Goedkoper speelgoed kopen

Door goed op de prijzen te letten, en door goed te vergelijken, kunt u speelgoed goedkoper kopen. U zou ook kunnen overwegen om speelgoed tweedehands te kopen, dit scheelt u vaak wel 75 procent ten opzichte van het nieuw kopen. Speelgoed is duur in aanschaf, en het wordt vaak slecht voor een relatief korte periode gebruikt. Aan de andere kant kan het uit om iets meer te betalen voor speelgoed waar ze lange tijd mee kunnen spelen. Speelgoed als Logo en Playmobil, kost u meer in aanschaf, maar u koopt ook kwalitatief goed spul waar kinderen veel plezier aan kunnen beleven. In de grote speelgoedzaken betaalt u vaak teveel. Op het internet kunt u het goedkoper aanschaffen, maar het wordt weer duurder door de verzendkosten.

Speelgoed tweedehands kopen

Via Marktplaats kunt u alle mogelijke speelgoed tweedehands kopen. Doordat kinderen snel flauw zijn van het speelgoed of daar te oud voor zijn geworden, kunt u goedkoop speelgoed kopen. Van het populairste speelgoed is er waarschijnlijk wel iemand die het verkoopt in uw eigen woonplaats of de nabije omgeving. Dit bespaart u verzendkosten, en u kunt de spullen eerst goed bekijken voordat u het koopt.

Nadat uw kinderen het speelgoed hebben afgedankt, kunt u het voor vrijwel hetzelfde bedrag weer doorverkopen, als het kwalitatief nog goed is. Dit geldt vooral voor het speelgoed dat niet tijdsgebonden is.

Nieuw speelgoed goedkoper kopen op het internet

Het internet is overladen met internetwinkels waar u speelgoed kunt kopen. Doordat de concurrentie groot is, moeten de verkopers scherpe prijzen hanteren. Doen ze dat niet, dan zullen ze niets verkopen, want vergelijken op het internet is eenvoudig.

Letten op acties en vroeg inkopen

U hoeft niet op zoek te gaan naar voordeeltjes in een periode dat de winkeliers het speelgoed aan de lopende band verkopen. De weken vóór Sinterklaas en Kerst, hoeven de winkelketens niet veel moeite te doen om goed te verkopen. Dit zal niet bij uitstek de periode zijn om te stunten met de prijzen. Dit zullen zij wel doen om klanten bij de concurrentie weg te houden, maar u kunt beter weken voorafgaand aan de feestdagen uw cadeautjes alvast inkopen.

Kwalitatief goed speelgoed kopen

U kunt beter meer geld uitgeven voor kwalitatief goed speelgoed, dan speelgoed kopen dat goedkoper is, maar een korte levensduur heeft. Kwalitatief goed speelgoed kunt u namelijk weer goed verkopen op het moment dat de kinderen er niet meer naar omkijken.

Eigen speelgoed wegleggen en later weer aanbieden

Kinderen worden in de loop der jaren overladen met speelgoed. U kunt veel geld besparen door het speelgoed compleet te houden. Kinderen vinden er niets meer aan als de helft ontbreekt. Door bakken te kopen om het speelgoed bij elkaar te houden, kunt u het speelgoed interessant houden. Een andere slimme manier werkt alleen bij jongere kinderen. Op verjaardagen krijgen ze vaak veel speelgoed. Het meest favorieten zullen ze eruit pikken en de rest laten ze links liggen. Het speelgoed waar ze niet naar om kijken, kunt u beter eerst opruimen en later opnieuw aanbieden.

Hetzelfde geldt voor speelgoed waar ze niet veel mee spelen. Door dit eerst op te ruimen, kunt u het later weer aanbieden en voelt het voor de kinderen als iets nieuws.
© 2011 - 2024 Juul, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Little Tikes: soorten speelgoed en verkooppuntenLittle Tikes: soorten speelgoed en verkooppuntenLittle Tikes speelgoed is zeer populair kinderspeelgoed. Het speelgoed kenmerkt zich door de uitgesproken vrolijke kleur…
De speel-o-theek, speelgoed lenen in plaats van kopenHeel veel kinderen hebben veel te veel en te duur speelgoed waar ze uiteindelijk haast niet mee spelen. Het dure speelgo…
Speelgoed, welk speelgoed is geschikt voor peutersSpeelgoed, welk speelgoed is geschikt voor peutersPeuters spelen heel veel, het is de belangrijkste bezigheid van een peuter. Wat is nu geschikt en veilig speelgoed voor…
Waarom houten kinderspeelgoed kopenLoop een speelgoedwinkel binnen en je wordt als het ware overvallen door een assortiment dat bijna geheel uit plastic be…

Wat kost een oppas?Wat kost een oppas?Hoeveel moet u een oppas geven voor het oppassen op mijn kinderen? De hoogte van het te vergoeden bedrag is onder andere…
Gouden sierraden ruilen voor geldDoor de hoge prijs van goud, wordt het steeds interessanter om gouden sierraden om te smelten. Particulieren worden aang…
Juul (897 artikelen)
Gepubliceerd: 01-09-2011
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Geld
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.