Geld verdienen als testpersoon

Geld verdienen als testpersoon Bedrijven zijn op zoek naar mensen die hun producten willen testen en daar eventueel een review over willen schrijven. Er wordt gezocht naar testpersonen voor allerlei branches zoals voedingsmiddelen, speelgoed, cosmetica, elektronische apparatuur en medicijnen. Door het testen van deze producten kun je aardig wat bijverdienen!

Wat houdt testpersoon zijn in?

Als testpersoon test je de nieuwste producten voordat anderen deze hebben gezien. Je krijgt producten thuisgestuurd die je gaat testen. Vaak moeten je bevindingen in een verslag of een vragenlijst worden verwerkt. Veel bedrijven zoeken naar mensen die producten willen uitproberen en vragenlijsten willen invullen. Hiervoor krijg je een bepaald geldbedrag. Testpersoon kan je niet als fulltime job zien, maar per maand is het mogelijk om rond de 100 te verdienen. Er is geen inschrijfgeld en je kunt gelijk beginnen. Als je je hebt aangemeld, krijg je informatie over het onderzoek en welke vergoeding je krijgt. Je mag ook zelf bepalen of je wel of niet deelneemt aan de test. Je beloning wordt gegeven per ingevulde vragenlijst. Je krijgt dus gratis testproducten en je verdient ook nog eens geld met het testen!

Wat zijn de werkzaamheden als testpersoon?

Bedrijven willen weten wat consumenten van hun product vinden. Je krijgt gratis producten thuisgestuurd en deze moet je testen en hier je mening over geven. Er moet bijvoorbeeld worden aangegeven wat je van het product vindt, van het design en de kwaliteit van het product. Producten die je kan testen zijn snacks, was- en schoonmaakmiddelen, dierenvoer, cosmetica en gadgets.

Wat zijn de vergoedingen?

Het is moeilijk om in te schatten hoeveel geld je precies kan verdienen met het testen van producten. Je kan er wel aardig wat aan bijverdienen. Vaak verdien je punten die je aan het eind kan inleveren voor waardebonnen in een diverse winkels. En natuurlijk is het product dat getest is ook voor jou!

Waar kan ik testpersoon zijn?

In Nederland zijn er een aantal bedrijven waar je testpersoon kan worden. Het is natuurlijk toegestaan om je bij meerdere bedrijven in te schrijven.

Toluna

Dit is een website die veel mogelijkheden heeft bij het testen van producten. Je mag zelf kiezen welke producten je wel en niet wilt testen. Nadat je de producten hebt getest mag je ze altijd houden. Toluna is een grote en betrouwbare site, het heeft veel leden en er zijn veel producten om te testen.

Opinieland

Opinieland is een grote website in Nederland. Hier kan je naast producten testen ook geld verdienen met enquêtes en vragenlijsten. Er worden ook nog eens extra prijzen weggegeven.

Productentesten

Op deze website kun je een overzicht vinden van verschillende bedrijven die jou betalen als je hun vragenlijsten invult. Als je je hebt aangemeld bij een bedrijf, ontvang je uitnodigingen voor deze vragenlijsten. Je kan gelijk beginnen en het aanmelden is gratis.

Zijn er eisen om testpersoon te zijn?

Er worden geen bepaalde eisen gesteld aan testers, maar vaak worden bij onderzoeken wel geselecteerd op mensen die geïnteresseerd zijn in de richting van het onderzoek. Als een bedrijf testpersonen zoekt voor nagellak, willen ze bijvoorbeeld een vrouwelijke doelgroep. Bij de aanmelding krijg je een algemene vragenlijst waar je bijvoorbeeld je geboortedatum en geslacht moet invullen. Soms vragen bedrijven ook om jouw interesses in te vullen, dan kan je worden uitgenodigd voor onderzoeken die bij jouw interesse passen. Het is dus verstandig om jouw interesse in te vullen, dan krijg je meer uitnodigingen voor onderzoeken.
© 2014 - 2024 Rowanblom, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Dementie zelf testen met Mental-State Examination (MMSE)Dementie zelf testen met Mental-State Examination (MMSE)Dementie testen bij een naaste kan erg moeilijk zijn. Ouderen, of zelfs jongere mensen die dementerend zijn hebben dat m…
Inkomen als proefpersoon belast?Inkomen als proefpersoon belast?In advertenties in kranten wordt vaak gezocht naar proefpersonen voor medische onderzoeken. De testpersonen ontvangen hi…
Geld verdienen op internetGeld verdienen op internetKun je wel wat extra geld gebruiken? Misschien is het een idee om geld te verdienen op internet, geld verdienen op inter…
5 tips om geld te verdienen met internet5 tips om geld te verdienen met internetHoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zi…

Familie Rothschild, onmetelijk rijk en machtigFamilie Rothschild, onmetelijk rijk en machtigSchrijvende over de familie Rothschild, betekent schrijven over de dynastie Rothschild. In de afgelopen eeuwen heeft dez…
Geld verdienen met het verhuren van je autoGeld verdienen met het verhuren van je autoSteeds meer mensen kiezen ervoor om hun spullen te delen tegen een scherpe prijs. De verhuurder kan hiermee geld verdien…
Rowanblom (26 artikelen)
Gepubliceerd: 30-07-2014
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.