Snel geld lenen via Ferratum

Snel geld lenen via Ferratum Ferratum is een aanbieder van een minilening ook wel flitslening genoemd. Ferratum biedt de mogelijkheid aan om een relatief klein bedrag te lenen, zonder rente, alleen tegen behandelingskosten. Bij dit soort lening hoort een korte terugbetalingperiode. Wat kun je lenen bij Ferratum en tegen welke voorwaarden?

Ferratum

Ferratum is een bedrijf wat in verschillende landen in Europa opereert en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Ze zijn sinds 2007 al actief in Nederland met het verstrekken van minileningen. Ferratum biedt leningen aan van tussen de 100 en 500 euro met daarbij looptijden van 15 en 30 dagen. Op de website van Ferratum kun je een verzoek indienen en de voorwaarden nalezen van de lening. Verder ook hoe het leenproces er aan toegaat.

Wat voor lening biedt Ferratum aan?

Ferratum is een aanbieder van een zogenoemde minilening, ook wel flitslening en minikrediet genoemd. Het is een lening waarbij je geen rente betaald, maar alleen wel behandelingskosten. Het gaat hier relatief om kleine bedragen variërend van tussen de 100 en 500 euro, die vaak dezelfde dag nog op je rekening staat, daarom ook de term flitslening. Hiervoor heeft deze aanbieder vaak bij alle grote banken een rekeningnummer. Bij deze lening hoort ook een korte terugbetalingperiode, vaak binnen een maand.

Wat kun je bij Ferratum lenen?

Je hebt de mogelijkheid om de volgende bedragen te lenen, afhankelijk van hoe vaak je bij Ferratum hebt geleend:

De eerste keer:

100 euro
200 euro

De tweede keer:

300 euro
400 euro

Derde keer en vaker:

500 euro

Looptijden:

Je kunt bij Ferratum een looptijd aangaan van tussen de 15 en 30 dagen. Indien de terugbetaaldag op een niet werkdag valt, dan is de eerst volgende werkdag de dag dat de lening terug betaald moet zijn.

Hoeveel kost een lening bij Ferratum?

De behandelingskosten verschillen per bedrag en per looptijd. Zie hieronder het overzicht van de mogelijkheden:

BedragLooptijd 15 dagenLooptijd 30 dagen
100,-2025
200,-4050
300,-6075
400,---95
500,---125

Welke voorwaarden zijn van toepassing bij Ferratum?

Bij het aangaan van een lening ga je akkoord met de voorwaarden van Ferratum. Je kunt alle voorwaarden lezen op hun website. Maar je kunt alleen een lening aangaan als je tussen de 21 en 70 jaar bent. Daarbij moet je behandelingsbekwaam zijn, bevoegd tot het aangaan van een lening. Een andere belangrijke voorwaarde is dat is niet in verzuim bent bij het terugbetalen van een lening bij een derde.

Hoe gaat het leningsproces in zijn werking?

Je kunt op twee manieren een lening aangaan bij Ferratum, maar bij beide mogelijkheden moet je beschikking hebben van een mobiele telefoon. Je kunt het verzoek tot een lening indienen via de SMS of via het internet, waarbij de gevraagde gegevens opgestuurd dienen te worden. Via de SMS krijg je een bevestiging van de aanvraag en wordt gevraagd om een kopie van je paspoort, loonspecificatie en printscreen van je internetbankieren of kopie bankspecificatie. Wanneer je dit opgevraagd hebt dien je nog via de SMS akkoord te geven aan de voorwaarden en wordt zo spoedig mogelijk het geld opgestuurd.
© 2010 - 2024 Misterlak, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Snel geld lenen per SMS bij VoorschotjeSnel geld lenen per SMS bij VoorschotjeWie eenvoudig en snel geld wil lenen, kiest voor de flitslening of minilening van Voorschotje. Direct geld lenen met een…
Geld lenen in één dagSoms kun je niet wachten op een geldverstrekker die er één tot twee weken over doet om een lening af te sluiten. Je wilt…
Geld lenen met een uitkeringHeb je een uitkering maar wil je toch geld lenen? Dat kan lastig worden, want met een uitkering heb je doorgaans geen re…

Gratis 50 euro lenen met Saldodipje?Gratis 50 euro lenen met Saldodipje?Saldodipje adverteert met de tekst dat je gratis 50 euro kunt lenen zonder enige kosten. Saldodipje is een aanbieder van…
Doorlopend krediet, wat is dat?Doorlopend krediet, wat is dat?Wat is een doorlopend krediet? Een doorlopend krediet is een bepaald geldbedrag wat u te allen tijde van de kredietverst…
Misterlak (90 artikelen)
Laatste update: 05-06-2011
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.