Geld verdienen met artikelen

Geld verdienen met artikelen Geld verdienen met artikelen kan heel gemakkelijk werken. Door artikelen te schrijven en deze online te plaatsen, kun je geld verdienen. Hier zijn verschillende manieren voor en de inkomsten kunnen hoog oplopen. En: eenmaal een tekst geschreven betekent dat je er altijd geld over kunt verdienen. Hoe kun je geld verdienen met het schrijven van artikelen?

Geld verdienen met artikelen schrijven

De artikelen die je schrijft kunnen over elk onderwerp gaan. Toch moet je er wel bij stilstaan dat bepaalde onderwerpen doorgaans meer geld opleveren dan anderen. Commerciële onderwerpen doen het vaak wel erg goed. Denk aan afvallen, geld lenen, hypotheken en tips om iets te kopen. Je moet namelijk zo denken: waar willen adverteerders geld mee verdienen? Bedenk dus goed waar je over schrijft en probeer ook origineel te zijn. Een artikel over een hypotheek afsluiten is al talloze keren gedaan. Wellicht kun je zo schrijven dat het onderwerp een stuk origineler is en daardoor lezers trekt.

Waar schrijf je over?

Probeer altijd onderwerpen te kiezen die jou weten te boeien, want dan schrijf je een stuk gemakkelijker een tekst. Wel is het raadzaam om te kiezen voor enigszins commerciële onderwerpen. Hier valt namelijk sneller geld mee te verdienen. Wanneer je echter geen verstand hebt over het betreffende onderwerp, zal het een stuk moeilijker zijn om hierover te schrijven. Daarbij zal de lezer dit ook al vaak door hebben. Kies dus sowieso altijd onderwerpen die bij jou passen.

Waar plaats je de tekst?

Het geschreven artikel kun je op meerdere plekken zetten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het op je eigen website te plaatsen. Je moet dan wel een beetje kennis hebben van het bouwen van sites, of eventueel hulp krijgen van iemand die dit wel kan. Een andere optie is om te kiezen voor een artikelsite. Er zijn verschillende artikelsites, waaronder InfoNu. Hier heb je meestal geen speciale kennis voor nodig. Je kunt de artikelen – mits ze voldoen aan de voorwaarden – op dit soort sites zetten en er geld mee verdienen.

Hoe kun je geld verdienen met artikelen?

Om geld te kunnen verdienen met artikelen, kun je verschillende methodes toepassen. Kies er bijvoorbeeld voor om advertenties bij je teksten te zetten. Een klik op een advertentie betekent dat je geld binnenhaalt. Een andere manier is om je aan te melden bij speciale partnerprogramma’s. Verkoop je iets via jouw site, dan krijg jij een percentage van de opbrengst. Op artikelsites wordt meestal gewerkt met advertenties en ontvang je een bepaald percentage van de advertentieweergaven. De rest gaat naar de website zelf.

Snel rijk?

Als je de juiste artikelen op de juiste website zet, zou het wel eens heel succesvol kunnen worden en verdien je erg veel geld. Het is echter moeilijk om dit te bereiken en je zult een echte doorzetter moeten zijn. Probeer te bedenken dat je per geschreven tekst vaak nog niet eens een euro per maand krijgt. Wanneer je echter een heleboel teksten hebt, zal het bedrag dat je verdient al snel kunnen oplopen. Dit is echter wel afhankelijk van de onderwerpen en de kwaliteit van je tekst. Het mooie is dat wanneer een tekst eenmaal online staat, je er altijd geld over kunt verdienen. Ook wanneer je na een jaar lang schrijven niks meer plaatst, dat is best handig!

Lees verder

© 2012 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld verdienen met artikelen schrijvenGeld verdienen met artikelen schrijvenGeld verdienen met artikelen schrijven op internet is voor iedereen. Je kunt dit in de vorm van een weblog doen, maar ve…
Geld verdienen met je receptenVeel mensen plaatsen heerlijke recepten op internet. Er zijn vele websites waar deze kunnen worden geplaatst. Het is ook…
Geld bijverdienen en of geld verdienen met je hobbyGeld bijverdienen en of geld verdienen met je hobbyWat is er nu leuker om geld te verdienen met je hobby? Geld verdienen met je hobby is met behulp van het internet ook mo…
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 09-06-2015
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.