Spaarrente Credit Europe

Spaarrente Credit Europe De Credit Europe Bank, CE, biedt heeft in 2021 voor u een spaarrekening zonder voorwaarden. De internet spaarrekening kunt u volledig online bedienen. Op dezelfde wijze kunt u zelf ook eenvoudig een deposito afsluiten. De maximale rente bij Credit Europe krijgt u op een spaardeposito. Wellicht wordt in de loop van 2021 bij deze internetspaarbank een hoger percentage gehaald als de rente verder stijgt.

Credit Europe Bank

De Credit Europe Bank N.V., kortweg CE, is in 1994 opgericht als Finansbank. De Credit Europe Bank werkt volledig onder banklicentie van De Nederlandse Bank, DNB. De Credit Europe Bank heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Bijkantoren zijn er in Frankfurt en Antwerpen.

Het depositogarantiestelsel

Doordat Credit Europe volledig onder Nederlandse banklicentie valt, vallen de spaarrekeningen en deposito’s van deze bank ook onder het depositogarantiestelsel. Uw geld is daarmee tot een bedrag van maximaal 100.000 euro per persoon volledig door De Nederlandse Bank gegarandeerd.

Internetspaarbank Credit Europe

Voor de particulier is de Credit Europe Bank een aantrekkelijke spaarbank. Niet door de hoge spaarrente, maar ook, omdat u alles eenvoudig online kunt regelen. Er zijn nog al wat kleinere banken, die alleen na een telefonische opdracht geld terug storten naar uw tegenrekening. Bij Credit Europe bank zit u zelf met Direct Banking aan de knoppen. U bepaalt wat u wanneer stort en terugstort. U bepaalt of u geld van de Top Interest rekening wil omzetten in een spaardeposito.

Internetspaarrekening

De internetspaarrekening is een rekening zonder voorwaarden en zonder aanvullende kosten. Klanten ontvangen een rente per jaar. De de rente is vergelijkbaar met de rente van MoneYou en NIBC Direct die eveneens volledig onder het depositogarantiestelsel vallen. De rente wordt jaarlijks berekend en op 31 december op de internetspaarrekening bijgeschreven. De bank rekent daarbij met 365 rentedagen, schrikkeljaren uitgezonderd. Interessanter is mogelijk een spaardeposito bij Credit Europe. De rente op de internetspaarrekening is een variabele rente. Hebt u al een spaarrekening bij Credit Europe, dan kan dat nog de Top Interest Rekening zijn. Deze kunt u eenvoudig omzetten in de huidige internetspaarrekening.

Spaardeposito met een vaste rente is ook mogelijk

Als spaarbank biedt Credit Europe ook allerlei interessante spaardeposito’s die u vanuit de spaarrekening zelf kunt aanmaken. Er is veel keuze qua looptijd: u kunt kiezen voor een looptijd van van enkele maanden tot tien jaar vast. Het minimaal depositobedrag is 20.000 euro. De rente loopt op tot 1,25%. U ontvangt een contractbevestiging, zodra de inleg door de bank is ontvangen en dat is via Direct Banking vrijwel direct het geval. Spreiden van geld en beleggingen heeft altijd de voorkeur en deze bank helpt u uw geld te spreiden. Een spaarrekening openen is bovendien gratis en eenvoudig.

Spaarrente termijndeposito Credit Europe, 1 januari 2021:

  • 12 maanden: 0,01 per jaar;
  • 18 maanden: 0,01% per jaar;
  • 24 maanden: 0,10% per jaar;
  • 36 maanden: 0,20% per jaar;
  • 48 maanden: 0,25% per jaar;
  • 60 maanden: 0,45% per jaar;

Slot sparen bij Credit Europe

Credit Europe is een bank, die steeds meer aan de weg timmert en zijn pakket met bankproducten verder uitbreidt. Binnenkort wil Credit Europe ook met leningen voor de particuliere markt. Dan moet u denken aan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Ook een overname van een andere aanbieder van leningen behoort zeker tot de mogelijkheden.
© 2008 - 2024 Zeemeeuw, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
NIBC Direct: de kwartaalspaarrekeningNIBC Direct: de kwartaalspaarrekeningDe kwartaalspaarrekening van de NIBC Direct geeft een mooie rente voor wie het spaargeld een kwartaal laat staan. De spa…
Top deposito rente 2021Top deposito rente 2021Een top deposito in 2021 geeft tot 0,90% rente, een hoog rendement. Dat is veel meer rente dan de spaarrente op een gewo…
Bigbank, buitenlandse spaarbank in NederlandBigbank, buitenlandse spaarbank in NederlandBigbank is buitenlandse spaarbank waar u kunt sparen met een hoge spaarrente op een spaardeposito. U kunt zo met een dep…
Spaarrente jaar vastSpaarrente jaar vastHet heeft zeker zin om uw spaarrente in 2022 een jaar vast te zetten, maar hoe doet u dat slim? In een periode van lage…

Hoogste rente op spaarrekening met voorwaardenHoogste rente op spaarrekening met voorwaardenU kunt vooral op een spaarrekening met voorwaarden in 2021 de hoogste rente ontvangen. Een toprente krijgt u bijvoorbeel…
Slim sparen in Belgie: kies dan hoogste spaarrente (BE)Slim sparen in Belgie: kies dan hoogste spaarrente (BE)Ook in België geven de grote banken minder rente dan de kleinere spaarbanken, zoals Nibc. Tegelijkertijd zijn mensen ben…
Zeemeeuw (1.579 artikelen)
Laatste update: 17-12-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Sparen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.