7 Tips om extra geld te verdienen

Soms heb je snel wat extra euro’s nodig. Soms zoek je een extra inkomstenbron waar je voor langere tijd aan kunt verdienen Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om snel wat meer te verdienen. Sommige leveren direct cash op, voor anderen moet je misschien iets meer geduld hebben, maar ook daar valt best wel wat te verdienen!

Begin een blog

Dit is niet altijd een snelle manier om wat extra geld te verdienen, maar het is wel leuk. En als je er goed werk van maakt, kan het na een paar maanden al een paar honderd euro extra opleveren. Kies een onderwerp wat je interessant vindt, maar waarin ook veel adverteerders zijn te vinden. Zorg dat je regelmatig nieuwe posts erop zet, en werk aan de promotie van je blog. En zoek nu naar adverteerders die willen betalen om reclame te maken op jouw blog. Meld je ook aan bij Google Adsense om daar advertentie-inkomsten te verdienen. Een blog kan in het begin meer moeite lijken dan het oplevert, maar als je doorzet, kan dit een goede extra inkomstenbron worden.

Verkoop spullen op Marktplaats.nl

Kijk eens goed rond in je huis. In de schuur of op zolder staan ongetwijfeld spullen die je niet meer gebruikt. Maar misschien kan iemand anders er nog wel wat mee. Dus haal het onder het stof vandaan, maar er een mooie foto van, en zet een advertentie op marktplaats. Je kunt zelf een prijs zetten, of je kunt mensen laten bieden, en je spullen aan de hoogste bieder verkopen. En je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel mensen die het op marktplaats kopen en verkopen, dus probeer het eens!

Wordt freelancer

Er zijn erg veel sites waarop mensen freelancers zoeken voor kortere en langere projecten. Dus kun je goed schrijven, programmeren, vertalen, webdesign of iets anders, zoek dan eens naar een leuke klus op bijvoorbeeld odesk.com of elance.com. Maak een profiel aan, en reageer op de aangeboden klussen. Dit is leuk, leerzaam, en je kunt er aardig wat mee verdienen als je goed bent, en veel klussen kunt krijgen.

Verkoop je foto’s

Er zijn veel mensen die foto’s nodig hebben voor hun websites, reclamecampagnes, boeken, etc. Er zijn sites waar je deze stockfoto’s kunt kopen. Dan koop je dus de rechten van een foto, wat betekent dat de koper de foto dan voor van alles en nog wat mag gebruiken. Meld je aan bij bijvoorbeeld stockphoto.com, en zet je beste foto’s erop. Misschien zijn er wel geinteresseerden die ze willen kopen, en zo kun je een leuk zakcentje bijverdienen. Let op, er is veel concurrentie, dus je moet wel foto’s van goede kwaliteit maken.

Verkoop je hobby

Ben je creatief, en kun je mooie dingen maken? Zoals bijvoorbeeld fotolijsten, kaarten, meubels, kussens, kleding, etc. Maak dan een online shop aan op bijvoorbeeld etsy.com. Zij zetten alles voor je op, het is allemaal heel simpel en gebruiksvriendelijk. Nu hoef je alleen nog maar foto’s te uploaden en de prijzen te bepalen. Promoot je online shop, en verkoop je hobby!

Neem een bijbaantje

Soms is hier geen tijd voor, maar een klein bijbaantje kan net dat beetje extra geld inbrengen dat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een krantenwijk (‘s ochtends voor je werk), babysitten voor buren en vrienden, of een huisdierenoppasservice, lekker door het park lopen terwijl je ervoor betaald krijgt.

Schrijf voor infonu.nl

Bij infonu kun je artikelen schrijven over alles wat je maar wilt, en je krijgt ervoor betaald. Meld je aan bij infonu, meld je aan bij Google Adsense, en je ontvangt nu 50% van de pagina-impressies op je artikelen. Dus elke keer als iemand op een Google advertentie klikt van jou, dan krijg je daar geld voor. In het begin kan het langzaam gaan, maar hoe meer je schrijft, hoe meer je kunt verdienen!
© 2011 - 2024 Mieka, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
100 euro extra per maand verdienen100 euro extra per maand verdienenExtra geld verdienen, wie wil dat nou niet? Met 100 euro extra per maand kun je vaak net wat meer. Je kunt eindelijk gel…
5 tips om geld te verdienen met internet5 tips om geld te verdienen met internetHoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zi…
Veel geld verdienen - Beleggen in aandelenVeel geld verdienen - Beleggen in aandelenAls je op korte termijn veel geld wil verdienen dan is het wellicht een idee om je geld te gaan beleggen in aandelen. Ee…
Geld verdienen onlineGeld verdienen onlineGeld verdienen online, wie wil dat nou niet? Op het internet zijn meerdere mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kun je…

Verkopen van juwelen en sieradenVerkopen van juwelen en sieradenHet kan erg aantrekkelijk zijn om oude sieraden en juwelen te verkopen. Vaak kunt u er nog een goed geldbedrag voor ontv…
Mieka (82 artikelen)
Gepubliceerd: 12-07-2011
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.