Nationale EntertainmentCard: Waar te koop en te besteden?

Nationale EntertainmentCard: Waar te koop en te besteden? Een cadeaubon is een goed alternatief voor wanneer je even geen inspiratie hebt voor het perfecte cadeau, voor wanneer je onverwachts een feestje hebt of voor wanneer je een cadeau moet kopen voor iemand die je eigenlijk niet zo goed kent. Met de Nationale EntertainmentCard kan de ontvanger games, films, muziek en tickets kopen voor het door jou vooraf aangegeven bedrag.

Waar is de Nationale EntertainmentCard te koop?

De Nationale EntertainmentCard is te koop via de website van de Nationale EntertainmentCard en via giftcardwebsites, waaronder Primera, AKO, the Read Shop, BCC, C1000, Albert Heijn, PLUS, Vomar, Kijkshop, Cadeaukaart.nl en Opladen.nl. Ook is de kaart te koop bij ruim 2.800 fysieke winkels, waaronder entertainmentwinkels, warenhuizen, tabak/gemakswinkels, supermarkten. De dichtstbijzijnde winkel die de cadeaubon verkoopt vind je op de website van de Nationale EntertainmentCard.

Waar is de Nationale EntertainmentCard te besteden?

De Nationale EntertainmentCard is te besteden bij veel winkels en webshops. Met de bon kun je games, dvd's, cd's en zelfs musical en concertkaartjes kopen. Enkele winkels waar de Nationale EntertainmentCard te besteden is zijn de Mediamarkt, SEE tickets, Game mania en Saturn. Op de website van de Nationale EntertainmentCard kun je een winkel waar je de bon kunt besteden bij je in de buurt zoeken. Na uitgifte is de cadeaubon onbeperkt geldig, zelfs papieren bonnen met een bedrag in guldens kunnen nog besteed worden. Deze gulden bonnen kunnen echter niet in webshops besteed worden.

Voor welk bedrag kun je een Nationale EntertainmentCard kopen?

De Nationale EntertainmentCardis verkrijgbaar vanaf 5,- en het maximumbedrag dat op een kaart gezet kan worden is 150,-. Je kunt de kaart dus zo duur maken als je zelf wilt. Op de website van de Nationale EntertainmentCard kun je het saldo van jouw cadeaukaart checken door het nummer dat op de kaart vermeld staat in te vullen. Wanneer je in een winkel of webshop meer besteed dan het tegoed dat op de kaart staat moet je het resterende bedrag zelf bijbetalen.

Persoonlijke cadeaukaart

De Nationale EntertainmentCard heeft de vorm van een pinpas en kan dus makkelijk in de portemonnee worden meegenomen. Wil je je cadeaukaart een extra tintje geven? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke kaart. Hiervoor kun je kiezen uit tien verschillende designs.

  • Sinterklaas card
  • Happy Birthday card
  • Van Harte card
  • Kerst card
  • Bedankt card
  • XXX card
  • Smiley card
  • Design 1, 2 of 3

Tevens kun je een eigen kaart ontwerpen waarbij je een foto of afbeelding op de kaart kunt laten drukken. Zo maak je je cadeau nog persoonlijker.
© 2014 - 2024 Marrie123, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De Bloemencadeaubon en Nationale BloemenbonDe Bloemencadeaubon en Nationale BloemenbonDe Bloemencadeaubon en Nationale Bloemenbon zijn cadeaubonnen die je iemand cadeau kan geven. Deze cadeaubonnen kun je b…
Dinercheque: waar te koop en bij welke restaurants besteden?Dinercheque: waar te koop en bij welke restaurants besteden?De Nationale Dinercheque wint snel aan populariteit. Het is een prima cadeau voor mensen die houden van lekker eten en d…
De verschillende giftcards en cadeaubonnenDe verschillende giftcards en cadeaubonnenTijdens feestdagen geven mensen elkaar steeds vaker een giftcard, omdat ze vaak niet weten wat iemand wil hebben. Dit wo…

Veel huiseigenaren schatten waarde eigen woning te hoog innieuws uitgelichtVeel huiseigenaren schatten waarde eigen woning te hoog inVeel huiseigenaren schatten de waarde van de eigen woning over het algemeen nog steeds (2003-2015) te hoog in. Dit heeft…
Geld besparen? Tips om heel wat geld te besparenGeld besparen? Tips om heel wat geld te besparenAls je aan het begin van de maand al door je geld heen bent, doe je of iets verkeerd, of je uitgaven zijn te hoog. Er is…
Bronnen en referenties
  • https://www.nationale-entertainmentcard.nl/pages/16/bestellen/kies-uw-entertainmentcard.html
Marrie123 (80 artikelen)
Laatste update: 18-01-2016
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.