InfoNu.nl > Financieel > Lenen > Snel lening aanvragen

Snel lening aanvragen

Snel lening aanvragen Snel een lening aanvragen en ook krijgen. Het krijgen van dit krediet van een paar honderd euro of meer kan op allerlei manieren. Bij de bank, via het internet of met uw mobieltje. Wat extra geld voor de vakantie, een auto en vele andere aankopen. Natuurlijk wilt u weten hoeveel krediet u kunt krijgen, zodat u de beste keuzes kunt maken. Denk aan de flitslening tot 1000 euro per sms, een spoedlening of een lening bij de traditionele bank of online lenen van 50.000 euro. Een grotere lening is goedkoper door een lagere rente.

Zo snel hebt u de lening rond


Hoe snel een lening aanvragen, online lenen of toch niet

Een lening aanvragen kan op vele manieren. Traditioneel is de aanvraag bij uw vertrouwde bank. Maar vooral de grote banken zijn meestal niet goedkoop met geld lenen. Bovendien wijst de praktijk uit dat dit niet de snelste manier van lenen is. Banken hebben vaak veel tijd nodig. Niet helemaal onbegrijpelijk want ze willen weten of u een negatieve BKR hebt, hoe het zit met uw baan en inkomsten. Maar u hebt niets aan lang wachten, wanneer u snel geld nodig hebt.

Flitslening is snel geld lenen per sms

De flitslening is pas echt snel. Als u bekend bent bij een bedrijf als Saldodipje, kunt u meteen aan de slag. U smsít de gevraagde code en binnen 10 minuten hebt u het geld op uw bankrekening staan. Deze bedrijven garanderen een zeer snelle kredietverlening. Vaak gaat het niet om grote bedragen, maar u kunt al snel meer dan 1000 euro in handen krijgen door tegelijkertijd bij meerdere bedrijven uw aanvraag in te dienen. Vaak denken mensen bij lenen aan veel grotere bedragen, maar dat hoeft natuurlijk niet. En ook met een klein bedrag kunt u uitstekend geholpen worden.

Online lening aanvragen is goedkoper lenen

U kunt ook meerdere ijzers in het vuur houden. Als u toch naar de bank gaat, kunt u tegelijkertijd uw mogelijkheden online bekijken. Het grote voordeel hiervan is dat u met uw gegevens kunt nagaan hoeveel u maximaal kunt lenen en kunt zien wat een gangbare rente voor de lening is. Als u dan een offerte krijgt, kunt u veel beter beoordelen of het ook wat voor u is. Of de maandlasten niet te hoog zijn, en welke lening u het beste kunt nemen. Het internet heeft zo veel veranderd. Consumenten kunnen zich veel beter informeren en de gevraagde rente en voorwaarden veel beter vergelijken. Hoeveel u maximaal krijgt hangt niet alleen af van de hoogte van uw inkomen, uw leeftijd of de huidige stand van de rente, maar ook van de aanbieder. De ene aanbieder leent u meer en de ene is veel duurder dan de andere. Vergelijk het aanbod dus goed.

Een lening oversluiten en herfinancieren in 2018 en 2019

Lenen kost geld en een lening moet ooit worden terugbetaald. Dat klopt, maar regelmatig bent u goedkoper uit door een nieuwe lening af te sluiten en daarmee andere schulden af te lossen. Vaak is het zo dat men al leningen heeft tegen een hogere rente dan de huidige rente. Wie die oude leningen samenvoegt tot een nieuwe lening kan dan een stuk goedkoper uit zijn. Maak een overzicht met de kredieten die u al hebt, ook het rood staan en bijvoorbeeld de creditcard, en bekijk eens hoe hoog die rente is. Bekend is dat rood staan wel 15% rente kan kosten. Een doorlopend krediet of persoonlijke lening zijn dan veel goedkopere oplossingen voor u. Voeg de leningen samen tegen een lagere rente, en u bent spekkoper. Deze werkwijze kan ook de nieuwe kredietverstrekker over de streep trekken om u een nieuwe lening te geven.

Voorkom een negatieve BKR in Tiel

Probeer ook altijd een negatieve BKR te voorkomen, omdat dat bijna altijd problemen geeft. Of de bank wijst u meteen af of u moet allerlei vervelende vragen beantwoorden. Overigens kan uw situatie zijn veranderd sinds de negatieve registratie of kan het BKR een fout hebben gemaakt. Kortom, neem ook dan geen genoegen met de afwijzing, maar licht dan uw situatie toe en bekijk op internet wat uw mogelijkheden zijn.

Een goedkope autolening afsluiten

Ook een goedkope autolening sluit u af door voldoende offertes aan te vragen en goed te vergelijken. Deze lening, en de ING heeft zelfs een groene autolening, wordt veel aangeboden. Zoek de lening met de laagste rente.

De rente is gedaald in 2017

In 2017 daalden vooral de lange rente en de hypotheekrente. Misschien zet die daling zich ook in 2018 voort. Lenen is in goedkoper geworden dan een lange tijd voor mogelijk werd gehouden.

Slot snel een lening afsluiten is eenvoudig vandaag de dag

De tijd dat de consument lang moest wachten voordat hij iets van een bank hoorde over de leningaanvraag is voorbij. Het internet geeft u vele instrumenten in handen om de beste lening van dat moment te vinden. Maak van die mogelijkheden gebruik en betaal zo niet te veel.

Lees verder

© 2010 - 2019 Zeemeeuw, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Kleine lening kanKleine lening kanGeld lenen, u wilt een klein bedrag lenen en in 2019 spoedgeld aanvragen? Het gaat immers niet altijd om grote bedragen.…
Sociale lening aanvragenSociale lening aanvragenHoe vraag ik een sociale lening aan? Bij een sociale kredietbank kun je een sociale lening aanvragen. Als je tot de mini…
Goedkoopste flitslening en minilening vergelijkenGoedkoopste flitslening en minilening vergelijkenMet spoed een paar honderd euro lenen in 2019 kan bij verschillende specifieke aanbieders. Maar wat kost een flitslening…
Met spoed geld bij SpoedgeldMet spoed geld bij SpoedgeldMet grote spoed geld lenen kon vooral bij Spoedgeld. Het geld staat vrijwel direct op de rekening. Je kon je eenvoudig e…
Direct lenen met flitslening of minileningDirect lenen met flitslening of minileningDirect geld lenen kun je in 10 minuten met een flitslening, minilening of flitskrediet. Het kan nog steeds in 2019, Ferr…

Reageer op het artikel "Snel lening aanvragen"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Classy-shawty (infoteur), 08-03-2011 14:21 #1
Wat is het sms nummer om een flitslening af te sluiten? Reactie infoteur, 19-06-2018
Beste Classy-shawty,
Dat is per aanbieder weer anders. Zie hun website voor het sms nummer.

Infoteur: Zeemeeuw
Laatste update: 24-10-2018
Rubriek: Financieel
Subrubriek: Lenen
Special: Goedkope lening
Reacties: 1
Schrijf mee!