Makkelijk geld verdienen met het internet

Makkelijk geld verdienen met het internet Thuiswerken wordt steeds populairder en de komst van het internet heeft hieraan bijgedragen. Het klinkt als een ideale baan om lekker vanuit huis een mooi loon te gaan verdienen. Met het internet zijn de mogelijkheden om geld te verdienen eindeloos. Je kan onder andere jouw talenten aanbieden tegen een klein prijsje of artikels gaan schrijven voor websites. Ga snel het internet op om lekker geld te gaan verdienen.

Artikelen schrijven

Beschik jij over kennis die je graag wilt delen met de rest van wereld en ben je goed in het schrijven van teksten? Dan is het misschien een idee om artikelen te gaan schrijven op het internet. Er zijn een aantal websites die het mogelijk maken om schrijvers hun artikelen te laten publiceren. Uiteraard dient de informatie van deze artikelen betrouwbaar te zijn. Daarnaast mogen de artikelen geen spel, grammaticale of taalfouten bevatten. Je moet hiervoor wel de Nederlandse taal goed onder de knie hebben. Je verdient hieraan door de advertenties die om jouw gepubliceerde artikel verschijnen.

Een aantal websites die het mogelijk maken om je artikelen te laten publiceren om geld mee te verdienen zijn:
 • Infonu.nl
 • Web-log.nl
 • Punt.nl
 • Volkskrantblog.nl
 • Infoyo.nl
 • Artikeltjes.com
 • Leerwiki.nl

Het auteursrecht van het artikel blijft bij de bovengenoemde website altijd bij de schrijver van het artikel. Het wordt niet toegestaan om artikelen of teksten van andere schrijver te publiceren. Daarnaast mag je ook niet een eerder door jou gepubliceerd artikel op meerdere websites zetten. De websites willen hun inhoud namelijk uniek blijven houden.

Fiverr

Ben je goed in gedichten schrijven? Kan jij makkelijk een website bouwen? Weet jij hoe je om kan gaan met een muziekinstrument? Of ben je ergens anders goed in? Dan kan je je diensten aanbieden op het internet. Fiverr.com is hiervoor een geschikte website. Fiverr is een online marktplaats waarop mensen hun diensten aanbieden voor een bedrag vanaf 5 euro. Fiverr is de bekendste en populairste website om dergelijke diensten aan te bieden. Fiverr is wereldwijd waardoor je een hele grote markt hebt om je diensten aan te verkopen.

De categorieën waaronder de diensten kunnen worden aangeboden zijn:
 • Graphics & Design
 • Online Marketing
 • Vertalen & Schrijven
 • Video & Animatie
 • Muziek & Audio
 • Tech & Programmeren
 • Reclame
 • Business
 • Lifestyle
 • Cadeau
 • Grappige & Gekke dingen
 • Overige

Het geld dat je kan verdienen aan je diensten verschilt. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een soort reputatiesysteem. In het begin kan je altijd 5 euro vragen voor je dienst. Wanneer je 10 diensten hebt verkocht zonder negatieve beoordelingen dan zal je niveau 1 bereiken. Op dat moment kan je dan tot 20 euro vragen voor je diensten. Om niveau 2 te bereiken moet je in twee maanden 50 diensten hebben verkocht met hele goede beoordeling. Als je je in niveau 2 bevindt mag je tot 40 euro vragen voor je diensten. Niveau 3 bereik je als je geen enkele negatieve beoordeling gekregen hebt. Hierdoor zal je toestroom aan klanten toenemen, omdat ze op die manier kunnen zien dat er sprake is van een betrouwbare en goede aanbieder.

Je kan hiermee al snel enkele honderden euro's verdienen als je dienst een beetje populair wordt. Er zijn zelfs voorbeelden van aanbieders die duizenden euro's per maand verdienen op Fiverr.

Begin een webwinkel

Ben je creatief en houdt je van het maken van dingen zoals sieraden, schilderijen of ansichtkaarten? Dan kan je beginnen met een webwinkel. Dit is een online winkel waarop je je producten kan aanbieden. Op deze manier kan je je hobby op een leuk en lucratieve manier combineren met het verdienen van geld.

Het lijkt moeilijk om een webwinkel te beginnen, maar het is echter een eenvoudige manier om geld te verdienen. Je hoeft niet over uitgebreide kennis over programmeren te beschikken. Je hebt alleen goede software nodig om je webshop helemaal te ontwerpen. De software is gratis beschikbaar, maar er zijn ook betaalde versies. In het begin kan je het beste kiezen voor de versie waarbij je zo weinig mogelijk vaste maandelijkse kosten hebt. Als de webshop beter begint te lopen, kan je meer gaan besteden aan de software.

Het voordeel aan een webwinkel is dat je geen grote investeringen hoeft te doen. Je hoeft namelijk geen pand te hebben waaruit je je webwinkel kan uitvoeren. Het kan simpelweg gewoon thuis achter je bureau. Daarnaast hoef je enkel de software, voornamelijk in het begin, voor een klein prijsje aan te schaffen. Ook moet je nog de producten kopen die je vervolgens, al dan niet bewerkt, verkopen.

Koop en parkeer een domeinnaam

Het kopen en vervolgens verkopen van een domeinnaam (internetadres) kan heel lucratief zijn als je een goede en gewilde domeinnaam bezit. Simpele domeinnamen zoals insure.com en business.com zijn voor miljoenen euro's verkocht nadat ze voor een paar euro zijn aangeschaft.
Let op dat je bij het kopen de domeinnaam zo kort mogelijk houdt. Lange domeinnamen zijn namelijk niet gewild. Een korte willekeurige reeks van letters kan later ook veel geld opbrengen. Een andere tip is om producten, landen of andere woorden als domeinnaam te gebruiken. Bier.nl of casino.com zijn voorbeelden van domeinnamen die veel geld opbrengen.

Voordat je domeinnamen gaat verkopen is het ook mogelijk om er ondertussen geld aan te verdienen. Dan moet je de domeinnaam parkeren bij een website die domeinnamen verkoopt zoals sedo.com. Doordat je de domeinnaam daar parkeert worden er advertenties op je website geplaatst waar je geld aan kan verdienen als het goed wordt bezocht. Er zijn eigenaren van websites die enkel kunnen leven van de inkomsten uit advertenties van geparkeerde domeinnamen.

Online enquêtes invullen

Een andere manier om een beetje geld te verdienen is door het invullen van online-enquêtes. Door je aan te melden voor bepaalde websites krijg je via jouw e-mail enquêtes toegestuurd die je in kan vullen in ruil voor een klein vergoeding. Gemiddeld ben je ongeveer 10 a 15 minuten bezig met het invullen van een enquête. De beloning hiervoor ligt in de meeste gevallen tussen de 50 eurocent en 1 euro. Je moet hier dus zeer actief mee bezig zijn om geld te verdienen en sommige enquêtes kunnen zeer lang en saai zijn. Je wordt hiervan niet rijk, maar het kan een leuk zakcentje opleveren.

Een aantal websites waarbij je je kan aanmelden voor enquêtes zijn:
 • Waardevollemening.nl
 • Panelwizard.nl
 • Consumerjury.nl
 • Meedoenaanonderzoek.nl
 • Opiniepeilers.nl

Let wel op dat je eerlijk en oprecht antwoord geeft op de vragen in de enquête. Als later blijkt dat je gewoon zo snel mogelijk antwoorden in hebt gevuld zonder de vragen te hebben gelezen, kan de vergoeding worden geweigerd.
© 2015 - 2024 Kevin701, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
5 tips om geld te verdienen met internet5 tips om geld te verdienen met internetHoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zi…
100 euro extra per maand verdienen100 euro extra per maand verdienenExtra geld verdienen, wie wil dat nou niet? Met 100 euro extra per maand kun je vaak net wat meer. Je kunt eindelijk gel…
Drie manieren om online geld te verdienenDrie manieren om online geld te verdienenEr zijn verschillende manieren om online snel wat extra geld bij te verdienen, zonder hier al teveel tijd aan te bestede…

Voor de tweede keer WW: duur en hoogte uitkeringVoor de tweede keer WW: duur en hoogte uitkeringStel je hebt over een bepaalde periode een WW-uitkering ontvangen omdat je werkloos bent geraakt. Ondertussen heb je wee…
De bruggen van de eurobiljetten staan in NederlandDe bruggen van de eurobiljetten staan in NederlandWat heel veel mensen niet weten is dat de bruggen die op onze eurobiljetten staan helemaal niet bestonden toen deze op 1…
Bronnen en referenties
 • https://www.fiverr.com/
 • http://www.geldverdienen.nl/enquetes-invullen/
 • https://sedo.com/nl/about-us/een-beknopt-overzicht-van-onze-services-sedonl/?language=nl
 • http://most-expensive.com/domain-name
 • http://www.ondernemeneninternet.nl/webwinkel-beginnen.html
 • http://www.artikeltjes.com/
Kevin701 (52 artikelen)
Gepubliceerd: 12-06-2015
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.