11 manieren om geld te verdienen op internet

11 manieren om geld te verdienen op internet Internet maakt tegenwoordig een groot deel van ons leven uit. Je kunt naast een gewone baan ook geld verdienen op internet. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om op internet geld te verdienen. Toch is het niet makkelijk om een betrouwbare site te vinden waar je wat extra mee kunt verdienen. Sommige sites zeggen dat je 200 euro per dag verdient, dit is natuurlijk onzin. De kans is dus klein dat je heel veel geld verdient op internet.

Online klusjes

Er bestaan sites waar je tegen geld online klusjes kunt doen voor iemand anders, dus diensten die digitaal leverbaar zijn. Fiverr.com is zo'n site waarbij je $4 per klusje verdient. Er worden erg veel serieuze klusjes aangeboden zoals "maak een logo voor mijn bedrijf", maar ook gekke klusjes zoals "zing dit liedje". Online klusjes doen is geen vervanging van je inkomen, maar het levert wel mooi wat extra geld op.

Een eigen webshop beginnen

Met een eigen webshop kun je veel verdienen, maar je hebt wel doorzettingsvermogen nodig. Je hebt natuurlijk ook een site nodig, maar met webshop software kun je zo aan de slag. Ook moet je gaan bedenken wat je wil verkopen, bijvoorbeeld zelfgemaakte sieraden of kleding. Op Dealextreme.com kun je producten groot en dus goedkoop inkopen. Daarnaast moet je nog even langsgaan bij de Kamer van Koophandel en je inschrijven. Je kunt een webshop klein beginnen en steeds wat groter worden door bijvoorbeeld te adverteren. Vergeet niet dat je de administratie van je webshop goed moeten bijhouden, want je moet zelf ook je inkomsten aangeven bij de Belastingdienst.

Dropshipping

Bij dropshipping verkoop je via Marktplaats of Ebay producten en nadat je ze verkocht hebt, koop je het product in. Op deze manier kun je geen verlies maken en je hebt geen eigen website nodig. Een klant koopt iets bij jou en vervolgens koop jij het in bij een groothandel. Je moet er wel voor zorgen dat de producten die je op marktplaats zet goed verkopen.

YouTube

Als je filmpjes maakt op YouTube en je filmpjes worden vaak bekeken, kun je geld verdienen met YouTube. Als je de advertenties op je account aanzet, krijgen je kijkers deze te zien en verdien jij geld. Dit bedrag zal tussen de 0,30 en de 4,00 liggen per 1000 views. Deze manier van geld verdienen is dus vooral interessant als je veel kijkers hebt. Maak filmpjes over iets wat je leuk vindt of waar je goed in bent, want dan is de kans groter dat je succesvol wordt.

Ontwerpen voor geld

Als je goed om kunt gaan met programma's als Photoshop kun je geld verdienen op internet. Op de sites BrandSupply.com en Ontwerpen-voor-geld.com vragen verschillende bedrijven om een ontwerp. Iedereen die wil, kan dan een ontwerp insturen. Het bedrijf kiest één ontwerp en die designer krijgt dan geld. De vergoedingen verschillen per opdracht.

Wedden

Als je gaat wedden doe je dat bij bookmakers. Bookmakers zijn bedrijven waarbij je weddenschappen kunt plaatsen voor geld en je eventueel je geld van krijgt. Je wedt tegen andere mensen. Op zulke sites kun je niet alleen wedden op voetbal, maar ook op de uitslagen van de verkiezingen en andere programma's. Dus als je bijvoorbeeld verstand van voetbal hebt, is het een goede manier om geld te verdienen. Wat je verdient verschilt, want je krijgt alleen geld als je voorspelling goed blijkt te zijn. Als je voorspelling goed is, krijg je je inzet terug met een winst. Unibet.com is zo'n site waarop je kunt wedden.

Enquêtes invullen

Er zijn veel sites waar je enquêtes kunt invullen. Op sommige sites spaar je voor punten die je kunt inwisselen voor cadeaukaarten. Op andere sites spaar je weer voor geld. Meestal krijg je dat geld betaalt op je PayPal rekening. Toluna.com is een goede website waarop je enquêtes kunt invullen. Je krijgt regelmatig een mailtje waarin staat dat er weer een nieuwe enquête is. Voor elke voltooide enquête krijg je punten. Uiteindelijk kun je de punten inwisselen voor een cadeaukaart. Bij Opinieland.nl spaar je ook voor cadeaukaarten. Je kunt kiezen uit Bol.com of geld op PayPal. PanelWizard.com is een Nederlandse site en je krijgt per ingevulde vraag 0,10. Een paar keer per jaar krijg je een mailtje waarbij ze vragen om een enquête in te vullen.

Artikelen schrijven

Er zijn verschillende sites waarop je zelfgeschreven artikelen kunt schrijven. Enkele voorbeelden zijn Leerwiki.nl en Infonu.nl. Je meldt je aan en vervolgens kun je informatieve artikelen gaan schrijven. Als je een paar goedgekeurde artikelen hebt, kun je je gaan aanmelden bij Google AdSense. Je krijgt dan van Google geld voor elke keer dat een bezoeker op een advertentie naast jouw artikel heeft geklikt. Als je 70 hebt gespaard kun je je geld laten uitbetalen. De eerste maanden zul je niet elke maand kunnen uitbetalen. Na een tijdje red je dit wel elke maand, omdat je meer artikelen hebt geschreven. Het is verboden om zelf expres op de advertenties te gaan klikken, want dat wordt gezien als fraude. Als je dit doet, wordt je account geblokkeerd. Op deze manier verdien je niet snel geld, maar als je eenmaal de artikelen hebt geschreven blijf je er geld van krijgen. Ook als je geen artikelen meer schrijft ontvang je nog steeds geld.

Online poker

Elke dag proberen honderdduizenden mensen geld te verdienen met poker. Niet al deze mensen zullen hier goed aan verdienen, maar van sommigen is pokeren hun beroep. Voordat je geld gaat inzetten, moet je natuurlijk wel goed zijn. Via Everest Poker kun je gratis leren pokeren. Je kunt daarbij ook deelnemen aan wedstrijden. Hierbij kun je geld winnen. Gemiddeld zijn de tegenstanders nu beter dan een paar jaar geleden, want een paar jaar geleden was online pokeren helemaal nieuw. Toen zijn de mensen die niet zo goed waren in poker, gestopt met pokeren. De mensen die toen al winst maakten, gingen door met pokeren.

Ideeën bedenken

Op Battle of Concepts kun je geld verdienen met het bedenken van ideeën voor bedrijven. Ook kun je geld verdienen als je een oplossing hebt voor een bedrijf. Als je mee wil doen met Battle of Concepts moet je bezig zijn met je HBO of WO opleiding. Als je je HBO of WO hebt afgerond is het ook goed. Daarnaast mag je niet ouder dan 30 jaar zijn. Bedrijven plaatsen problemen en jij kunt dan een idee insturen. Meestal staat een wedstrijd twee maanden online. Het prijzengeld ligt tussen de 1000 en 5000 euro. Als het bedrijf heeft bepaalt dat jij het beste idee had, krijg jij de helft van het prijzengeld. Ook de nummers twee t/m tien krijgen vaak nog een gedeelte van het prijzengeld. Als een bedrijf heel erg blij is met een idee dan bestaat er ook een kans dat je een baan aangeboden krijgt.

Vertalen

Er zijn verschillende sites waarbij je je kunt aanmelden voor vertaalwerk. Vaak krijg je dan een tekst toegestuurd die dan vertaald moet worden. Per tekst krijg je een vergoeding. Op Todio.com krijg je teksten toegestuurd die je vervolgens kunt gaan vertalen. Je bepaalt zelf wat je vergoeding is per tekst. Ook op Gengo.com kun je geld verdienen met vertalen. Na het aanmelden doe je een paar tests, zodat Gengo weet wat je niveau van vertalen is. Daarna kun je teksten gaan vertalen. Je krijg $0,02 tot $0,08 dollar per vertaald woord. De vergoeding is dus afhankelijk van je niveau van vertalen. De vergoeding is niet slecht, want gemiddeld verdien je dan $20 dollar per tekst en dat voor een half uur werk.
© 2015 - 2024 Milou123, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld verdienen met artikelen schrijvenGeld verdienen met artikelen schrijvenGeld verdienen met artikelen schrijven op internet is voor iedereen. Je kunt dit in de vorm van een weblog doen, maar ve…
Drie manieren om online geld te verdienenDrie manieren om online geld te verdienenEr zijn verschillende manieren om online snel wat extra geld bij te verdienen, zonder hier al teveel tijd aan te bestede…
Is het mogelijk om geld te verdienen met internet?Vanuit huis geld verdienen met internet is niet moeilijk. Er zijn veel beschikbare opties voor thuiswerk, waar je alleen…
5 tips om geld te verdienen met internet5 tips om geld te verdienen met internetHoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zi…

De betaalmoraal bij ouderenDe betaalmoraal bij ouderenArmoede vindt men vooral onder werklozen en alleenstaande ouders. Maar ook een derde groep wordt steeds meer door armoed…
De banken en het financiële systeemDe banken en het financiële systeemVrijwel alle huishoudens en bedrijven bezitten rekeningen bij banken. Ze sparen bij de bank en verrichten betalingen via…
Bronnen en referenties
  • http://www.geldverdienen.nl/online-klusjes/
  • http://www.ondernemeneninternet.nl/webwinkel-beginnen.html
  • http://www.geldverdienen.nl/dropshipping/
  • http://www.geldmax.nl/geld-verdienen/geld-verdienen-met-internet/geld-verdienen-op-youtube/
  • http://www.verdienjegek.nl/bijverdienen/ontwerpen
  • http://www.sportstoto.nl/winnen-met-wedden/gratis-geld-bij-wedden
  • http://www.geldverdienen.nl/online-poker/
  • http://www.geldverdienen.nl/administratief-thuiswerk/
  • http://www.geldmax.nl/geld-verdienen/geld-verdienen-met-internet/geld-verdienen-met-enquetes-invullen/
Milou123 (13 artikelen)
Laatste update: 30-08-2016
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Bronnen en referenties: 9
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.