Hoe vind je de beste kortingen!

Hoe vind je de beste kortingen! Overal maar de volle prijs voor betalen, ik dacht het niet! Er zijn zoveel producten en diensten, waarvoor wij betalen, terwijl je er met korting gebruik van kan maken. Overal is voor te onderhandelen, zo is de markt ooit begonnen. Wat moet je doen om korting te krijgen op de meest gebruikelijke producten of diensten? Tal van verschillende kortingen zijn er te vinden op het internet, zodat je veel geld kan besparen op verschillende leuke artikelen of uitjes. Want zeg nu zelf! Waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is.

Korting op bier en wijn

Koop tegenwoordig eens een boodschappenkar vol bij de supermarkt en je bent al snel € 100 - € 150 kwijt. Heb je binnenkort een feestje en moet je bulkinkopen doen? Altijd handig om bepaalde dranken zoals o.a. bier en wijnen tegen gereduceerd tarief in te kopen. Maar waar zijn de actieprijzen, dan weer in die supermarkt en dan weer bij een ander. Een handige weblink voor bijvoorbeeld goedkoop bier zie je hieronder weergegeven. Hierop zijn alle aanbiedingen te zien bij diverse supermarkten. Ook is er een dezelfde type website voor wijnen, waar je de beste wijnen onder € 10 zal vinden en bij welke supermarkt ze worden aangeboden.

Weblinks

 • www.goedkoopbier.nl/bieraanbiedingen
 • http://bestewijnondereentientje.nl

Korting op restaurants

Een goed restaurant hoef je niet op te besparen….of toch wel. Vaak zit je voor 2 personen al op € 120 tot € 150 voor een avondje eten. Dat moet goedkoper kunnen en vaak kan dat ook wel, al worden de leuke aanbiedingen niet altijd goed gevonden. Ga je bijvoorbeeld vaak uit eten, dan is een dinerjaarkaart erg handig. Kosten om lid te worden zijn € 29,95 (eenmalig) en dan heb je 25% korting op vele, op de site (zie link hieronder) genoemde restaurants. Zo is er ook een veilingsite (zie link hieronder), waar je jouw diner kunt kopen door er op te bieden. Vaak zitje met flinke korting in een toprestaurant! Ga je niet vaak uit eten en als je gaat is het vaak kort van tevoren reserveren, ga dan naar de onderstaande website, waarop je lastminute kan reserveren tegen korting.

Weblinks

 • www.dinerjaarkaart.nl
 • www.dinerveiling.nl/veiling/diners.aspx
 • www.lastminutedining.nl/

Korting op bouwbedrijven en aannemers

Aanbouw op je huis, dakreparatie, vervangen van glas, een nieuw dakkapel, een andere tuin of een nieuwe badkamer. Het kost allemaal heel veel geld tegenwoordig. Laat je sowieso goed informeren en bij groot onderhoud of verbouwing kun je het beste meerdere offertes aanvragen. Er zijn diverse manieren om goedkoper aan ‘een mannetje’ te komen, maar zijn ze ook betrouwbaar en leveren ze goed werk af? Een van de bekendste websites is toch wel Werkspot.nl, waar je een opdracht op kunt zetten, zodat de bedrijven erop kunnen bieden. Let wel op: bij elk bedrijf staat referenties, lees deze goed alvorens je in zee gaat met het bedrijf. Als je zelf wilt gaan klussen en geld wil besparen op de producten, is er altijd wel een bouwmarkt online (zie hieronder) met flinke kortingen.

Weblinks

 • www.werkspot.nl
 • www.bouwtotaalmarkt.nl

Korting op tanken

De benzine-, Diesel- en LPG prijzen stegen de afgelopen jaren tot op het hoogste niveau aller tijden. Dat is vroeger wel anders geweest. Helaas zal het de aankomende jaren niet beter gaan worden. De oliebron van moeder aarde zal toch ook wel eens op gaan raken. En heb je nog niet het geld om een elektrische auto aan te kopen zijn er nog zat alternatieven om goedkoper aan je benzine te komen (zonder te stelen!). Wat je veel vaker nu ziet zijn de onbemande tankstations (zie weblink) in Nederland. Voordelen: 24 uur per dag tanken en geen personeel, dus minder kosten, dus goedkoper tanken! Je kunt ook lid worden van allerlei organisaties, die jouw met korting laten tanken.

Weblinks

 • www.onbemandetankstations.nl
 • www.unitedconsumers.com/tanken
 • www.tango.nl

Korting op vakanties

Lekker in het zonnetje aan het strand in Spanje of lekker skiën in de Alpen of lekker een weekendje weg naar een stad in het buitenland. Dit kost al vaak een vermogen, aangezien er steeds meer vraag is en minder aanbod. Toch kun je nog op verscheiden manieren goedkoop (met korting) op vakantie. Neem bijvoorbeeld een campingpas (zie weblink), hiermee kun je tot wel 50% korting krijgen bij meer dan 600 campings, in alle seizoenen! Op websites als vakantieveilingen.nl en hotelkamerveilingen.nl kun je tegenwoordig bieden op je vakantie, weekendje weg of ander leuk uitje. En bij heel veel hotels kun je tegenwoordig boeken met een hotelbon, welke je kunt kopen op de onderstaande site. Hiermee heb je 3 overnachtingen voor 2 personen voor maar € 40.

Weblinks

 • www.campingpas.nl
 • www.vakantieveilingen.nl
 • www.hotelkamerveilingen.nl
 • www.hotelbon.nl

Korting op pretparken

Ken je dat? Ga je express niet op vakantie om zodoende kosten te besparen. Je denkt lekker in Nederland blijven en leuk dagjes uit gaan plannen. Tegenwoordig ben je dan zo’n beetje net zo duur uit als een vakantie in het buitenland. Korting op die entreekaarten van een pretpark zou toch eens leuk zijn…. En dan kan ook! Wordt lid van bijvoorbeeld Nappas (kosten € 15 per jaar) en ontvang flinke kortingen op meer dan 80 pretparken in heel Nederland. Je kunt zelfs 3 extra mensen meenemen op de pas. Ben je met een grote groep, leg het dan eens voor bij Genoeg.nl. Zij kunnen o.b.v. de grote van de groep korting regelen door het hele land.

Weblinks

 • www.nappas.nl
 • www.genoeg.nl/groepskorting

Korting op bellen en SMS-en

Duur abonnement hier, nog duurder abonnement daar. Tegenwoordig bel je jezelf helemaal scheel (nee, niet schor) in de kosten. Er zijn zeker manieren om dit enigszins tegen te gaan. Bijvoorbeeld gratis SMS-en, ja gratis! Op de onderstaande weblink is het mogelijk om vanaf je eigen telefoon door de hele wereld gratis SMS-jes te versturen. Een andere handige website is Mobieletelefoonkopen.nl. Hierop wordt een goed vergelijk gemaakt met zowel GSM (telefoons) en abonnementen. Zo heb je in ieder geval een juiste koop gedaan.

Weblinks

 • www.gratissmsen.nl
 • www.mobieletelefoonkopen.nl

Overige leuke en grappige kortingen

Nog even wat kleine voorbeelden van wat leuke en handige kortingen, welke heel makkelijk te verkrijgen zijn via de onderstaande weblinks:

 • Krijg je niet genoeg van oliebollen, ga dan naar www.oliebollenkorting.nl
 • Wat is het leven toch makkelijk als student zijnde. www.studentenkorting.nl
 • Ben je al mooi van je jezelf, dan is de schoonheidsbon niet voor jou. www.schoonheidsbon.nl
 • Doe je aan sex, doe het dan in ieder geval veilig! Gratis condooms op www.zerocondooms.nl
 • Leuk om te weten, De Geld Terug Acties op www.geldterugacties.nl

Lees verder

© 2011 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Goedkoop tanken online en appsGoedkoop tanken online en appsZorg dat je altijd relatief goedkoop kunt tanken. Direct korting, ook als je op vakantie bent. Vergelijk daarom eenvoudi…
Besparen kan geld kostenWij Nederlanders zijn zuinig en willen graag besparen en korting krijgen op producten en diensten. Vooral als dingen gra…
Goedkoop tanken: laagste prijs benzine, diesel en lpgGoedkoop tanken: laagste prijs benzine, diesel en lpgAutorijden is een dure aangelegenheid met steeds stijgende brandstofprijzen. Er zijn mogelijkheden om goedkoper te tanke…
Huishoudboekje: zien waar je geld heen gaat en besparenHuishoudboekje: zien waar je geld heen gaat en besparenJe kan op veel manieren geld besparen. Maar als je niet weet wat er maandelijks in en uit je portemonnee gaat, is het mo…

Oudheid: Byzantijnse munten kopen en verkopenOudheid: Byzantijnse munten kopen en verkopenEr wordt veel gehandeld in Byzantijnse munten. Met de koop en verkoop van deze munten kan er goed geld worden verdiend.…
Bronnen en referenties
 • Alle de, in het artikel genoemde, websites.
Mayorfrits (220 artikelen)
Gepubliceerd: 04-11-2011
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.