Is het mogelijk om geld te verdienen met internet?

Vanuit huis geld verdienen met internet is niet moeilijk. Er zijn veel beschikbare opties voor thuiswerk, waar je alleen internet voor nodig hebt. Beantwoord mails, schrijf artikelen, klik op mails, vul vragenlijsten of enquetes in en richt je eigen webshop op. Zoals je ziet zijn er allerlei mogelijkheden om uit te kiezen. Ga dus snel geld verdienen met internet!

Geld verdienen met internet

Nu we internet hebben, zijn er ook veel meer baantjes bijgekomen. Aangezien je veel van deze banen vanuit huis kunt doen, is thuiswerk tegenwoordig een veelgehoord begrip. Er zijn honderden manieren om geld met internet te verdienen. Bij de ene mogelijkheid heb je kans om bakken met geld te verdienen, terwijl je bij de andere optie wellicht veel meer moet doen voor een paar cent.

Geld verdienen met artikels schrijven

Internet is dé manier om informatie op te zoeken en dus kan het schrijven van informatie zeker een goede inkomstenbron zijn. Er zijn websites waar je gratis je teksten kunt publiceren, om er vervolgens geld mee te verdienen. Hoeveel geld je verdient is volledig afhankelijk van je kwaliteiten in het schrijven, het aantal bezoekers dat je hebt en de onderwerpen waar je over schrijft. Het ene onderwep zal nou eenmaal meer geld opleveren dan het andere. Toch kan het geld dat je verdient met de artikelen die je schrijft al snel oplopen. Het kost je verder geen geld, maar levert alleen maar geld op. Bij de ene site krijg je uitbetaald per bezoeker of reactie, bij een andere site kun je geld krijgen per klik op een reclamebanner.

Beantwoorden van mails

Veel bedrijven zoeken thuiswerkers die mails willen beantwoorden. Vanuit huis beantwoord je de mails, zoals bijvoorbeeld vragen over producten of diensten. Soms moet je ook mailings versturen, waarin je reclame maakt voor het bedrijf of de lezers wijst op nieuwe acties. Je moet hiervoor een goede kennis van de Nederlandse taal hebben en klantvriendelijk zijn. Meestal komt het bedrijf met een duidelijke handleiding, zodat je tenminste weet wat je moet doen.

Enquêtes en vragenlijsten invullen

Je kunt ook geld verdienen door enquêtes en vragenlijsten in te vullen. Onderzoekbureaus zijn altijd benieuwd naar je mening en in veel gevallen kun je toch wat geld verdienen door je mening te geven. Je kunt je op veel verschillende websites aanmelden voor dit thuiswerk.

Thuiswerk als chatoperator

Een chatoperator werkt ook vanuit huis. Het is de bedoeling om berichten te beantwoorden die mensen versturen. Meestal is een chatoperator werkzaam bij een SMS chatbox. Het kost de mensen dus geld om een berichtje te versturen, maar jij krijgt juist geld door het bericht te beantwoorden. Meestal krijg je een paar cent per verstuurd bericht. Je moet vaak wel kennis hebben van de Nederlandse taal. In sommige gevallen is ook de Engelse taal een vereiste. Veel SMS chatboxen zijn erotisch getint. Hier moet je dus niet vies van zijn.

Geld verdienen met een webshop

Je kunt heel erg veel geld verdienen met je eigen webshop. Er zijn veel aanbieders waar je gratis een webshop kunt openen en je spullen op kunt zetten. Iemand die creatief is kan zijn of haar zelfgemaakte spullen te koop aanbieden, maar je kunt bijvoorbeeld ook tweedehands spullen of een bijzondere verzameling verkopen. Wil je tweedehands boeken verkopen, dan kan dit heel gemakkelijk op Bol.com. Je hebt dan meteen een groot publiek, dus je boek zal sneller verkocht worden.

Lees verder

© 2011 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Drie manieren om online geld te verdienenDrie manieren om online geld te verdienenEr zijn verschillende manieren om online snel wat extra geld bij te verdienen, zonder hier al teveel tijd aan te bestede…
Geld verdienen met internetGeld verdienen met internetEr valt veel geld te verdienen met internet. Zo kun je een eigen website of webshop maken, mailtjes beantwoorden, andere…
Geld verdienen met thuiswerkGeld verdienen met thuiswerkKun je geld verdienen met thuiswerk of is al het thuiswerk onbetrouwbaar? Thuiswerk kan zeker een goede inkomstenbron zi…

Wat verdient een piloot, financieel directeur of advocaatWat verdient een piloot, financieel directeur of advocaatEen nieuwe baan in 2023, maar wat verdient uw buurman of buurvrouw? Of wat verdient een piloot, de huisarts, de postbode…
Echtscheiding 2020 en 2021, nieuwe regelsEchtscheiding 2020 en 2021, nieuwe regelsEr zijn nieuwe regels bij een echtscheiding in 2020, 2021 en 2022. Een echtscheiding bovendien mogelijk zonder de tussen…
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 17-03-2014
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.