Zorgverzekering Hema 2020

Zorgverzekering Hema 2020 Ook de Hema heeft voor 2020 een goedkope zorgverzekering in de aanbieding. Niet zomaar een basisverzekering, maar een verzekering met een zeer lage zorgpremie, zonder medische selectie en uitgevoerd door Menzis. Wat kost een zorgverzekering bij de Hema? U kunt uw ziektekosten voor 2020 al voor 89 euro bij dit warenhuis verzekeren. De hoogte van de zorgpremie is in 2020 ook afhankelijk van uw eigen risico. Voor de lage zorgpremie moet u wel een verhoogd eigen risico nemen. Ook een aanvullende zorgverzekering is mogelijk. Dat is nog niet alles: u krijgt een zorgpas die op het hele assortiment van de Hema 10% extra korting geeft. Met de goedkope zorgpremie en klantenkaart doet de Hema duidelijk aan klantenbinding, zonder dat u nadelen ondervindt. Goedkoop dus.

Hema zorgverzekering 2020 afsluiten is een goedkope keuze

De Hema biedt steeds meer diensten aan en doet dat op een slimme manier door zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Het is een warenhuis dat veel verder kijkt dan naar de verkochte goederen in de winkel De Hema probeert steeds meer klanten met allerlei voordelen aan zich te binden. Ook met de zorgverzekering 2020. U kunt online bij dit warenhuis een zorgverzekering afsluiten. U kunt kiezen voor alleen de basisverzekering, maar u kunt daarbij ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten.

Wat is de zorgpremie voor de basisverzekering bij de Hema in 2020?

De HEMA introduceert bij de basisverzekering de mogelijkheid om uw eigen risico te verhogen. Iedereen heeft in 2020 standaard een eigen risico van 385 euro maar deze kunt u verder verhogen tot 885 euro (2020) en dat scheelt aanzienlijk in de premie. Dat de Hema al jaren een goedkope zorgverzekering aanbiedt blijkt wel uit het volgende overzicht:

Zorgverzekering Hema, zorgpremie 2020, basisverzekering bij een verhoogd eigen risico, premieoverzicht:

zorgpremieeigen risico
113 euro385 euro
89 euro885 euro

Voor wie is de zorgverzekering van de Hema?

Iedereen kan zich online aanmelden want de aanbieder is verplicht om u voor een basisverzekering te accepteren. Dan is de maandelijkse premie relatief laag vergeleken met de concurrentie en hangt het vooral van uw gezondheid af of het verstandig is om het eigen risico zodanig te verhogen dat u maar 89 euro in 2020 gaat betalen. U bespaart dan per persoon nog eens 288 euro, maar hebt uw eigen risico daarvoor wel met 500 euro moeten verhogen. Als er wat gebeurt met uw gezondheid waardoor uw eigen risico aangesproken moet worden, bent u waarschijnlijk duurder uit. Wie gezond is of nauwelijks gezondheidsklachten heeft, kan zo relatief goedkoop een basisverzekering ziektekosten afsluiten.

Aanvullende zorgverzekering Hema 2020

U kunt ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten die maximaal tot 18 euro extra premie leiden. De aanvulling is afhankelijk van uw wensen. Het vergoedingenoverzicht geeft aan waarvoor u dan extra verzekerd bent. De aanvullende verzekeringen waaruit u kunt kiezen zijn:

Aanvullende zorgverzekering voor 8 tot 29 euro per maand in 2020:

 • fysiotherapie 18 behandelingen;
 • spoedeisende zorg buitenland 100%;
 • voorbehoedsmiddelen 100%;
 • eigen bijdrage voor geneesmiddelen maximaal 200;
 • orthodontie voor kinderen tot maximaal 2000;
 • kraamzorg en kraampakket.

Extra verzekering afsluiten

U kunt als deze aanvullende verzekering u onvoldoende dekking biedt ook bij een andere verzekeraar een aanvullende verzekering afsluiten. Zo wie zo heeft de Hema naast de zorgverzekering allerlei andere verzekeringen in de aanbieding:
 • Autoverzekering, brommerverzekering, fietsverzekering, caravanverzekering, motorverzekering;
 • Woonverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Rechtsbijstandverzekering;
 • Dierenverzekering;
 • Reisverzekering;
 • Ongevallenverzekering.

Conclusie zorgverzekering 2020 Hema

De conclusie is dat u ook bij de Hema eenvoudig online terecht kunt voor het goedkoop afsluiten van een zorgverzekering. Wie veel ziektekosten heeft, kan beter niet kiezen voor de extra lage premie als gevolg van het verhoogd eigen risico. Verder kunt u bij dit concern ook prima terecht voor een aanvullende ziektekosten verzekering. U kunt kiezen uit drie pakketten waarvan de maandelijkse premie 8 tot 29 euro extra bedraagt. Als bonus krijgt u de HEMA klantenkaart die u 10% korting op alle producten in de winkel van dit warenhuis geeft.

Lees verder

© 2013 - 2020 Zeemeeuw, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Zorgverzekering studenten 2020Zorgverzekering studenten 2020Studenten willen een goedkope zorgverzekering voor 2020 kunnen afsluiten en hebben het meestal niet breed. Gelukkig is e…
Vrijwillig eigen risico 2021 verhogen: bereken uw voordeelVrijwillig eigen risico 2021 verhogen: bereken uw voordeelEen zorgverzekering 2021 afsluiten met een hoger eigen risico en korting, minder betalen voor uw zorgverzekering 2021? O…
Collectieve zorgverzekering 2020 en eigen risico 2020Collectieve zorgverzekering 2020 en eigen risico 2020Let op de collectieve zorgverzekering 2020 en de korting. De collectiviteitskorting is in 2020 ook voor de zorgverzekeri…
De ziektekosten in 2021, uw zorgverzekering opzeggen in 2020De ziektekosten in 2021, uw zorgverzekering opzeggen in 2020Een zorgverzekering sluit u voor een jaar af. Als u wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan dat uiterlijk 3…

Sportongevallen: wie waagt, wint niet altijdSportongevallen: wie waagt, wint niet altijdBij risicovolle sporten kan de verzekeraar in geval van een ongeval uitbetaling weigeren of verminderen. De meeste koste…
Bronnen en referenties
 • Hema

Reageer op het artikel "Zorgverzekering Hema 2020"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Zeemeeuw
Laatste update: 28-03-2020
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Verzekering
Special: Ziektekostenverzekering 2020
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!