
1002025
2004050

Welke voorwaarden zijn van toepassing bij Saldodipje?

Bij het aangaan van een minikrediet ga je akkoord met de voorwaarden van Saldodipje. De voornaamste voorwaarden zijn dat je tussen de 21 en 70 jaar oud bent en woonachtig in Nederland. Je moet behandelingsbekwaam zijn en bevoegd tot het aangaan van een lening. Daarnaast is de voorwaarde dat je niet in staat bent van faillissement en in verzuim bent bij het terugbetalen van een lening bij een derde. Alle voorwaarden kun je nalezen op de website van Saldodipje.

Hoe gaat het leningsproces in zijn werking bij Saldodipje?

Bij Saldodipje moet je als eerst een aanvraag doen, dit doe je door een formulier in te printen en aan te geven dat je akkoord gaat met de voorwaarden. Daarnaast dien je een kopie van je paspoort op te sturen met daarbij een kopie van je loonspecificatie en printscreen van internetbankieren of bankafschrift. Als je aanvraag wordt goedgekeurd dan ontvang je de volgende dag een brief met een pincode en hiermee kun je inloggen op de website en van hier af aan kun je vervolgens door middel van een sms geld lenen wat binnen enkele minuten op je rekening staat.
© 2010 - 2020 Misterlak, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Saldodipje is snel 100 euro lenenSaldodipje is snel 100 euro lenenSaldodipje 2020, je kunt zelfs tot 800 euro lenen bij Saldodipje en dat voor 45 dagen. Dat zou je misschien niet verwach…
Goedkoopste flitslening en minilening vergelijkenGoedkoopste flitslening en minilening vergelijkenMet spoed een paar honderd euro lenen in 2020 kan bij verschillende specifieke aanbieders. Maar wat kost een flitslening…
Direct lenen met flitslening of minileningDirect lenen met flitslening of minileningDirect geld lenen kun je in 10 minuten met een flitslening, minilening of flitskrediet. Het kan nog steeds in 2020, Ferr…
Gratis geld lenen bestaat nietGratis geld lenen bestaat nietWanneer is er sprake van te weinig geld? Op het moment dat u niet in staat bent om op vakantie te gaan, of die nieuwe au…

Flitskrediet bij Instantlening is direct geld in handenFlitskrediet bij Instantlening is direct geld in handenFerratum is snel geld lenen. Binnen 10 minuten staat het flitskrediet op de bankrekening, soms ook bij een negatieve BKR…
Snel geld lenen via FerratumSnel geld lenen via FerratumFerratum is een aanbieder van een minilening ook wel flitslening genoemd. Ferratum biedt de mogelijkheid aan om een rela…

Reageer op het artikel "Gratis 50 euro lenen met Saldodipje?"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Pat Dor, 21-04-2010 22:32 #1
Zover ik weet hoef je bij inschrijving op saldodipje.nl geen formulieren te printen, geen kopie van je paspoort, bankafschrift of loonstrookje te maken.
Volgens mij is dat wel het geval bij andere aanbieders, daar zit je ook meteen vast aan kosten.

Infoteur: Misterlak
Laatste update: 13-03-2011
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Reacties: 1
Schrijf mee!