Geld-terug-acties en kortingsbonnen gebruiken via SCOUPY

Geld-terug-acties en kortingsbonnen gebruiken via SCOUPY Het gebruik maken van kortingsbonnen is al tientallen jaren oud en blijft populair. Het digitale tijdperk zorgt ervoor dat het gebruik maken van kortingsbonnen steeds eenvoudiger wordt. Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat het gebruik van een kortingsbon steeds eenvoudiger wordt. Nieuwe technologie zorgt er ook voor dat mensen niet meer zegels hoeft te plakken en je alle kortingsbonnen altijd automatisch bij je kunt hebben. Het tonen van de kortingsbon op een iPhone of Android behoort daarbij tot de mogelijkheden. Een aanbieder van deze kortingsbonnen en geld-terug-acties is SCOUPY. SCOUPY biedt deze acties zowel aan via de website als via de app. Het gaat hierbij om het tonen van een kortingsbon van winkels die zich binnen een bepaalde straal van de iPhone of Android bevinden. Het tonen in de desbetreffende winkel van de kortingsbon op de iPhone of Android is voldoende om gebruik te kunnen maken van het aanbod op de iPhone of Android.

Wat is SCOUPY?

SCOUPY is de oplossing voor alle koopjesjagers en shopaholics. De slogan van de internetdienst is dan ook: 'Altijd. Ergens. Korting.' Door een account aan te maken bij SCOUPY op www.SCOUPY.com kan iedereen zijn favoriete merken, winkels en restaurants volgen. Door deze merken, winkels en restaurants te volgen word je door SCOUPY automatisch via de mail op de hoogte gehouden van:
 • alle kortingsacties,
 • folderaanbiedingen,
 • coupons,
 • geld-terug-acties
 • leuke nieuwtjes
met betrekking tot de door jou op de website www.scoupy.com aangegeven favorieten.

De SCOUPY app

Ook is het mogelijk om de SCOUPY app voor Android of IOS gratis te downloaden. Door het downloaden van deze app ben je altijd op de hoogte van kortingen en aanbiedingen of je nu aan het winkelen bent in je woonplaats of je favoriete shopstad. De SCOUPY app maakt gebruik van een locatiesensor. Door deze locatiesensor weet de SCOUPY app exact in welke winkelstraat je bevindt en welke winkelketens zich in deze winkelstraat bevinden. Na het vaststellen van de locatie zendt de SCOUPY app dan notificaties de voor jou interessante aanbiedingen. Wanneer je in de desbetreffende winkels gebruik wilt maken van de geboden aanbiedingen dan veeg je bij de kassa de scherm van je app naar beneden waardoor de kortingscode verschijnt. De kortingscode kun je vervolgens door de caissière laten scannen.

Geld terug via SCOUPY

Geld terug vragen via SCOUPY kan zowel via de website als via de App. Voor het geld terug vragen via SCOUPY ben je verplicht om een account aan te maken. Na het maken van een account kun je inloggen met de gegevens die je via email krijgt. Daarna kun je het aankoopbedrag van je actieproduct terugvragen bij SCOUPY door een foto te maken van je kassabon en deze naar SCOUPY te sturen via de website of de app. Op deze kassabon moet zichtbaar zijn:
 • De naam van het desbetreffende actieproduct
 • De aankoopprijs van het desbetreffende actieproduct
 • De naam van de winkel
 • De datum van de aankoop
 • Het tijdstip van de aankoop
Wanneer je meerdere actieproducten tegelijkertijd hebt gekocht dan moet je, je aanvraag tot geld terug toch per actieproduct indienen bij SCOUPY. Wel mogen deze producten op dezelfde bon staan en hoef je deze dus niet allen afzonderlijk van elkaar af te rekenen.

Cashbak Parade

Meerdere malen per jaar vindt de SCOUPY Cashbak Parade plaats. De SCOUPY Cashbak Parade is een geld terug parade van SCOUPY waarbij je tijdens de actieperiode binnen 2 werkdagen 100% van het aankoopbedrag terug bij maar liefst 5 verschillende merkproducten tegelijk!

Waarom gebruik maken van SCOUPY?

Er zijn veel meer websites en apps die kortingscoupons aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Groupon en PocketDeals.NL. Volgens een review van de Consumentenbond van 2014 heeft het gebruik van SCOUPY, ten opzichte van deze andere aanbieders, grote voordelen. Zo heeft SCOUPY veel deelnemende bedrijven aan zich gebonden en is SCOUPY ten opzichte van Groupon veel klantvriendelijker. SCOUPY dringt zich niet erg op en laat de klant niet vooraf betalen voor het gebruik van de kortingsacties. Dit is wel het geval bij het gebruik van Groupon kortingsacties. Wanneer je gebruik wilt maken van de SCOUPY kortingsacties betaal je het aankoopbedrag niet aan SCOUPY, maar betaal je het aankoopbedrag altijd aan de deelnemende winkel of restaurant.
© 2015 - 2024 Tekstschrijvert, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Goedkoper boodschappen doen: tips om geld te besparenGoedkoper boodschappen doen: tips om geld te besparenBespaar eenvoudig geld op je dagelijkse boodschappen. Goedkoper boodschappen doen zit in de kleine dingetjes: van de keu…
Kortingen regel je makkelijk met deze appsKortingen regel je makkelijk met deze appsVan korting krijgen we nooit genoeg. Bedrijven, horeca en de middenstand weten dat en geven dan ook regelmatig aantrekke…
Geld besparen: BoodschappenGeld besparen: BoodschappenTegenwoordig zijn de boodschappen duurder dan ooit tevoren en mensen schrikken elke keer weer bij de kassa. Hoe kun je n…
Hoe bespaar je snel geld op boodschappen?Snel geld besparen op boodschappen is vrij eenvoudig. Door op deze punten te letten bespaar je bij de volgende keer bood…
Wat is een IBAN-nummer en hoe werken de omrekentools?Wat is een IBAN-nummer en hoe werken de omrekentools?In Nederland heeft men sinds 2014 de IBAN landelijk ingevoerd. Een aantal andere landen hebben de IBAN echter al eerder…
Bronnen en referenties
 • http://editorial.nl.softonic.com/beste-nederlandse-app-scoupy ( geraadpleegd op 11 september 2015)
 • https://scoupy.com/nl/wat-is-scoupy ( geraadpleegd op 11 september 2015)
 • http://www.sanoma.nl/pagina/persnieuws/scoupy-komt-met-de-nationale-cashback-weken/ ( geraadpleegd op12 september 2015)
 • www.consumentenbond/nl/mobiele-telefoon/apps/scoupy
Tekstschrijvert (367 artikelen)
Gepubliceerd: 12-09-2015
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.