Wie is T. Harv Eker

Wie is T. Harv Eker Van 0 naar miljonair in 2,5 jaar, dat is wat T. Harv Eker gelukt is en jij kunt dit ook. Wil je weten hoe? Lees dan verder!

About T. Harv Eker

T. Harv Eker is auteur van zijn welbekende bestseller 'Secrets of the Millionaire Mind'. Daarnaast is Harv bekend als oprichter en directeur van Peak Potentials Training, één van de snelst groeiende persoonlijke ontwikkelingsbedrijven in heel Noord-Amerika.

Harv's energieke, directe, geen fratsen stijl houdt zijn publiek goed bij de les. Zijn motto is "praten is goedkoop" en zijn unieke eigenschap is mensen zover te krijgen dat ze actie gaan ondernemen in de echte wereld om echt succes te boeken, in plaats van er alleen over te lezen.

T. Harv Eker is de schrijver van de bestsellers "Secrets of the Millionaire Mind", wat in Nederland de titel "Het Miljonairsbrein Ontrafeld" heeft. Ook is het boek "SpeedWealth" een bestseller van hem. Hij heeft ook meerdere hooggeprezen cursussen ontwikkeld, zoals verder in dit artikel benoemd.

Leuk weetje over T. Harv Eker

De T. in de naam T. Harv Eker staat voor het woord The. Harv Eker heeft ervoor gekozen om het initiaal T van The ervoor te zetten om zichzelf eraan te herinneren dat hij uniek is. Hij is de enige echte Harv Eker die belangrijk is voor hem. De T. is dus niet een gedeelte van zijn officiële naam.

T. Harv Eker - From Zero To Millionaire In 2,5 Years

Harv groeide als kind op in Toronto, Canada, maar het grootste gedeelte van zijn leven als volwassene woonde hij in de Verenigde Staten. In zijn kindertijd was geld een schaarste, waardoor hij op dertienjarige leeftijd besloten had een start te maken met zijn werkcarriere. Zo verdiende hij in die jaren zijn geld met het rondbrengen van kranten, het verkopen van ijs, het verkopen van noviteiten op kermissen en zonnebrandolie op het strand. Nadat hij een jaar gestudeerd had op de York University besloot hij om zijn droom te gaan waarmaken: een miljonair worden!

Zijn leven vervolgde met het hebben van allerlei baantje en het starten van tientallen bedrijfjes. Hij werkte keihard en het maakte niet uit wat hij deed. Maar helaas, succes had hij niet. Dit frustreerde hem uitermate en vele mislukte pogingen later moest en zal dit veranderen. Als gevolg van deze gedachte opende hij één van de eerste fitnesswinkels in Amerika en bedreidde binnen 2,5 jaar zijn bedrijf uit tot tien winkels. Na deze 2,5 jaar verkocht hij zijn bedrijf aan een Quote 500 onderneming en was hij miljonair. Zijn droom was werkelijkheid geworden.

From Zero To a Millionaire In Only 2,5 Years!
Het leek te goed om waar te zijn en spijtig genoeg was in minder dan twee jaar tijd al Harvs geld als sneeuw voor de zon verdwenen. De reden hiervoor waren een aantal slechte investeringen en ongecontroleerde uitgaven die gedaan waren. Nu was hij weer helemaal terug bij af.

Vanaf toen begon Harv met het ontwikkelen van een theorie waarbij de mentale en emotionele relatie die mensen met geld hebben centraal staat. Hij besefte zich dat zijn 'innerlijke geldthermostaat' afgesteld stond op een bepaald hoeveelheid financieel succes. Hij kwam erachter dat iedereen een bepaald financieel punt heeft. De verandering van de financiele blauw was zijn grootste ontdekking. T. Harv Eker verzette deze blauwdruk om zo niet alleen succes te krijgen, maar ook te behouden en te laten groeien. Deze beginselen en ervaringen staat beschreven in zijn bestseller boek 'Secrets of the Millionaire Mind'.

Seminars, workshops, camps

T. Harv Eker biedt vele seminars, workshops and camps aan in vier verschillende continenten: Azie, Amerika, Australië en Europa. Hieronder een lijst van het aanbod:
 • The Millionaire Mind Intensive
 • Mission To Million
 • Master Your Mind
 • Never Work Again
 • Train The Trainer
 • Guerilla Business Intensive
 • Enlightened Warrior Training Camp
 • The Quantum Leap Program
 • Making The Stage
© 2011 - 2024 Jour-d-espoir, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Secrets Of The Millionaire MindSecrets Of The Millionaire Mind'Secrets Of The Millionaire Mind' is de bestseller van auteur T. Harv Eker. Na dit boek bleef het niet stil en al gauw v…
Suunto Ambit3 Peak: tracker om te fietsen, lopen of zwemmenWie een veelzijdige fitnesstracker zoekt, kan kiezen voor de Suunto Ambit Peak. Dit is geen goedkope activity tracker, m…
Intensive care: intensieve zorg of patiëntenbewakingIntensive care: intensieve zorg of patiëntenbewakingIntensive care: de paiëntenbewaking. Dit is een gespecialseerde afdeling in een ziekenhuis. Op de intensive care liggen…
De Oscarwinnaars 2008De Oscarwinnaars 2008De Academy Awards van het jaar 2008. De beste films van dit jaar waren Slumdog millionaire, The curious case of Benjamin…

Wat kost een waterbed?Wat kost een waterbed?De ene vindt het heerlijk, terwijl een ander er nooit aan zou kunnen wennen. De mensen die gewend zijn aan een waterbed,…
Huren van een woning: de inkomensafhankelijke huurverhogingHuren van een woning: de inkomensafhankelijke huurverhogingEr verandert veel in Nederland op het gebied van huren van sociale huurwoningen. Het overheid pakt de huursector behoorl…
Bronnen en referenties
 • http://en.wikipedia.org/wiki/T._Harv_Eker
 • http://www.harveker.com/
 • http://www.succesgids.nl/nl/biografie-t.-harv-eker
Jour-d-espoir (7 artikelen)
Gepubliceerd: 07-04-2011
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.