Tips over kopen met extra korting

Tips over kopen met extra korting Veel producten of diensten kun je regelmatig met korting kopen, zoals wanneer er een aanbieding is en in de uitverkoop. Nu zijn er ook manieren waarop je speciale of extra korting op producten of diensten kunt krijgen, waardoor je deze voor een speciale lagere prijs kunt kopen en dus goedkoper kunt aanschaffen dan anderen.

Extra korting door zegeltjes en dergelijke te sparen

Vooral supermarkten hebben regelmatig acties waarbij je bij een bepaald besteed bedrag aan aankopen, zegeltjes of iets dergelijks krijgt die je kunt sparen. Bij een bepaald aantal zegeltjes kun je dan bepaalde producten met een flinke korting kopen. Heb je deze producten niet nodig? Maak je zegeltjes dan te gelde door ze aan te bieden op bijvoorbeeld marktplaats, want vele mensen sparen ze wel. Een redelijk bedrag dat je kunt vragen is de helft van de waarde die de zegeltjes kunnen vertegenwoordigen. De verzendkosten zullen over het algemeen beperkt blijven tot 78 eurocent.

Coupons, bonnen en stickers inleveren voor extra korting

Warenhuizen en supermarkten hebben geregeld acties waarbij je coupons, bonnetjes of stickers kunt inleveren of plakken, en daarmee een extra korting kunt krijgen op bepaalde producten of zelfs op producten naar keuze. Vaak worden deze coupons en stickers verspreid als bijlage bij een folder. Wanneer jij de nee-sticker op je brievenbus hebt, dan krijg je deze folder natuurlijk niet. In dat geval kun je bij de klantenservice van de betreffende winkel vragen of ze losse coupons of stickers beschikbaar hebben, hetgeen soms zo is. Over het algemeen is het beleid namelijk zo, dat je bij de kassa daadwerkelijk een coupon, bon of sticker moet inleveren om de korting te kunnen verzilveren.

Korting op toegangskaartjes voor pretparken

Veel pretparken organiseren geregeld zelf, of in combinatie met kranten, tijdschriften en andere leveranciers van producten, acties waarbij je korting kunt krijgen op de toegangskaarten van een pretpark naar keuze of een bepaald pretpark. Dit kunnen kortingen zijn waarbij maximaal vier personen ieder 25 % korting op de entreeprijs krijgen, maar ook acties waarbij de vierde persoon een gratis entreekaartje krijgt. Wanneer je al weet dat je naar een pretpark wilt, is het interessant om deze aanbiedingen en acties in de gaten te houden. Je kunt ook informatie over deze acties vinden op websites als uitmetkorting,of door te zoeken op zoekmachines zoals Google met een zoekterm zoals korting pretpark.

Extra goedkoop naar de kapper

Iedere kapper of kapsalon heeft zijn eigen prijslijst en er kan best veel verschil zijn tussen de prijs van een bepaalde haarbehandeling bij de ene en de andere kapsalon. Waar je altijd kunt profiteren van korting is bij een kappersschool, kappersvakschool of kappersacademie. Wanneer je geschikt bent als kappersmodel en men heeft kappersmodellen nodig, dan kun je zelfs gratis je haar laten doen. Doordat er bij een kappersschool natuurlijk onder toezicht wordt gewerkt, hoef je niet per definitie bang te zijn dat je met een minder fraai kapsel naar huis gaat dan wanneer je bij een echte kapper bent geweest.

Kopen van levensmiddelen op de laatste dag van de UVD of THT

Levensmiddelen zijn voorzien van een Uiterste Verkoop Datum of Tenminste Houdbaar Tot datum. Met name bij producten uit de koeling, komt het nogal eens voor dat er restanten zijn op het laatste moment dat deze nog verkocht mogen worden. In bijna iedere supermarkt worden deze dan ook vanaf het moment dat deze nog maar enkele uren tot een dag verkocht mogen worden, flink afgeprijsd. Maak hier gebruik van, want deze artikelen zijn gewoon nog prima geschikt om te kopen en voor consumptie.
© 2010 - 2024 Annika_schrijft, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Jumbo & Albert Heijn: prijsstrategieën en aanbiedingenJumbo & Albert Heijn: prijsstrategieën en aanbiedingenAlle supermarkten hebben elke week weer verschillende producten in de aanbieding. Dit doen ze voornamelijk om extra klan…
Goedkoop naar de kapper met de kappersbonGoedkoop naar de kapper met de kappersbonEen knipbeurt bij de kapper is niet goedkoop. Maar de kappersbon biedt je een mooie aanbieding. Met deze bon krijg je ze…
Goedkoper leven met vouchers en couponsGoedkoper leven met vouchers en couponsOp internet is het een relatief nieuwe manier van marketen om een bedrijf bekend te maken bij de consument door vouchers…

Tips om geld te besparen op levensmiddelenTips om geld te besparen op levensmiddelenOf het nu financieel nodig is om te besparen op je uitgaven of niet, het is mogelijk je uitgaven aan levensmiddelen te v…
Manieren om gratis artikelen te krijgenManieren om gratis artikelen te krijgenEr zijn diverse manieren waarop je gratis artikelen kunt krijgen, zoals het aanvragen van gratis monsters, het gratis op…
Bronnen en referenties
Annika_schrijft (211 artikelen)
Laatste update: 16-12-2019
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.